Svadba 08.08.2008. Žiadaný dátum
- Sponzor fóra
ahojte tak ja uz mam tiez saty zajednane no zacinam o nich pochybovat... vzdy bol moj sen mat take princeznovske saty ale poslednou dobou ako tu tak pozeram albumy sa mi zacinaju pacit take trosku uzke a cipkovane lenze zaloha je uz zaplatena a co maju v mojom salone taky strih tak su mi velke
ale tak nebudem vymyslat
moj drahy si musi ist este niekde oblek poziciat a ani topanky nemame16. jún 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
18. jún 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
24. jún 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
5. júl 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
5. júl 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
5. júl 2008- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
6. júl 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
7. júl 2008Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
9. júl 2008
ahoojte, má niekto v te dátum svadbu v SN ?
kráti sa nám to už, ako ste na tom, máte už všetko zariadené?