AHojte dievčatá.... sú tu nejaké bláznivé páry ktoré majú už takto dopredu určený termín svadby????.... rok 2012 ponúka vela krásnych dátumov... ako 16.6. ... 7.7. ... 18.8. --..... no u nás vyhral 11.8.2012 nakolko v tento krásny den sa budú na svadbe oslavovať aj moje meninky...... :) a co vy ???? co vas viedlo k tomuto krásnemu číslu?????
@didi1983 asi preto, že ženy sú ukecanejšie a všetko musia so všetkými riešiť :-D a téma svadba je pre nás v tomto smere jedna z top :-D ale súhlasím, že je tu veľa dobrých rád, nápadov a aj referencie, čo veľa pomôže pri výbere...a názor opačného pohlavia sa vždy zíde!
tiež som si to všimla. My plánujeme svadbu spoločne a neviem si predstaviť, že by to bolo inak. Keby som mala hľadať a zabezpečovať všetko sama, mala by som pocit, že ho to nezaujíma. Aj keď chápem aj mužov, ktorých to nebaví, ale mali by to prekusnúť a snažiť sa aspoň v niektorých veciach, veď je to aj ich svadba! :)
No, dnes som chcela potvrdenie zo strany hudby, starejsieho a DJa a ODRIEKLI MI TO!!!!
Takze zhaname rychlo nieco ine.
To ste uz videli?
Skusim snubenca ukecat na to dolozenie zlatom, uvidime :-D
@petrofka podla mna este mas sancu zohnat, budem drzat palce :) moja svagrina zohnala starejsieho dva mesiace pred svadbou, takze sa nemusis bat :) oni vlastne vsetko zohnali 2-3 mesiace pred svadbou :-D
@didi1983 pripravy bavia asi kazdeho z nas, co tu je ;-)
ale ja si tiez neviem predstavit, ze by som riesila vsetko sama.. aj ked ja to riesim asi o nieco viac ako snubenec :-D ale som rada, ze sa o to zaujima, ved to nie je len den nevesty, ale oboch ;-)
@bosorka_ ahoj, tak ja už mám šatičky doma a sú dokonalé. jediný problém, že ich musím dať zúžiť :) ale to je malina. doslova som nadšená z nich a rada, že som to riskla a objednala si šatičky z netu. tak vrelo odporúčam ;-)
@petrofka ahoj :) no my sme na tom s pripravami asi tak isto ako pred mesiacom.. velmi sme nepostupili, akosi nemame cas - skola, praca, vsetkeho je vela.. ale! onedlho sa nebudem venovat nicomu inemu :-D a tesim sa, v nedelu budeme mat predsvadobne fotenie ;-) a vy ako?
@bosorka_ no ako to ubehlo :) my tiež nemáme na svadbu moc čas, ale ešte mesiac a bude to lepšie :-) dúfam, že budeme mať rovnako krásne počasie ako je teraz :) včera sme konečne vyzdvihli obrúčky a priateľ mi ich zobral, lebo vraj do svadby rozhegám krabičku :-D :-D :-D a už mám aj popolnočkyyyy :-) ale ešte nám toho veeeeľa chýba...vy sa pochváľte
ahojte, tak u nas to frci v plnom prude, ja uz som skoro na kompletku, len teraz vsetko povyzdvihovat z pošty a obchodov :D,ostava nam zaodiet zenicha, absolvovat tie "uzasne nauky v kostole"a dat upravit svadobne saticky do finalnej podoby. Potom sa uz len modliť, aby sa nic nepokazilo a aby sme to prezili v pohode :-N
@bosorka_@stastnanevesticka kocky my este nemame ani zenichov oblek, ani zakusky, ani nemam topanky k svadobnym satam, ani popolnocky. . . asi by bolo jednoduchsie vymenovat to co mam:-D (tj. salu, kamera, foto, saty) ale tak zatial sme obaja v pohode, ziadna panika, akurat sa snazime finisovat so svadobnymi oznamkami, ale nejako nam to nejde :-D
@ivanka849@bosorka_@kevinka84@kyvetka@petrofka no môj chlap tiež ešte nič nemá, teraz pokukávam po topánkach :-) ale ešte ma čakajú štátnice, tak sa rozbehneme až potom :-D a zajtra ideme konečne na 1. náuku, tak som zvedavá, aké to bude :-)
@kevinka84 nápodobne...môj robí na tri smeny a neviem ako budú vychádzať štátnice, tak som zvedavá, kedy to dobúchame...a ešte nám toho strašne veľa chýba...ale musíme to predsa zvládnuť ;-)