Svadba 11.9.2010. Kto sa pridá?

Zobraz úvodný príspevok
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby tak my obrúčky už máme asi 3 týždne doma, veľmi sa nám páčia, sú čisto z bieleho zlata, matné, pieskované a moja má aj kamienky luciat123 prosím ťa kde si kúpila tie prísavky, lebo aj ja také potrebujem a vôbec netuším kde ich hľadať a čo sa týka tých menoviek, tak chcela som presné také aké máš v albume, v zlatom, len som vôbec netušila, že tie striešky sa už dajú kúpiť hotové, tak mi prosím ťa poraď v ktorom eshope si ich kupovala, ďakujem ;-)
Odpovedať
Linduš poslala som ti kontakt do IP
Odpovedať
inak aj ja chcem kamienky na moju obrúčku.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte byby chcem sa len opytyt co uz mate za sebou :-D zahvilu sa nam to blizi :-D
Odpovedať
o dnešného dňa je to už len 4 mesiace :) strášne to letííí
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tiez pocitas ako ja :-D
Odpovedať
Ahojte, pripájam sa k tomuto krásnemu dátumu na svadbu :) ja som z pezinka, priateľ od topoľčian a svadba je tam, tak robim všetko na diaľku, nikoho tam nepoznám. Predpokladáme 50 hostí. Minulý rok sme boli na svadbe budúceho švagra a ideme to všetko robiť v jeho šlapajách, o to to máme jednoduchšie. Máme zajednanú sálu - s tou sme mali dosť veľký problém, museli sme kvôli tomu prekladať termín z pôvodného 4. septembra. Ďalej máme DJ-a, fotografa nám spraví kamarát, máme kameramanku. Zajednaný je aj termín na matrike, vybavujeme papiere, lebo ani jeden nepatríme do obvodu tej matriky. Koláče sú už vybavené, len ešte nevieme počet. Každý kupuje na výslužky sám, nevesta v pezinku, ženích v topoľčanoch. Svadobná torta je už vybratá. V topoľčanoch je zvyk aj profesionálny starejší, takže toho zháňame teraz, jeden je už aj rezervovaný na náš termín, len som ho ešte nevidela, plánujeme stretnutie. Šaty mám už vybraté, ušijú mi ich a potom ich nechám v salóne, rovnako aj popolnočné som si tam dala ušiť. Mám svadobné topánky, tie som kúpila troška skorej, keďže som predpokladala, že s tým bude problém, nakoľko mám veľkosť 42 a takých veľa nie je :) Oblek pre nastávajúceho využijeme z minuloročnej svadby, mal ho na sebe raz. Všetko chceme ladiť do červena, moje šaty budú bielo-červené, nastávajúcemu chceme zohnať červenú francúzsku kravatu, čo sa nám zatiaľ nepodarilo, výzdobu do červena, torta do červena, všetko červené :)
Odpovedať
ahoj sjuzn26 :) no celkom Ti to ide aj na dialku, koopec toho už máš vybavene..ja v podstate tiež na dialku, sice som od Levic, a svadba bude tam, ale žijem v Ba..ja idem zajtra ešte len prvýkrát skúšať šaty, tak držte palce :)
Odpovedať
ahoj cammeronka. ja som stále myslela, že mám toho málo vybavené, ale ako som čítala svoj príspevok, tak toho až tak málo už nie je. Ja som riešila šaty ušitím, lebo som vysoká 180 cm a všetky šaty, čo som si skúšala a čo sa mi páčili, mi boli krátke. Tak preto. Držím palce pri správnom výbere, uži si to. Skúšaš v BA?
Odpovedať
zajtra skúšam v Lv a keď nevyberiem tak príde na rad BA :) šiť som si chcela dať popolnočné, kamoška je super šikovná krajčírka, ale ak zoženiem hotové, tak asi nebudem špekulovať.. ty toho máš vybavené až až...u nás je tiež zvyk profesionálny starejší, zajednaný je, a stretnutie je naplánované nejak na leto.. výzdobu planujem zlato-smotanovú..aj obrúčky už máte?
Odpovedať
obrúčky ešte nemáme, ale máme vybraté v topoľčanoch v zlatokove, tu na fóre nie sú o nich síce najlepšie referencie, ale tie obrúčky sa mi páčili. najprv sme boli pozerať v pezinku a tam stáli obrúčky čo sa mi páčili cca 500 eur a presne tie isté obrúčky, ktoré sme si vybrali v topoľčanoch, by nás vyšli vraj okolo 400 eur. pekný rozdiel. i keď hovoria vždy len odhad ceny a nakoniec to možno bude tých 500 eur. Vy obrúčky už máte? Ja by som sa so starejším chcela stretnúť čím skôr, lebo som ho ešte ani nevidela, aby som si mohla ešte vybrať iného, ak by mi nebol sympatický. Koho máte starejšieho? Od Levíc?
Odpovedať
starejší je priamo z Levíc, zažila som ho na svadbe u kamošky asi pred 3 rokmi. obrúčky sme pozerali, a tiež mi pridu dosť drahe okolo 700 € chcu tu v blave za pár a v LV sa mi zdá malý výber..a zásadne sa nám s frajírom páčia každému iné ;-) musime to nejak zosuladiť, on má problém s takými, čo nie sú zaoblené, že mu nesedia na prste..
Odpovedať
Článok sa načítava...
no 700 eur, to je už fakt veľa za obrúčky. môjmu nastávajúcemu je to v podstate jedno a tieto sa mu aj páčili. sú zaoblené, kombinácia bieleho, žltého a červeného zlata, obidve rovnaké, bez kamienkov. my ani jeden prstene nenosíme, aj mám obavy, že mi pred svadbou opuchnú prsty a prstienok mi nenavlečie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Takze uz mate dost vybavene ja idem saty skusat natyzden v utorok asi, uvidime ci sa ieco nezmeni, kezdze uz planujem od zaciatku maja a stale nevislo, tiez dj ,kameraman , sala, a take drobnosti su uz vybavene aj obrucky uz mame ale mi sme dali len za 195eur a su pekne sme kupovali na vahu v zlatnictve rubin v pp takze nas to vyslo lacnejsie ako na kusi ja mam tenucky prst takze vela zlata nepreba :-D :-D len som si kupila vadsiu obrucku, dufam ze ju nestratim, tak sjuz25 drzim palce pri skusany :-) inac tiez mam problem kupit topanky, vadsinou ked sa mi pacia nemaju moje cislo :-( niekedy fakt o nervy, dufam ze nam nas svadobny den vyjde podla predstav,
Odpovedať
no tak už konečne máme obrúčky, sme vybrali včera na výstave v hoteli Barónka :) kombinacia biele a žlté zlato..mali by byť o tri týždne..skuška šiat v sobotu bola fajn, super milá teta, ale nevybrala som si, tak musim pokračovať ďalej :)
Odpovedať
Ahojte, katulienka: pozerala som na tie vaše obrúčky, sú veľmi pekné, také majú aj v pezinku, tiež som nad nimi rozmýšľala, len v kombinácii biele a červené zlato. U nás by vyšli asi 400 Eur, máme obaja dosť hrubé prsty :) Pôvodne sme mali vybraté iné, len snubný som dostala biele zlato a na tých, ktoré sme vybrali, bola dominantná žltá a kombinovať sa nedali. Tak hľadáme ďalej. V pondelok sme boli vybaviť papiere na matrike, takže to už je tiež vybavené. Máme zajednané kvetinárstvo na svadobnú kyticu a výzdobu. Viem, že to chcem všetko bielo-červené, ale presnú predstavu ešte nemám. Mám tam ísť za dva týždne, budú mať katalógy kytíc a výzdob. Katulienka, pozerala som v albume, že tiež plánuješ výzdobu do červena. Ozdobu ti budú robiť z kvetinárstva alebo si ju budeš robiť sama? Svadobná torta je už vybratá, chcem ešte z netu objednať postavičky, videla som také milé za 5 eur. Cammeronka: koľko ťa tie obrúčky stáli?
Odpovedať
Ahojte, aj my máme termín 11.09.2010. Máme rezervovaný termín na Červenom kameni. Dnes som si bola 1x skúšať svadobné šaty. Nič moc..... nakolko nie som najchudsia. Zajtra idem do ineho salónu, tak to bude snáď lepšie. Chcela som sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť, naši sú rozvedení a absolutne spolu nevychadzaju. Na obrad pridu vsetci, ale co so svadobnou hostinou? Ako to mam urobit? Ked tam bude mama s novym manzelom, tak tam nebude otec a zase naopak. S obidvomi velmi dobre vychadzam, takze ich tam chcem mat, ale neviem ako to urobit? Urobit 2 oslavy? poradte mi prosiiiiiiiiiiim, uz som zufala.... dakujem
Odpovedať
Ahoj Ivka, ja som tiež z Pezinka, šaty mám z Pezinka, tiež nie som najštíhlejšia. Kde si bola zatiaľ skúšať? Taký problém, ako máš ty, ja našťastie nemám. Určite by som to nerobila formou dvoch osláv. Budú tam chcieť byť obaja, veď je to svadba ich spoločnej dcéry, nie? Už to tam spolu nejako vydržia, len ich posadíš trošku od seba.
Odpovedať
Ivka, tak ako písala sjuzn, určtie len jedna oslava a veď tam bude viac ľudí a hlavne sa všetko bude točiť okolo vás, tak nebudu mať ani čas na seba poriadne naraziť :) veď musia pochopiť, že v taký výnimočný deň ich tam chceš mať oboch :)
Odpovedať
Ahojte dievčatá, tak aj ja sa pridávam k tomuto dátumu :-)
Odpovedať
Ahojte....... a dakujem sjuzn26: saty mam zo salonu www.fany.sk treba sa objednat, su to najochotnejsi ludia akych som kedy stretla!!!!!!! maju obrovsky vyber siat na vsetky druhy postav ....teda aj pre mna ... kraaaasne saty za dobre ceny, ochotna pani..... je neskutocne ze som ich vobec nasla, bola som totiz v jednom salone v bratislave a mala som slzy na krajicku aka bola ku mne ta baba A kde budes mat svadbu? A hostinu? S tou oslavovu som to uz vyriesila vdaka jednej velmi milej pani z Rusovia - posielam pusu V piatok si urobime neformalnu zahradnu party s otcom a jeho rodinou a v sobotu bude mamina rodina a priatelova rodina. Na obrad pojdu vsetci. :-N dufam, ....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja sa pripajam, tiez sa berieme v tento datum ... pomaly si to aj zacinam uvedomovat ze je to skutocnost :)) a mam aj trochu strach z toho vsetkeho
Odpovedať
Ahojte nové nevestičky, janka.sopuchova, anka27. Pochváľte sa tým, čo máte už vybavené, čo vás ešte čaká. Nejak sa nám to tu rozrastá. Ivka87 - ja mám svadbu aj hostinu v okrese topoľčany. Ale šaty mám z pezinka. Som rada, že si to už s tými rodičmi vyriešila, hádam budú všetci spokojní. Cammeronka - ja sa začínam trápiť nad výberom obrúčok, ale páčia sa mi tie, čo má katulienka007 (má ich v albume), už dávnejšie som si ich skúšala, len v inej farebnej kombinácii. Ako dopadlo ďalšie skúšanie šiat? Bola si už aj v inom salóne? Dievčatá, povedzte mi, výzdobu si zabezpečujete sami alebo si to dávate robiť v kvetinárstve?
Odpovedať
jeeej, parada rozrastáme sa :) asi to bude tým, že sa to začína blížiť x-) no sjuzn ešte som nebola na dalšej skuske, bo to cez tyzden popri praci nejak nestiham (praca+ zariadujeme byt) ale pondelok som si vytyčila ako ďalší termín :) pozerala som tie katulienkine obrúčky, sú fakt pekne a tá cena je priam neuveriteľná...a v akej farebnej kombinacii chceš ty? výzdobu sály zabezpečuje reštauracia, a ja si to potom môžem v prípade záujmu doplniť ešte nejak podľa predstavy...
Odpovedať
Ahojte babenky.........no už sa nám to riadne kráti. Ten čas ubieha ako voda...... :-) :-) Ja tiež zháňam obrúčky. Neviem sa rozhodnúť aké si dáme urobiť. Existuje toľko modelov, že som z toho zúfalá..... :-( Ale hádam sa len už konečne pre niektoré rozhodnem. Výzdobu som si objednala u takých dievčat, urobia mi to za super cenu. Ak by ste chceli kontakt tak môžem poskytnúť....... ;-) Šaty už mám zajednané, akurát že už sa mi asi nepáčia.....Tak sa budem musieť objednať na ďalšiu skúšku. :-( To som celá ja.....
Odpovedať
ahojte dievčatá, stále rozmýšľam nad tými obrúčkami. veľmi sa mi páčia tie, čo má katulienka, ale taký štýl sa nedá zväčšovať ani zmenšovať. kombináciu chcem biele a červené zlato. takže stále som v štádiu výberu. Ja mám výzdobu z kvetinárstva, ale stále mám možnosť, že si niečo z tej výzdoby zabezpečím sama. uvidím podľa rozpočtu, ktorý mi spravia. ja mám tiež šaty zajednané a začínam uvažovať nad tým, že nie sú najkrajšie. ale ja s tým veľa nespravím, keďže som si ich dala ušiť. Teraz začínam uvažovať nad účesom a vizážou. Či vizáž zveriť do svojich rúk alebo rúk niekoho iného. A ten účes, mám polodlhé vlasy, tak rozmýšľam, že si kúpim tie príčesky na predĺženie vlasov. Chcela by som mať rozpustené vlnité vlasy. Vy už ste nad tým rozmýšľali?
Odpovedať
Ajojte, Aj ja sa pripájam :-) Tiež sme vybrali ten krásny dátumček :-) Obrad budeme mať v Moldave, a "oslavu" v Mokranciach
Odpovedať
no sjuzn nad vlasmi rozmyšlam..tiež by som chcela vlnité,ale tak nejak polovypnuté niečo zaujimave, ale nie nejaky vyčesany drdol..plus nejake kvety, prip. zavoj :) ale definitivne sa rozhodnem až keď budem mať šaty, že aky učes sa k nim hodí..a prečo sa ti zrazu nepačia šaty? či to po čase pridu take pochybnosti? vitaj mukicica :)
Odpovedať
ahojte baby, aj ja sa pripájam k tomuto dátumu .... a strašne sa teším a neviem dočkať .... aj vám sa to tak vlečie??? :-) ja už mám vybaveného kameramana aj fotografa, hudobnú skupinu, kaderníčku aj kozmetičku, ešte nechty ... :-) máme za sebou aj náuky, ešte skočiť na matriku, sála aj výzdoba objednaná, aj koláče, pracujem na oznámeniach, výzdobe do kostola, menovkách, šaty od kamarátky, ktorá ich kúpila na ebay-i, korunka do vlasov aj bižutéria je, už viem akú chcem kyticu aj účes, obrúčky sme zatiaľ ešte neriešili, mysleli sme si, že máme ešte dosť času, ale keď to tu čítam ... mali by sme ísť niečo pozrieť ... objednala som si návleky do kostola, ešte svadobné poháre ... asi v júli si chcem ísť kúpiť do pl šaty polnoci a topánočky, alkohol už tiež máme .... takže ... už ani neviem čo ešte ... je toho veľa :-)
Odpovedať
Ahojte baby. Takze ja mam vybavene saty, fotografa, hudbu, dokonca vyzdobu mam kupenu, kadernicku aj kozmeticku uz len sups vybrat obrucky :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?