Svadba 11.9.2010. Kto sa pridá?

9. nov 20102020
  • Už ano ,ešte sa robia posledne pripravy,vam poviem baby už začinaju aj stresy 😐
    Ako ste na tom vy??

• ja som myslela, že nebudem mať vobec stres, ale dnes a vcera mám teda poriadny... dufam, že do soboty to prejde 😉
    dnes po praci už idem na nechty a zajtra pre šaty, tak si už začínam uvedomovať, že je to za dverami 🙂

• už aj ja mám stresy 😐 nemám chuť do jedla ...
    Už skoro všetko mám prichystané na výzdobu sály...ideme zajtra potom vo štvrtok kostol, v piatok pôjdeme po zákusky, a ešte odnesieme alkohol do sály. Na gélové nechty som už objednaná - pôjdem vo štvrtok 🙂 Dnes ešte musím stihnúť vyžehliť vecičky, svadobné šaty vyskúšať no a tiež vyžehliť, solárko, upratovanie...a ešte mooc 🙂 no a ešte večer máme návštevu...
    Krásny deň....príjemné prípravy!!!

• Sponzor fóra
  • kočky prajem vám aby ste si sobotu užili a nech vám zasvieti slniečko 😃

• no baby vy ste dobre ze az teraz ja uz od minuleho tyzdna....

• ahojte baby, prajem, aby sa všetko podarilo tak, ako sme si to naplánovali, aby sme si to my nevesty a aj všetci okolo nás poriadne užili a aby nám aj to počasie vyšlo.

• no babky jezibabky 😃 a uz len krocik...tak nech vam to vsetkym vijde....

• 🙂) no už mám zafarbené vlasy, urobené nechty, pootvarané blahoprianiaaa 🙂)) tak nech nám to nádherne všetkým 11tkovým nevestičkám vyjde podľa očakávaní a ešte oveľa lepšie 🙂)) krásne svadby baby 🙂

• už skoro všetko dokončené, ešte popratať v sále....a držať palce aby sa zmenilo predpoveď počasia z dažďa na polooblačno- a na krásny deň bez dažďa 🙂
    Prajem Vám veľa šťastia a nekonečnú lásku....držím palce....a už mém neeervy 😵

• kocky, zajtra na vas budem mysliet a budem sa modlit za dobre pocasie.. mna to caka tyzden po vas.. 😉 🙂 tak nech vam aj nam to vyjde podla predstav 😉 🙂

• Nadhernu svadbu vam prajem babenky nevesticky zajtrajsie. Povodne som mala mat aj ja,ale sme to napokon zmenili na oktober. Drzim palce, nech vam vyjde vsetko podla predstav.

• kočky všetkým prajem dobrú zábavu a veľa šťastia v manželstve

• No babky dufam, ze ste si to tak uzili ako my 😃 keby som mohla tak to vsetko vratim....taky uzasny pocit stastia a lasky 😃 no waw 😃

• no ako kočky? nám všetko vyšlo až nad naše predstavy 🙂) aj napriek tomu, že nám celý deň pršalo šťastie, všetko vyšlo úplne paradne...stále nám volajú hostia, že svadba bola super 🙂 dokonca jeden par sme aj inšpirovali, že tak sa im u nas pačilo, že aj oni v dohľadnej dobe pošlú oznamko..fotečky zatial nemáme a zajtra odlietame na honeymoon:Maurícius 🙂) jupíííííííííííí...prajem Vám nádherný a spokojný manželský životík 🙂)

• Ahojte dievčence tak nám všetkým prajem v manželstve len to naj... 🙂

• Sponzor fóra
  • No nevesticky z 11. septembra kde ste usli???azda kazda z vas sa naplno venuje manzelikom???? 😉

• ahojteeeee..už som dom aj z honeymoon...bolo supeeeeer 🙂 bez jedinej chybicky, až na ten dlhý let, ale bez toho by to nešlo..a teraz šup vybavovať zmenu dokladov..a vy ako?dovolenka za sebou?pred sebou?všetko vybavené?

• no baby hovorte zazitky zo svadby....pretoze ja sa nemozem nejak rozpamatat tak strasne to zletelo len jedno viem ze to bola take krasne a take uzasny no najkrajsi den v mojom zivote 😃

• no baby, o chvíllu to budú už dva mesiace, ale to letí..pridali ste svadobné fotky?ja uz som stihla 🙂 pomaly uz zacinam riesit svadbu kamosky v maji 2011 , ani si nestiham uvedomit ako presla ta moja 🙂 vy ste ako na tom?a kedy planujete mimi?

• tu uz sme ostali len asi my dve 😃 tak to strasne rychlo zletelo ze som aj zabudla ze som mala svadbu 😃

• Ahojte, no tak ako citam niektore uz stihli aj svadobnu cestu 🙂 . My planujeme az v januari tak uvidime ako to dopadne. Teraz sa naplno venujem hladaniu prace a hlavne manzelovi 😃 Vy ste na tom ako video a fotky uz mate?

• fotky uz ano, ale video nie...ale to je nasa chyba, bo sme kameramanovi nedali este fotky z detstva 🙂tak beriem vinu na seba...my uz mame svadobnu cestu za sebou bolo super, mas sa naco tesit janka.sopuchova 🙂 a kam idete? vela stastia pri hladaní práce..sa mas ze si mozes doma vychutnavat klud..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov