ja som myslela, že nebudem mať vobec stres, ale dnes a vcera mám teda poriadny... dufam, že do soboty to prejde ;-)
dnes po praci už idem na nechty a zajtra pre šaty, tak si už začínam uvedomovať, že je to za dverami :)
už aj ja mám stresy :-| nemám chuť do jedla ...
Už skoro všetko mám prichystané na výzdobu sály...ideme zajtra potom vo štvrtok kostol, v piatok pôjdeme po zákusky, a ešte odnesieme alkohol do sály. Na gélové nechty som už objednaná - pôjdem vo štvrtok :-) Dnes ešte musím stihnúť vyžehliť vecičky, svadobné šaty vyskúšať no a tiež vyžehliť, solárko, upratovanie...a ešte mooc :-) no a ešte večer máme návštevu...
Krásny deň....príjemné prípravy!!!
ahojte baby, prajem, aby sa všetko podarilo tak, ako sme si to naplánovali, aby sme si to my nevesty a aj všetci okolo nás poriadne užili a aby nám aj to počasie vyšlo.
:)) no už mám zafarbené vlasy, urobené nechty, pootvarané blahoprianiaaa :))) tak nech nám to nádherne všetkým 11tkovým nevestičkám vyjde podľa očakávaní a ešte oveľa lepšie :))) krásne svadby baby :)
už skoro všetko dokončené, ešte popratať v sále....a držať palce aby sa zmenilo predpoveď počasia z dažďa na polooblačno- a na krásny deň bez dažďa :-)
Prajem Vám veľa šťastia a nekonečnú lásku....držím palce....a už mém neeervy x-)
kocky, zajtra na vas budem mysliet a budem sa modlit za dobre pocasie.. mna to caka tyzden po vas.. ;-) :-) tak nech vam aj nam to vyjde podla predstav ;-) :-)
Nadhernu svadbu vam prajem babenky nevesticky zajtrajsie. Povodne som mala mat aj ja,ale sme to napokon zmenili na oktober. Drzim palce, nech vam vyjde vsetko podla predstav.
no ako kočky? nám všetko vyšlo až nad naše predstavy :)) aj napriek tomu, že nám celý deň pršalo šťastie, všetko vyšlo úplne paradne...stále nám volajú hostia, že svadba bola super :) dokonca jeden par sme aj inšpirovali, že tak sa im u nas pačilo, že aj oni v dohľadnej dobe pošlú oznamko..fotečky zatial nemáme a zajtra odlietame na honeymoon:Maurícius :)) jupíííííííííííí...prajem Vám nádherný a spokojný manželský životík :))
ahojteeeee..už som dom aj z honeymoon...bolo supeeeeer :) bez jedinej chybicky, až na ten dlhý let, ale bez toho by to nešlo..a teraz šup vybavovať zmenu dokladov..a vy ako?dovolenka za sebou?pred sebou?všetko vybavené?
no baby hovorte zazitky zo svadby....pretoze ja sa nemozem nejak rozpamatat tak strasne to zletelo len jedno viem ze to bola take krasne a take uzasny no najkrajsi den v mojom zivote :D
no baby, o chvíllu to budú už dva mesiace, ale to letí..pridali ste svadobné fotky?ja uz som stihla :) pomaly uz zacinam riesit svadbu kamosky v maji 2011 , ani si nestiham uvedomit ako presla ta moja :) vy ste ako na tom?a kedy planujete mimi?
Ahojte, no tak ako citam niektore uz stihli aj svadobnu cestu :) . My planujeme az v januari tak uvidime ako to dopadne. Teraz sa naplno venujem hladaniu prace a hlavne manzelovi :D Vy ste na tom ako video a fotky uz mate?
fotky uz ano, ale video nie...ale to je nasa chyba, bo sme kameramanovi nedali este fotky z detstva :)tak beriem vinu na seba...my uz mame svadobnu cestu za sebou bolo super, mas sa naco tesit janka.sopuchova :) a kam idete? vela stastia pri hladaní práce..sa mas ze si mozes doma vychutnavat klud..