@moncikyta odobierku mať nebudeme, my sa ideme fotiť o 10ej a potom ideme rovno na obrad ... budeme to mať aj tak dosť natesno, lebo budeme sa presúvať zo Senca do BA - síce je to len 20km ale bude piatok, tak musíme rátať so zvýšenou premávkou už ... pri prípravách sme nechceli mať ani kameramana ani fotografa...
@moncikyta hej v piatok, presne v deň našej svadby máme dva roky čo sme sa spoznali :) svadbu máme o pol tretej, museli sme takto skôr neskôr nás už nechceli sobášiť...
tak to gratulujem :) my mame sobas o 15h takze som zvedava ako to dopadne uz len par dni normalne tomu az neverim :) ozaj ty mas kolko rokov a tvoj nastavajuci ma kolko?
@lucia3006 ja som povedne chcela iba kvet potom som si ho kupila a rozmylsala som ze mi pokazia cely uces ked mi to budu davat dole tak som si nasla aj zavoj nasla uces a vybavene :)
@moncikyta ja to chcem urobiť tak, že začneme u nás - drahý sa obetuje a pôjde spať k rodičom, nech máme voľný byt, pripravím občerstvenie, hudbu, niečo na pitie aj alko a okolo tej 22ej sa presunieme do baru alebo niekam na disku v rámci nášho mesta - aby sme nerušili susedov ...
@lucia3006 tak to budete mat super :) no ja este neviem v piatok to bude dost nabite tak neviem kedy to spravim ale nieco hadam vymyslim najlepsie ked tu nebude bracho a hore by sme spravili zurku :)
@moncikyta no mne to tiež vyšlo iba na jeden víkend, ostatné robím, len mi je ľúto, že jedna kamoška zo Švajčiarska nebude môcť prísť... ale ešte si počkám, naplánovala som to až na 11.februára - takže až o dva týždne...
@moncikyta asi nie, keď tak si dám možno závoj na hlavu alebo neviem, ale nijako mimoriadne vyzdobovať nebudem, hlavne nachystám iba to jedlo, pitie... výzdobu som neriešila zatiaľ takto na rozlúčku ... ty budeš mať ako?
@lucia3006 ja som si zacala robit kvety na domacu vyzdobu tak hadam to dokoncim aj ked dneska som ko ked som bola u doktora. tak som znicena..sak ja tu rozlucku este ani neplanujem a to mam na to uz iba par dni :) janeviem no uvidim ako to dopadne :)
@poprad tak to mas co robit uz len 17 dni :)..ja uz riesim iba vyzdobu doma a musim skocit na matriku ale kedze tam musim ist s nastavajucim tak musim cakat lebo je na tyzdnovke saty uz mam tam idem v utorok pred svadbou az mi ich upravia aj popolnocne a aj kyticu mam vybratu lalie s ruzami ruzovo bielu :) a podbradniky mat nebudeme takze tie robit nemusim :)
@moncikyta treba si aj oddýchnuť, aby si na svadbe mala veľa síl, určite nikoho nepoteší ak budeš unavená, zničená nebodaj chorľavá ... a ešte aj to počasie ... ideálne na domáce leňošenie ... aj keď ja by som najradšej zobrala sane, štyroch až šiestich psov a šup sa na záprahy ... :)