@lucia3006 no to veru hej ani neviem ako to ubehlo rychlo :) juj no sak ja stale tomu neverim aj ked som si tie saty skusala tak neverim tomu mi to pride ako sen stale :) pojdem lepit linecke kolieska zajtra oddych a stvrtok nechty potom nauka na fare a tak no v piatok pre saty a potom je to tu :) uz bude fajn ked bude po tom :) sak dneska svadobke im prisiel novy kozustek mi ho nukala ze ak ho chcem lebo vybraty mam iny a bol taky krasny len sa mi zdalo ze by mi bola v nom moc zima :( lebo bol o trochu tensi ako ten co budem mat ale fakt krasny tak som si nechala ten co som mala :)
@moncikyta dobre si urobila lebo vraj má byť chladno cez víkend, ale dúfam že vám výjde dobré počasie... ja som na tom podobne, tiež stále akosi nemôžem uveriť tomu, že o 30dní sa vydávam... :) jaaj teším sa s tebou, ty už budeš o štyri dni pani... :)
@lucia3006 sak mi dneska sestricka vravi ze tak sa uvidime na odbere a ja ze nie na buduci tyzden sa na mna diva ze co? a ja ze pridem si zmenit meno :) mi gratulovala no sranda ale nejak tomu neverim stale ja neviem normalne nie som v strese si myslim ze to nie je pravda :) to by ma nikdy nenapadlo ze par dni a ja budem taka kludna :) dakujeme no sak nejako bude a zvladneme to :)
@lucia3006 sak sa ma vcera kamarat co sa zenil 2roky do zadu pytal ze ako sa citim a ja ze pohoda a on to ti v sobotu poviem ze ci je pohoda :) no len mam dost velky problem vcera som bola na skusku siat a vsetko to a dnes mi je opat velmi zle a v piatok mam tiez dost nabity den a tak sa bojim ze v sobotu budem na tom tak ako dneska :(
@moncikyta neboooj, uvidíš, budeš mať v sebe toľko adrenalínu a budeš sa tak tešiť a zároveň budeš aj z toho taká napätá kým sa neskončia tie oficiality, že nebudeš nič iné vnímať... a adrenalín dokáže veľa... poznám z vlastnej skúsenosti... :)
@moncikyta jasnéé veľmi a ešte rozmýšlam ako stihnúť rozlúčku, ísť na psie záprahy na Donovaly a večer na stretávku zo strednej ... :) daj potom vedieť, teším sa veľmi aj na foto :)
@moncikyta tak tak, veď záprahy budú aj o rok ale rozlúčka so slobodou už nie a stretávka býva len raz za 5rokov :) aj keď ma to bude trošku mrzieť, ale viem, že sa nedá všetko stihnúť ... :) jedine ak by sme tam šli autom a nie busom...
@lucia3006 no to suhlasim :) stale v pohode aj ked neviem ako tento tyzden rychlo ubehol :) za chvilu idem na nechty a dokupit nejake veci potom pojdeme na poslednu nauku a vecer budem balit kolace takze sa tesim zajtra idem pre saty potom roznasat kolace vyzdobit si dom a spat a bude sobota ::) no neviem neviem asi budem stresovat :)
@moncikyta jeeeeej, no tak už ti to ubehne, zajtra je piatok - neboooj všetko dobre dopadne, potom daj vedieť po svadbe keď sa dostaneš na net ako bolo, fotky :) teším teším :)
@moncikyta jeeeej tak už zajtra je to tu - tvoj veľký deň :) tak si to poriadne uži ... teším sa s tebou ... ja mám dneska tú rozlúčku, tak idem chystať, lebo doobeda som bola ešte v práci na porade... tak sa drž Monika, zajtra budeš krásna nevestička, nech Vám to dobre dopadne, aj počasie nech máte pekné ... :)
@lucia3006 ahoj tak uz je potom :) bolo uplne famozne :) skvelo ziadny tres ani nic take teda z mojej strany bolo skvelo a som maximalne spokojna len teraz mi je trochu zle ale to je ok :) potom dam aj fotky :) a ty a rozlucka ako?
@moncikyta ahooooj Monika, no supeeeer, tak som rada, že si si to užila, že to všetko dobre dopadlo :) a kedy budú fotky? ozaj si na facebooku? tam som dala fotky z rozlúčku aj zo včerajšej stretávky zo strednej ... bolo supeeer, včera som tiež už radšej nepila, lebo na rozlúčke som sama vypila flašu šampanského... :) boli sme len štyri ale zábava bola supeer, a včera tiež ... :)
@lucia3006 ahoj tak to je super ze si si to tak uzila a ze bolo super fotky mozno dnes alebo cez vikend uvidim teraz mam este vybavovacky..som na FB najdes ma ked das moncikyta@azet.sk sak tam mam aj profilovku zo svadby:)