Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
Dakujem Vam pekne kocky.
Cely vikend sme oslavovali, lebo mamka mala 50-tku. V piatok z prace a v sobotu s rodinou. S priatelom sme obe dni do noci upratovali a znasali veci domov k nasim. V noci sme si este s bratmi dali hruskovicu, tak dnes ledva zijem.
Takze prv musim schudunut aby tie kolace co som pojdela nebolo vidiet a tak sa budem vytesovat zo siat. Aspon dufam26. jan 2009- Sponzor fóra
no babulky moje ja zasa nestíham, pár dní a mám čítanie na pol hodinu
vidím, že máte každá niečo nové, my ideme o dva týždne na prvú náuku s lekárom som zvedavá, isto sa tam budú na nás čudne pozerať, ked tam prídeme tak skoro.ale iné termíny nám to nevychádza, furt iba robíme
ani na veltrh nemôžem, lebo robím, no čo už, ale šaty už mám, drahý bude skúšať oblek tiež za dva týždne, len tú muziku nevieme dohodnúť, asi to bude na poslednú chvílu.
26. jan 2009Roxan, no tak to sme dve. Tiez som pred Vianocami nieco zhodila a tak nabrala spat a teraz sa toho neviem zbavit. Urcite k tomu prospela aj oslava 50-tky.
Nevergona - ja nemam este stale fotografa. Takze mam to o trochu horsie. A pre istotu pojdem zavolat kapele, ze ci nezabudlito by bol gol
27. jan 2009- Sponzor fóra
merilin- v najhoršom prípade ťa niekto nafotí, ale čo mne kto pôjde v najhoršom prípade zaspievať
furt rozmýšlame či živú hudbu či dj-ja, nevieme sa rozhodnuť aj dnes surfujem po nete a hladám, nemáte náhodou niekoho fajn v zálohe?*(no čo opýtanie nič nedám)
roxan-isto napíšem že čo bolo, sama som zvedavá27. jan 2009Merilin, ak by som ti len mohla napisat z mojho pohladu, skus si prepocitat, kolko vyjde cena za hodinu prace, ked nepocitas este dalsie upravy, s ktorymi sa bude fotograf hrat mimo dna vasej svadbicky, ked vam bude fotky upravovat a pripadne robit albumy a podla mna zistis, ze to nei az tak privela. Len ta celkova suma sa zda byt nehorazne vysoka. Ale to je len moj nazor
. No podla mna je to pamiatka na cely zivot, ku ktorej sa mozes kedykovelk vratit a hrdi to bduete ukazovat raz svojim dietkam, takze podla mna to za to stoji
, resp. mne urcite!
28. jan 2009ahojte,
merilin-peniaze vždy boli a budu, netreba sa bat, tiež máme drahšieho fotografa a podla mna to bude poriadny zážitok, máš možnosť aby ťa niekto poriadne nafotil, kedy inokedy budeš mať takú možnosť?tiež to je len môj názor, ale verím že sa dobre rozhodneš.
olinkaw- vitaj medzi nami 12-tkami29. jan 2009Nevergona, mas pravdu. V piatok sa mam stretnut s jednym fotografom a potom v pondelok s druhym, tak som zvedava.
Predstavte si, volala som vcera kapele, s tym, ze ci netreba zalohu alebo nieco take a oni, ze nie netreba, ze vsetko maju zapisane. A tak hovori, ze ano, mam, svadba na 12. augusta,sobas.... a ja neeeeze svadba 12. septembra. Tak sa zasmial, ze kvoli tomu volam a on to skomolil, ale potom povedal vsetko ostatne spravne aj čas sobasa, tak som sa trochu upokojila. Vravel, ze potom staci ak sa dva tyzdne vopred ozvem. Chapete? Kvoli tomu volam a on sa pomyli..
Este mu budem asi niekedy v aprili volat
29. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
merilin,
ale neboj, ved aj bez svadobneho veltrhu sa da

tak to mas smolu
ja sa tam tiez idem viacej menej lebo poobzerat a nabrat nejaku inspiraciu, ked urcite veci budu moc drahe, tak sa budem snazit najst podobne, ale od inych dodavatelov
drzim palce na skusku!!!