Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
Krásne ránko babky
no tak nemám kedy ani písaťja v práci nudu nemám
roxan: no toto to je smola s tými voskovými plátmiNo hádam sa to vyrieši a nebudeš musieť podnikať výlet do Viedne
chicca: ja napr. stále neviem, či ich vôbec mám robiť
daddk: my už oznamká máme, zopár ľudom sme už aj dali a tak pomaličky sa už rozdáva ... chodíme osobne, takže sa to nedá naraz pri 120 hosťoch10. júl 2009Ahojte!
Dany - mozno si roztopim daaku oranzovu sviecku a nanesiem tymto sposobom. len neviem ako by to bolo lepsie. roztopit si, natriet na papier a nechat vyschnut - v podstate urobit si tie platy a potom tieto rozrezavat, alebo naniest si to v tekutom stave... asi si vyskosam oboje sposoby
chiccaja som si urobila pierka. rada sa zaoberam takymito hovadinami a vyslo ma to lacno.
daddk - my este ani oznamka nemame, ale uz sa na tom pracuje.Podla mna najneskor 3-4tyzdne dopredu by uz kazdy z pozvanych mal by mat v ruke oznamko. chcela by som durucit mesiac pred svadbou kazdemu ci uz osobne, alebo postou, to je uz jedno...
10. júl 2009ahojte babky,
dnes som bola na pohovor, začala som už niečo hľadať, veď pomaly sa blíži september
práve tlačím mená na obálky, tak sa už tento týždeň budú oznámenia rozdávať.
my pierka robíme tiež doma, ale robia sa v piatok pred svadbou - teda robia ich družičky - dávame do nich takú zelenú rastlinku - u nás jej hovoríme krušpán10. júl 2009juj baby zabudla Vám jednu vec napísať ...
keď spomína sarah tie družičky ...ja som sa včera dozvedela, že môj nastávajúci švagor, ktorý má byť prvý družba sa rozišiel so svojou polovičkou čo spolu chodili 4 roky - ma skoro šľak trafil.
Takže nemám prvú družičku.
Asi pred dvoma mesiacmi, troma? bol druhý nastávajúci švagor starší tiež ako adept so svojou polovičkou na prvého družbu ale sa rozišli. Tak potom sme sa spoločne rozhodli, že to prevezme mladší. No a teraz toto!!!!
mňa z tých mladých porazí!
Som im povedala, že nech sa rozhodnú kto z nich dvoch bude robiť družbu a ktorý družičku .... ja ich kašlem10. júl 2009Krásny začiatok nového týždňa ....
vyzerá to na horúci letný deň aj týždeň - jupííííílen škoda, že nemám dovo na kupko
no baby ďakujem za tipy ale u nás je akosi nedostatok slobodných bábtak preto mám hlavu v smútku, ale nejako sa to vyrieši hádam
čo ste porábkali cez vík? Ja som sa dala na mliečnu 13 dňovú diétu, mám už úspešne za sebou 6.deň. Dnes je siedmy, tak uvidíme dokedy vydržím ...Chcelo by to nejakú formu na svadbu, tak skúšam čo to spraví
13. júl 2009Ahojte!
Dany, a zabere ta dieta? Ak hej, hod info, lebo aj ja mam niekolko kil navyse...So mnou sa nic nedialo cez vikend ohladom priprav, lebo ked som dorazila z roboty piatok, uz ma doma cakala moja krasna mala krstna dcerka a isla domov az v nedelu. Padla som do postele ako mrtva...
13. júl 2009- Sponzor fóra
sarah - zatial sa robia iba prototipy. ked budu hotove poslu mi aj cenovu ponuku. dala som si spravit hnede - ta sa paci mne -, cierne /to je drahyho napad/, no neviem ako bude vyzerat na oznamku cierna kvetina... mozno, ked ho uvidi, uz ho ani nebude chciet. povedal mi, ze on nechce farebne oznamko, tak nech si dame urobit nieco nie farebne. no, ja ani ponatia nemam, co to asi moze byt nie farebne oznamko... Tak som si dala spravit aj nieco streborno-sive. No, neviem, uvidime ktore sa nam zapaci - ja som za hnedu farbu. S tymi muzmi je to tazke...
13. júl 2009roxan, tak potom nie je o čom premýšľať - zostaň pekne tak, ako si
ja som si v sobotu skúšala krásne šaty - popolnočky - a majú o mesiac dostať o číslo väčšie, ktoré by mi lepšie sadli, len v inej farbe, tak asi pôjdem mrknúť
a v sobotu už dúfam, pôjdeme do toho poľska, tak uvidím aj tam, čo nakúpime13. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Dobre ranko!

Kde ste vsetky nevesticky? Dnes je zatial v praci nuda, takze podte trosku pokecat.