Svadba 15.10.2011
@alisska pekna kombinacia
taka vasniva
a neboj, isto ti to pekne urobia, ja sa velmi spoliehat nemozem, preto si radsej urobim sama
som kreativny tip a uz sa fakt tesim na tuto milu robotku
@katarina279 super, sa tesim, ze to najhorsie uz mas za seboumusime verit, ze v oktobri bude krasne pocasie
ale vlastne, ci bude prsat, snezit, svietit slnko, podstatne je, ze si budeme brat muzov, ktorych lubime nie? i tak to pre nas bude najkrajsi den
7. mar 2011- Sponzor fóra
@tulipan25 Ahojte spolunevestičky
to bolo pekné oslovenie. Tak mi sme sa o tom bavili len tak okrajovo. No osobne si myslím, že je asi praktickejšie sa ísť fotiť pred obradom. No rada si vypočujem aj tvoj názor a názor našej spolunevestičky
9. mar 2011@katarina279 katka, asi aj ja pred obradom, ale vies, uz to nebude take......ten moment ked ma drahy prvykrat uvidi, ked pride s celou bandou
uvidime.....
9. mar 2011@tulipan25 Presne viem, o čom hovoríš.
Ja som na to tiež myslela....aj keď je to praktickejšie, tak určite sa mi viac páči predstava, že ma uvidí až tesne pred obradom
9. mar 2011@katarina279
ja som zvedava, ako to nakoniec vyriesime
ale, este kopec casu
9. mar 2011@tulipan25 No veru aj ja som zvedavá
Neboj času dosť, ale ubehne to vééééľmi rýchlo. Už si pozerala šaty?
9. mar 2011@katarina279 pozri album, tam mam inspiracie, ale v salone som este nebola
a ty ?
9. mar 2011@tulipan25 ja som bola mrknúť šaty v salóne a objednala som sa na skúšku. V piatok o 16.00 budem skúšať
Som zvedavá
Inak práve som na webe objavila stránku, na ktorej sa dajú svadobné šaty kúpiť a je to dokonca lacnejšie ako požičanie.
9. mar 2011@katarina279 myslis svadobnesatynapredaj.sk? ked to tak ano, ja aj rozmyslam ze si dam satky usit, vraj v polsku to ide okolo 1000 zlotych, co je nasich cca 230 eur, co je super cena....
9. mar 2011@tulipan25 Presne ten web myslím. Inak aj ja som sa pohrávala s takou myšlienkou. Je to o dosť lacnejšie ako požičanie
9. mar 2011@katarina279 tak tak, a mas ich vlastne, nemusis sa bat ze ich znicis
co som citala recenzie, vraj je to seriozna firma, a ze satky su fakt krasne
9. mar 2011@tulipan25 Tulipánočka, prosím ťa keď som si vytvorila album, vložila tam pár fotiek, ale ešte stále tam chcem vkladať fotky, ako sa to dá ? hmmmm asi som blbec, nemôžem na to nejako prísť
9. mar 2011@katarina279 v pohode
klikni na nazov albumu, a potom tam dole, ked ti album otvori, budes mat ze pridaj dalsie fotky9. mar 2011- Sponzor fóra
@tulipan25 noooo idem sa pozrieť, ale nebolo to tam tuším
Ďakujem
9. mar 2011@tulipan25 Ďakuuuuujeeeeem, zrazu to tam už je
Ďakujem
9. mar 2011@katarina279 no vidis
som rada, ze som pomohla
10. mar 2011baby, k tomu foteniu ešte, my tiež pojdeme zrejme pred obradom, z praktickeho dôvodu....
k šatám, no už som nejaké skúšala, ale ešte sa chystám, a som rozhodnutá, že ak sa mi žiadne nebudú páčiť, tak si dám šatky ušiť ( asi tie čo mám v albume s takou dlhou stužkou a rukávikmi. ) cez jednu holku zo žiliny, ktorá to dáva šiť v amerike. aj budúca švagrinka si tak dala šiť šatky, a boli úúúúúúúúúplne nádherné, akurát že ich nevyužila bo potom svadbu zrušili, takže má úplne nové a krásne šatky stále doma, ak by ste mali niektorá záujem tak ich má v albume, adulda1. dufam, že som dobrý nick napísala...
10. mar 2011@habdula Ahoj
na obrúčky odporúčam maďarsko my sme kúpili tam a boli o dosť lacnejšie ako na slovensku10. mar 2011@alisska eeejha dost neprijemne, ked uz mala saty a svadbu zrusila.....
12. mar 2011@tulipan25 iha, pekne princeznovske..
ja silno uvažujem nad týmito ak nenájdem nikde v salóne nič krajšie. ale tiež si ich asi dám ušiť...12. mar 2011@alisska jeeej aj tvoje su kraaasne
12. mar 2011baby, tak už máme obrúčky, sú nádhernééééééé
foto zatial neni, ale bude
a mám na vás otázku, ako budete mať riešenú dopravu? ide o to, že mi nemáme ďaleko od seba kostol a reštiku, nech je to max. 10 minut pešky, to by nebol problém, len čo ak bude škaredo, jak to vyriešiť, ak mi viete poradit tak budem moc vďačná....16. mar 2011dievčata my mame svadbu 22.10.2011 takže niečo po vas
) ale ešte mam čas na vybavovačky... jedine včera som si objednala kameramana a fotografa v jednom.... a saly idem pozerať zajtra... šaty mam už objednana.. a teraz som pozerala pohare a su za velmi dobre ceny.. tajže šupo aj na ne
))) teším sa
) ozdoby by som chcela kremovo fialove tak uvidím čo sa mi podarí
))
17. mar 2011Ahojte...aj my máme termín 15.10.2011 a to hlavne kôli tomu, že sme najskôr chceli marec 2012 ale sme si nepozreli poriadne kalendárik mno a ked sme to povedali našim rodičom, zrušili nás že je pôst
. Ale som rada, že to bude ešte tento rok. Máme už zajednanú sálu, farára, kostol, šaty, popolnočné šaty sú už doma, obrúčky tak isto....Vo fáze vybavovania je starejší a fotograf....a o hudbe a kameramanovi nemáme absolútne šajnu
ale do konca tohto mesiaca to chcem mať všetko z krku aby sme sa potom mohli v kľude venovať drobnostiam....výzdobe...oznámeniam...sv.pohárom...pierkam...a podobne
18. mar 2011@alisska ja tiez neviem, ako to bude s dopravou, lebo aj my to vsetko mame tak blizko ako vy, ale mily je zo susedneho mesta, takze on pride autom ku mne, jeho rodina tiez dojde svadobnym autobusom, tak to nakoniec asi dopadne tak, ze sa potom autom a busom presunieme do kostola, a odtial neskor do saly
ale uvidime
@vaskana vitajdas link na svadobne pohare?
@vladimira20 vitaj Vladkaje nas uz celkom dost
tesim sa
18. mar 2011
Ahojte babenky. Ďakujem strašne moc za povzbudenie, že všetko stíhame
Takže už máme to najhoršie vybavené. Ešte sa rozhodujeme medzi dvomi sálami a dvomi kapelami....ale termín je dohodnutý 22.10.2011 o 14.00
Ako sa Vám darí?