Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
zuzka, no ze ci priamo v nitre a tak...
lenti, zakusky by som z tadial asi nebrala, ale tortu stopercentne - pozri si monikine torty, a z Matuskova su superne zakusky, segra mala z tadial...
popolnocne nemam ani ja a mam taku dost sialenu predstavu, takze sa asi urcite budu sit a svadobne mam z ciny ale este vymyslam9. jan 2009cavte majovky.
Ja este saty nemam, ak sa mi podari tak by som chcela stvrtok, piatok obehat nejake svadobne saloniky. Horsie to bude s topankami. Dnes som pozerala v Auparku a nemali tam ziadne.
Minule ste sa bavili o koseliach pre vase polvoicky. Ja len ze viem ze podla bontonu sa kosele s kratkym rukavom nenosia a do obleku uz vobec nie. S kr. rukavom su len k sportovemu obleceniu.
Ale je to vase rozhodnutie a vasa svadba.10. jan 2009ahoj lenockag - vitej mezi nami 9.5
.Preji hodne uspechu v zarizovani
.My uz mame skoro vsechno,jelikoz jsme mimo SK,tak jsme to vsechno museli zaridit pres Vanoce,i pres nase obavy,jsme to skoro vsechno stihly,tak jsme radi
.Rada bych ti poradila,ale bydlis docela daleko od bydliste meho pritele,ale urcite ti poradi a da typ nekdo jiny
11. jan 2009
prave som napisala siahodlhy zoznam co vsetko treba este checknut, lebo koncom januara chceme ist do tatier, tak aby som nezabudla, co vsetko treba dohodnut. a mame pierka a to je tak vsetko, a ty?