ahojte dievčence. už som tu dlhšie nepísala a je to moja premiéra v tomto roku:-))
my sme si už zahlásili sobáš v kostole a už len splniť si štyri náuky. poslednú náuku máme v piatok pred sobášom takú organizačnú. moc som s tým spokojná nebola, lebo budú najväčšie frmole, ale uvidíme, možno sa to bude všetko krásne stíhať.teraz budeme mať lietačky so zálohami pre skupinu, kameramana, sálu a tak..budeme platiť v eurách tak bude sranda. rozmýšľam, aký si dám podnos na vyberanie "na tanier" , aby mince nevypadli :-p
andzi, zober si to statisticky, máj bol vzdy mesiac lásky a navyse prvy teplejsi mesiac po velkom poste a velkej noci a teda najviac svatieb bolo kedy? v máji, no a kedze 50% manzelstiev konci rozvodom, tak najviac rozvedenych je akych? no majovych ;-)
ALE NAS SA TO NETYKA, ma patrime do tych 50% co sa NEROZVEDU!!! som sa rozhodla ;-)
no ved to som myslela na nas obe ;-)
neboj, ja to tiez pocuvam zo vsetkych stran a obcas ma z toho sla triafa :-D aaaaale ved ked nemaju ine starosti xixi
zdravím všetky májovky. som rada,že sa môžem aj ja psychicky posilniť vašimi príspevkami x-) ,pretože ta hlupa majová povera aj mne trochu pokazila ilúzie a začala som špekulovať o zmene termínu.
ahoj andzi.Teším sa,že si sa ozvala.Možno máme naozaj niečo spoločné,pretože môj nastávajúci pochádza z okresu Topolčany :-) . Ako si ďaleko s prípravami?
katy: my máme fotografa, kameramana, DJ, starejšieho, sálu, výzdobu, ja mám kúpené svadobné šaty a topánky. Teraz zháňam kaderníčku a kozmetičku, cukrárku, robím zoznam hostí a v januári chcem dať urobiť svadobné oznámenia. A ty?
vuáááááu :-N Tak to si fakt dobrá.Ja mám akurát-tak rezervované šaty,reštauráciu, tetu cukrárku. Sused je výborný fotograf a kameraman zároveň,takže s ním počítam.Mám to trochu sťažené tým,že bývam v Blave a do Považskej,kde plánujeme svadbu sa dostanem kôli práci tak raz za mesiac.Blbéééé.Ale chcela by som sa ísť pozrieť a nechať sa inšpirovať svadobným veľtrhom,ktorý bude 31.01.a 01.02.2009 v Ba.
Pri takom počte ľudí sa ani nečudujem,že už odteraz funguješ na plné obrátky ;- Ja si momentálne lámem hlavu nad svadobným menu,ale v tomto si asi nebude môcť poradiť,keďže to budeme mať inak časovo ohraničené.Predpokladám,že vy sa budete baviť do rána,kým my budeme končiť okolo pol noci....
katy: ja si skôr myslím, že ani nie, mladí ľudia sa možno budú baviť dlhšie, ale po polnoci zvykne zábava už mrznúť a všetci sa pomaly zberajú domov, moja osobná skúsenosť z iných svadieb.
ahoj holky,presne jak rika prakovce,neverte poveram!!!Ja mam taky svatbu v maji a vubec me nezajima kdo co rika a jake jsou povery.Kdyz se dva maji radi a ma jim to vydrzet,tak se muzou brat kdykoliv a zadne povery jim v tom nezabrani,to same naopak.To je muj nazor :-)
my ked sme vyberali termin, vobec som o takej povere nepocula. Vybrali sme maj preto, lebo je vtedy dost velka pravdepodobnost je uz bude pekne pocasie a zaroven este nie velmi horuco :) Ale zda sa mi to celkom divne , kedze sa hovori o maji, ze je mesiac lasky a pritom majove manzelstva maju byt nestatne... :-| V kazdom pripade, povery funguju len vtedy ked im clovek veri a vsugeruje si ich, takze neverte poveram, ale verte vasmu vztahu! ;-) :-D :-D :-D
ahojte nevesticky..ja som tiez majova, my sme si termin vylosovali, zenich 09.05 a ja 16.05, vybrali sme si ten skorsi, takze jednoducho nam to tak vyslo ( z tolkych sobot obaja maj!!) termin sme za nic nechceli zmenit aj ked sme mali vyhliadnutu salu a paradoxne bola volna uz len 23.05 a potom az v auguste..nasli sme si inu salu a termin sme si nechali aj ked sme vedeli ze sa rozprava o majovych svadbach ze su nestastne...viac sa bojim pocasia aby vyslo, hlavne u nas v Poprade..a aby nebola kosa brrrr