Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?
- Sponzor fóra
nudlik: juj ja sa v tom nejak nevyznam,su to fotky z mobilu..teraz som datum zmenila
bol tam povodny...ale 2.5.2009 plati uz isto.satky idem este ine vybrat.mame miesto,knaza,hubdu,starejsieho,zakusky zajednane..buduci tyzden chceme ist obrucky vyberat-idem asi za drahym do Hodonina,potrebuje aj papiere z matriky aby sme sa tu mohli vziat
12. dec 2008danteska - teeeda,tak to my fakt proti vam nic nemame
.Saty vecerni jsem si zrovna jedny zkousela,ale nevim,jestli si je mam koupit,protoze u me je normalni,ze se mi za tech 5 mesicu libit nebudou.
Ja jsem koukala u vas na prsteny a neprijde mi,ze by u vas byly nejak drahy,no vidime az ted pojedeme domu,jak to bude cenove rozdilneNo cozo to,ja bych vybrala pekne,ale ty stoji kolem 60tisic
12. dec 2008- Sponzor fóra
ajkaag - tak to jste tho objeli dost
.Ja jsem moc dlouho nehledala,zkusila jsem si jich asi dvacet a s toho se mi libily asi ctvery,nakonec jsem si vybrala,pak jsem zas mela problem(protoze ty saty jsme si zkousela u me v Praze) najit ty saty tady v SK,nastesti jsme je nasli,tak jse si je hned rezervovala a ted preyslim,jestli si je mam i koupit.Pak jsme meli zas problem s oblekem,chteli jsme ciste bily,jenze ten ne a ne najit,nakonec jsme vybrali uplne jiny nez jsme chteli,ale vypada to hezky,tak jsme spokojeny
.Pak jsem jeste mela problem s popolnocnymi saty,meli same divne,vypadala jsem v nich jako stara mlada,nakonec jsme jedny paradni nasli,tak jsem rada
Neboj,treba ty prave pro tebe uz vymysli a brzy je najdes31. dec 2008teeeda, normalne Ti zavidim, nedas nejake fotky na chvilku do albumu? ja som si myslela, ze som objavila tie prave, tak som si ich dala rovno v sanghaji usit a ked prisli, ... no minimalne budu potrebovat nejake upravy... no a popolnocne mam zhruba vymyslene, len cakam na krajcirku, len som sa tak zrazu zbadala, ze uz vlastne len 4 mesiace, tak ma trosku chyta panika xixi
31. dec 2008jasne,ze je tam dam,jen to asi chvilku potrva,tak vydrz
Ja jsem si je chtela taky objednat na netu,jenze tam stoji 1200 euro a tam kde je mam rezervovane tak se daji odkoupit a stoji 14000sk,takze to je docela rozdil,no a co jsem si je jako prvni zkousela v Praze,tak tam pujcovne bylo 15000kc,coz je docela rozdil.
Jo jo,utika to rychle,ale jeste porad mame cas
Navic ty mas vyhodu ze jsi v SK a muzes denne neco zarizovat,ja jsem ted v SK jen ted o Vanocich a pak jeste budeme muset prijet na 4 dny a pak uz jen na svatbu,takze pak zas budeme muste vsechno zarizovat na dalku.31. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
my musime mit vzdycky neco "extra"