Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?

7. apr 201010950
  • my musime mit vzdycky neco "extra" 😃

• Ahoj andrea1158,ja mam svadbu 2.5.2009 🙂

• danteska - mas hezke saty 🙂 dobre jsi dala ty fotky,to aby jsme si protahly krcni svaly co 😃

• Sponzor fóra
  • nudlik: juj ja sa v tom nejak nevyznam,su to fotky z mobilu..teraz som datum zmenila 🙂 bol tam povodny...ale 2.5.2009 plati uz isto.satky idem este ine vybrat.mame miesto,knaza,hubdu,starejsieho,zakusky zajednane..buduci tyzden chceme ist obrucky vyberat-idem asi za drahym do Hodonina,potrebuje aj papiere z matriky aby sme sa tu mohli vziat 😉

• danteska - ja si delam srandu,me to nevadi,ja si natocim hlavu 😃
    teda,vy toho mate nejak hodne uz zarizeneho,to jsem teda hodne pozadu 😞 .Prstynky chceme taky ted nejake vybrat,ale nevim,jestli nejake vybereme,no snad jo

• nudlik-a este vyyyyzdobu som zajednala a satky po polnoci..som zabudla.vyzdoba v zelenkavom..

• nudlik-u nas su prstene drahe,preto chceme z CR..drzim palce,urcite vyberiete pekne..

• danteska - teeeda,tak to my fakt proti vam nic nemame 😞 .Saty vecerni jsem si zrovna jedny zkousela,ale nevim,jestli si je mam koupit,protoze u me je normalni,ze se mi za tech 5 mesicu libit nebudou.
    Ja jsem koukala u vas na prsteny a neprijde mi,ze by u vas byly nejak drahy,no vidime az ted pojedeme domu,jak to bude cenove rozdilne 🙂 No cozo to,ja bych vybrala pekne,ale ty stoji kolem 60tisic 😞

• nudlik-ano,take stoja vela 😞 .. u nas toji 1g okolo 1500-2000 korun,priatel mi vravel ze v Hodonine okolo 1000..velky rozdiel nie je ale predsa..uvidime 😉

• danteska - no my pocitame na prstynky tak kolem 30tis,tak snad nejake krasne k nasi spokojenosti sezeneme 🙂

• nudlik-tak si mozes pozriet album,cely som ho prerobila dnes...som sa to konecne naucila robit 🙂

• ahojte baby.chcem poprosiť o radu. planujem malu svadbu/20/ľudí -16.maja 2009. Byvam už dlhsí cas v Bratislave, ale chcela by som ju mať v Pov.Bystrici,resp. v okrese, kde žijú moji rodicia. Vie niekto o nejakom milom zariaderní,kde taketo male svadby organizujú?

• danteska - kraaasneee,jsi sikovna 😉 .Musim bezet,protoze musim jeste prat a balit abych to vsechno stihla protoze zitra vecer jedeme na Vanoce domu 😃 .Tak si uzij krasne Vanoce a stastny Novy rok a po Novem roce se tu zas sejdeme 🙂 tak ahoooooj

• nejako naša téma padla na druhú stranu tak ju musím oživiť. Baby, priadajte sa, hlavne tie čo máte svadbu 16.mája

• prečo je tu taká nuda? baby, májovky, čo spíme?

• Sponzor fóra
  • Ahojte babenky, som tu novacik.Ja mam svadbu 9.5.2009 v Ba.

• Aj ja mam 9.5.2009...kde mas ty?

• Ahoj holky,tak jsem nakonec zmenila datum i misto svatby,tam kde jsem chtela,me to hodne zklamalo 😠 ach jo

• ahooj nudlik ..., smiem sa spytat, ze preco si zmenila datum ?

• ivanett - protoze jsem si vybrala datum 10.5 a to je nedele a to se priteli moc nelibilo,navic tam kde jsem se tesila,ze budu mit svatbu,tak me to straaasne zklamlo,takze nakonec budeme mit svatbu v kostele a tam meli volny tohle datum,tak jsme to presunuli a jsme vsichni spokojeny 🙂

• nudlik, prepac, som sklerotik, kde si to chcela mat? a cim Ta sklamali? lebo my sme s mojim drahym tiez 3x menili hotel, vzdy sa nam to na nete pacilo, tak som poriesila vsetko okolo (kameru, foto, zakusky) a ked sme prisli na miesto osobne, zistili sme, ze tak toto asi nie 😉

• baby myslite ze bude dost teplo v maji aby bola svadba vonku? my to mame 23/5

• ajkaag - mas IP , a vy mate kde stvabu?

tanicka09 - no ja doufam,ze bude teplo 🙂 minuly rok pry bylo,tak budu doufat,ze bude i v roce 2009

• nudlik - dik - odpoved tak isto 😉
    mame to nakoniec v Novej Lesnej vo Vysokych tatrach, ale isli sme cez betliar, bansku stiavnicu a martin 😃
    a momentalne som nestastna zo satociek, lebo mam pocit, ze tie prave este nevymysleli (aj ked mam uz jedny doma - stale musim vymyslat 🤔

• ajkaag - tak to jste tho objeli dost 🙂 .Ja jsem moc dlouho nehledala,zkusila jsem si jich asi dvacet a s toho se mi libily asi ctvery,nakonec jsem si vybrala,pak jsem zas mela problem(protoze ty saty jsme si zkousela u me v Praze) najit ty saty tady v SK,nastesti jsme je nasli,tak jse si je hned rezervovala a ted preyslim,jestli si je mam i koupit.Pak jsme meli zas problem s oblekem,chteli jsme ciste bily,jenze ten ne a ne najit,nakonec jsme vybrali uplne jiny nez jsme chteli,ale vypada to hezky,tak jsme spokojeny 🙂 .Pak jsem jeste mela problem s popolnocnymi saty,meli same divne,vypadala jsem v nich jako stara mlada,nakonec jsme jedny paradni nasli,tak jsem rada 🙂 🙂 🙂
    Neboj,treba ty prave pro tebe uz vymysli a brzy je najdes 😉

• teeeda, normalne Ti zavidim, nedas nejake fotky na chvilku do albumu? ja som si myslela, ze som objavila tie prave, tak som si ich dala rovno v sanghaji usit a ked prisli, ... no minimalne budu potrebovat nejake upravy... no a popolnocne mam zhruba vymyslene, len cakam na krajcirku, len som sa tak zrazu zbadala, ze uz vlastne len 4 mesiace, tak ma trosku chyta panika xixi

• jasne,ze je tam dam,jen to asi chvilku potrva,tak vydrz 🙂
    Ja jsem si je chtela taky objednat na netu,jenze tam stoji 1200 euro a tam kde je mam rezervovane tak se daji odkoupit a stoji 14000sk,takze to je docela rozdil,no a co jsem si je jako prvni zkousela v Praze,tak tam pujcovne bylo 15000kc,coz je docela rozdil.
    Jo jo,utika to rychle,ale jeste porad mame cas 🙂
    Navic ty mas vyhodu ze jsi v SK a muzes denne neco zarizovat,ja jsem ted v SK jen ted o Vanocich a pak jeste budeme muset prijet na 4 dny a pak uz jen na svatbu,takze pak zas budeme muste vsechno zarizovat na dalku.

• tak uz tam jsou 🙂

• xixi, no teoreticky to tak vyzera, ze mozem zariadovat, ale v podstate som asi 300 km od miesta kde bude svadba, takze tiez cakam na koniec januara, ked tam na vikend vybehneme, zatial riesim len po internete...
    byvate s drahym v prahe?

• no,tak to mas taky blby.
    Ne ne,my jsme v Anglii 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov