Čaute baby, my to plánujeme na 23.5.2009 (tak ako vy sobica ), musím sa priznať že my už máme sálu, kameramana, fotografa, šaty aj oblek, pracujeme aj na oznámeniach- tie chcem obehať teraz v januári aj cukrárku a jeeeeee toho ešte strašne veľa ale čo to máme.
Baby chcela by som vedieť asi koľko ľudí budete mať na svadbe? pretože my okolo 70 max. a som z toho dosť nešťastná........ :-( pa
ahoj lentilkabj. dakujem :-) no prípravy tak pomaly ale sála už je vybavená a šaty tiež už mám doma. tak pomaly roozmýšľam a dopĺňam čo by trebalo. a ty už máš niečo?
no tak toho máš viac :-N a oznámenia kedy dáš spraviť? pretože ja vůbec netušim kedy ich treba naplánovať aby to nebolo skoro a zároveň ani neskoro :-|
a tie šaty v albume budeš mať na svadbe lebo su krásne. vlečka sa pripína alebo je taka dlhšia bez pripnutia? pretože ja mám dosť dlhu vlečku a neviem či s ňou mám niečo spraviť alebo to nechať tak ona sa totiž nepripína.
áno,tie šaty mám už rezervované :-)
tá vlečka sa dá vypnúť
kostička,na každých šatoch sa musí dať vypnúť vlečka,veď ako by si v nich tancovala?? =-)
ani na tých mojich sa to nedalo,ale oni to dávajú spraviť krajčírke
hej kupila som si ich :-D je krásna ale trochu pridlhá preto som chcela počuť váš názor. no urcite pojdem za nejakou krajčírkou a nechám si poradiť uvidím čo z toho bude 8-)
ahoj ajkaag, svadbu mame v Starej Lesnej, vybavene - kamera, foto, kolace, kvety,sala. este nemam saty, oznamenia vo februari dame robit,kozmeticku kde chodim musim este oslovit, kadernicku vobec neviem..ani obleky sme este nepozerali ani popolnocne saty..obrucky vybrate dame robit az v marci, inak vyber saly a kamery som presvihla svojich favoritov...neskoro som sa ozvala, zhanam navleky na stolicky, kde mas svadbu? a sobas?
zlata2 - my mame v novej lesnej v amalii. kameru foto tiez uz mame (kristl - hajkovsky) kolace a kvety pojdeme asi riesit koncom januara, ked pojdeme do tatier - byvame totiz c seredi, tak to mame trosku od ruky, ale chceli by sme z bystreho kolaciky a kvietky este nevieme, poradis? kozmeticku tiez este neviem celkom, ani vlasky, musim sa uz do toho poriadne pustit, no a obrucky uz mame domka a vytesujeme sa, koho si chcela na kameru a foto? a koho mas nakoniec?
foto som chcela hajkovsky, kamera neviem ako sa vola ale ma web.natacanie svadieb.sk a je fakt dobry, kristl bol tiez obsadeny, mame stolca on ma aj fotografa ..dufam ze sa nesklameme lebo co ukazoval tak to nebolo az take vymakane co sa tyka kolazi a efektov, kolace mame sp.bystre, v amalii je urcite krasny interier ale myslim ze aj draho asi bude hm? my v hoteli academia v st. lesnej, take skromne..ale velmi usluzni a mili personal, preto zhaname navleky na stolicky a vyzdobu si musime zabezpecit tiez
nooo, je to tam drahsie, ale naaaadherne a nas bude malinko, urcite do 35 a sme si povedali, ze radsej menej ludi, ale nech je to superne ;-) urcite bude dobre aj tvoje videjko a fotky uvidis ;-) vy ste spod tatier obaja?
sme z PP, ale byvame momentalne v starej lesnej, ani neviem preco sme si to tam dali, samo to nejako prislo o PP sme ani nerozmyslali, len teraz nas napadlo ze svadobcania y PPi si nebudu moct dat ani do nosa lebo autami im treba ist tam i nazad..