Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?

7. apr 201010950
  • ..ja ešte stále zháňam topánky... 😞
    Nechcem moc vysoké, ani moc nízke...ešt ma žiadne "neoslovili"...

• evulka a vlasky chces mat ako?mas v albume tiez nieco take ako ja chcem, take polorozpustena az rozpustene

• Ahoj danusha.
    Presne tak, vlasy chcem mať také nejaké polorozpustené.. 😉
    Na skúške účesu som ešte nebola, ale dúfam, že sa to bude dať spraviť pekne...
    Akú budes mať ty výzdobu???

• Sponzor fóra
  • peknu 😉
    vcera som objednala plno vela organzy najlacnejsej aku som nasla...este snad nejake nieco doobjednam, bude to v zeleno bielej s trosinkou ruzovej....a taaak....
    ani ja som nebola este na skusku ucesu a to preto, lebo este nemam nikoho kto ma bude cesat!...uz sa snazim dovolat jednej kadernicke asi 3 dni ale nedviha mi a ine tipy nemam 😞

• Tak to som presvedčená, že budeš mať nádhernú výzdobu.. 😉
    Mne sa páčie všetky výzdoby.
    Ja mam už kaderníčku zajednanú, spravila som tak ešte pred mesiacom a dobre, že som to urobila, lebo že po mne tam boli už dalšie dve, ktoré chceli 2. maja svadobný účes.
    Tak aj ty rýýýýchlo za kaderníčkou, aby nemala obsadený termín.

• nemyslim, ze bude mat lebo ona je mimo mesta...ale davam si predsavzatie na dnesny den, dohodnut kadernicku...
    a co skuska ucesu? nie su to vyhodene prachy ked chcem len nejaky jednoduchy natoceny?

• Takže na dnes už máš program... 😉
    Neviem, aj ja som už uvažovala, či treba skúšku, ked to nebude nejaký náročný účes..
    ..neviem..ešte porozmýšlam..

• hej hej...no dufam, ze sa jej dovolam...ja vaham s tou skuskou...aj ju chcem aj nie

• no a nikam nevolam...zabudla som si moj svadobny zapisnik doma a tam mam cislo...sakra som to ja ale trubka 😞

• ..takže sa úloha odkladá... 😉
    ..aj ja vaham..skúška alebo bez skúšky...
    A make-up...pojdes na skúšku??

• jezis no to tiez neviem...a na to vlastne vobec nikoho nemam...sestra tusim spominala nejaku spoluziacku co by prisla k nem ma nalicit...ale ta viem ja ci treba skusku? podla mna to moze byt aj strata casu...ale zasa ked je niekto nechopak tak sa to vcas zisti

• ...ja tiež neviem..a ani neviem, aké líčenie by som chcela...
    Ale aspon že budem mať na jednom mieste kaderníčku aj vizážistku.. 😉

• no to som aj ja tak chcela ale potom sa to ukazalo ako nerealne...ja chcem aj jeden trs umelych mihalniciek do rozka oka...a nieco take...no ...specialne 😉

• nooo...ku kadere som sa nemohla objednat ani ku malovacke...ale...objednala som sa na vyberanie znamienok...jeziiis...uz teraz sa bojim

• ..fuuu..takže ešte aj to podstúpiš pred svadbou???

• Sponzor fóra
  • Fiha, a stihne sa Ti to zahojit. Ja som to chcela absolvovat na jesen, ale vsak to furt odkladam. Ma sa to robit na jesen alebo v zime, kym je malo slnka.
    Mna cese kamaratka kadernicka a maluje kamoska vizazistka, takze to je super🙂

• tak teda dufam, ze ano ...lebo poviem Vam ked som si zlozila vsetky retaze z krku a dala som si ten nadherny strasovy nahrdelnik tak s tymi znamienkami to nebolo bohvieake pekne...mam take dve vacsie na krku a tie mi robia sarapatu...ale do maja urcite sa to stihne zahojit...na slnko nepojdem lebo nemam kedy...
    zavidim kadernicku aj vizazistku...aj ja chcem take kamaratky 😞

• Zajtra zbehnem do Nitry, takže dúfam, že Vám budem mocť napísať, že som si už kúpila topánočky..

• ano napis nam...
    a daj nam aj foto do albumiku 😃

• ..keď kupim, určite dám aj foto... 😃
    ..len, nech kúpim.. 😒

• andzi budem v 5 mesiaci tak asi bude vidiet

ja som bola vcera u kamosky a skusali sme pricesok ona ma bude totiz cesat na svadbu a bolo to super, ja mam vlasy po usi a mala som ich v cope skoro po pas

• jeeej...aj moja kamky mali na svadbach pricesky...to jake je supeeer

• ewwe na mojej drahej to zacalo byt decentne vidiet v 7 mesiaci, takze uvidis 😉

• hej uvidim, zacinam 4 mesiac a este nemam ziadne brusko, iba trocha sadielka, ale to mam uz davno 😵

• Ahojte babulky!
    Takže topánky som si nekúpila ani teraz... 😞
    ..ale nevadí, ved niečo bude... 😉
    Ale zato sme si kúpili nádherné poháre 😵 ..len ich ešte nemám v albume..ale určite pridám... 😃

• Ahojte! No ja musim mat take topanocky uplne na zemi, kedze moj drahy je o hlavu mensi odo mna😃 Ale videla som pekne balerinky v Deichmannovi v Piestanoch, tak sa tesim🙂 Je to skoda, lebo ja mam strasne rada opatky😞 Co uz?

• lukaria pekne satky budes mat, som pozerala tvoj albumik...pekne ti sedia

• dievčence. ako ste na tom so svadobnými oznámeniami. máte dajakú predstavu? Ako dlho pred svadbou a kedy ich pojdete rozosielať- osobne , či aj poštou?

• janka: my sme už boli pozývať a oznámenia už máme dávno. Takým, čo na svadbu nepôjdu ich budeme posielať až cca 2-3 týždne pred svadbou.

• Ahojte!
    Ja už tiež trošičku stresujem, lebo ešte nemáme oznamká.. 😕
    ..ale už sa tlačia..tak dúfam, že cez víkend môžeme isť aj oficiálne pozývať hostí...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov