Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?

7. apr 201010950
  • My sa o peniaze tiez nehadame, lebo ich nemame😃 Ale niekedy sme z toho trosku nervozny, lebo zatial nemame byvanie a s pracou to tiez vyzera neisto. To nas trosku stresuje. Ale to sa spravi🙂

• janka:..my máme spálňu jelšu a obývačku sme kúpili čerešňu... 😃

• evulka: vy už spolu bývate?

• Sponzor fóra
  • ..ešte nie..
    Sme si kúpili dom, ktorý ešte prerábame, ale už finišujeme.. 😉
    A pomaly si ho aj zariadujeme..

• evulka, tak to máte super, že čoskoro po svadbe sa sťahujete. U nás je problém, že dom sme ešte ani len nezačali stavať takže ak som optimistka, budeme ho stavať asi 2 roky a dovtedy budeme bývať u mojich rodičov. Ja mám síce mojich rodičov rada, ale cítim, že mama sa niekedy stará do vecí, do ktorých ju nič.

• andzi:...hmmm..to vieš, to je tak...
    ..asi najdôležitejšie budú kompromisy...
    A budete sa veeeľmi teškať, až dostaváte a nasťahujete sa...

• ahojte...pravdepodobne to bude asi tak, že obývačku si zariadi drahý do čerešne a (že mu nemám do toho hovoriť...to je odvaha 😮) ja budem bývať u budúceho manžela, ale budeme sa snažiť čím skôr odísť. predsa len nie je to dobré, byť stále "pohromádke"aj keď budúca svokra je v pohode, chceme byť sami. dúfam, že sa čím skôr budeme stavať...tiež prežívame dávku nervozity. okrem svadby je tu škola, robota, úprava a maľovanie izieb....je toho dosť

• janka: to ti teda želám pevné nervy, ja by som u mojej svokry nebývala ani keby ma išli mučiť. 😃 😃 😃

evulka: ja viem, ale bude to náročné, ale inú možnosť momentálne nemáme.

• ahoj, tak po par dnoch citam co mate nove a nevychadzem z udivu. Neskutocne ste pokrocili. My snad dame dokopy aspon par oznameni do vikendu, lebo cez vikend zasa nic neurobime v tomto smere. Pridu k nam na navstevu kamarati z PHY, ktori nam pojdu aj na svadbu a radi by sme im dali oznamenie do ruk cez vikend. Inak sme este nepozyvali oficialne nikoho, kedze oznamenia este nie su hotove 😞 ale aspon obrucky uz mame doma a su peknucke 🙂 K teme kadernicka a kozmeticka som sa este vobec nedostala. Z Trencina sa kadernicka na Morave zhana dost tazko a cez vikend toho zasa vela vybavit nestiham 😞 Ale ved ono to vsetko nejak dopadne 🙂

• My ideme tento víkend pozývať zvyšok rodinu, ja si idem kúpiť nejaké pekné prádlo pod šaty a možno aj topánky ku popolnočným ak zoženiem. Cez pracovný týždeň sa nič nestíha vybaviť a ostáva nám už len pár víkendov.

• Ahojte!
    No cez vikend by sme už mohli mať aj my oznamka... 😉
    A ak nie cez vikend, tak najneskôr v utorok ich máme v ruke.
    Takže koncom budúceho týždňa už budú všetci hostia pozvaní, ...dúfam... 😉

• cauko nam prave dnes vytlacili oznamka a uz ich aj mam doma, za vybornu cenu kedze to robil znamy tak nas vysli 25 kusov povanie plus 25 kusov tych pozvanok k sv. stolu v prepocte za 250 sk 😃 tak ich uz iba porozdavat

moj zenich je uz kompletne oblecený, okrem spodneho pradla ma uz vsetko, ja este potrebujem saty a nejake nohavicky a som uz tiez kompletna 🙂

a na oslavu iba treba kupit alkohol a nejake tycinky a ovocie, ale to ma cas

a vy ako?? uz stresujete?,

• Caute babule...
    Kto maaa svadbu 2.5.2009?? 😉

• dievcata j aqneviem ci sa chcem za toho chlapa vydat??? zacinam si kadeco vsimat a mam z toho hrozu
    aj teraz sme dovadeni

• baby pridavam sa na 30. maja. no je to uz zachvilu az mam z toho hrozu ze sa na to tesime a pride ten den a vsetko zbehne ako voda.
    micinecka: ak si nie si ista tak to sa radsej nevydavaj, aby nemusel byt dalsi rozvod. ale mozno je to len chvilkova kriza.

• Sponzor fóra
  • mici: ja som tiež prešla takým obdobím, že som chcela cúvnuť, ale potom som si uvedomila, že môjho drahého ľúbim a rozpory medzi nami robili jeho rodičia, ktorí ma nemajú radi. Aspoň ja to tak cítim. Takže hlavu hore, určite budete spolu šťastní.

• Ahojte!
    Blanchetka:....vítam ťa medzi nami ..02.05.2009.. 😉
    Micinecka:...dúfam, že sú to len chvilkove stavy..to pred svadbou zvykava byt...ale potom je všetko v najlepšom poriadku.. 😉

• baby, kedy budete posielať oznámenia takým, čo ich nepozývate na svadbu?

• My asi dva - tri týždne pred svadbou.
    neviem..patrí sa skôr??

• evulka: skôr si myslím, že je to tak akurát

• DAkujem evulka.v!! My sme uz aj poposielali...

• Ahojte, my máme svadbu 9.mája a roznášame a rozposielame oznámenia tak priebežne, pretože ujom a tetám, ktorí bývajú neďaleko ich dávame keď prídu na návštevu, alebo idú okolo, ale takú 3/4 máme rozposlanú.

• Ahojte!
    ..teškám sa, lebo už máme doma oznamká... 😵
    Takže cez víkend ideme "oficialne" pozvať rodinku na svadbu.

• Ahojte damy, ak by ste potrebovali perfektneho floristu na Vase kytice, alebo vyzdobu, dam kontakt na toho nasho - IP 😉

• Ahojte babulky!
    Vidím, že ste moc moc vyťažené, kedže nepísete...
    ...asi s prípravami na svadbu... 😉

• cauko tak nam dnes urobili obrucky tak asi zajtra ideme po ne, dufam ze budu podla nasich predstav, hlavne podla mojich 😛

• ewwe, ukaz 😉

• baby nemozem to odfotit mobilom, lebo sa odraza od nich svetlo a nic nieje vidiet, teraz sme u nasich nemam tu fotak mozno sa mi podari odfotit potom

• ewwe.....aj ja mam s tým problem....takze obrucky dam do albumu asi až po svadbe... 😉

• baby a kedy sa objednava svadobna kytica????? mesiac dopredu staci?? ci ako ja nemam ani sajnu kedy

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov