Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?
Ahojte! Danielina, vitam Ta, my mame tiez svadbu 30. maja. A kde to mate?
Co sa tyka oznameni, vsetky uz mame rozdane, tych, co idu na svadobnu hostinu, sme pozvali osobne, oznameni sme mali 250 a ledva-ledva to vysloMame vela priatelov
Inac mame vybavene vsetko okrem zakuskov a este sme nekupili nealko a alko na hostinu, ale to az v maji
Kde budete byvat?7. apr 2009- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
baby fakt sa nebojte...aj ked bude prsat, manzelstvo to neohrozi, my sice mame v plane ist sa fotit do mesta vecer, ked uz bude tma ...no a ked bude lejak, tak tento plan mozme skrtnut...ale zivot ide dalej...
jaaaj...a to ze od 07.do 11 maja ma byt pekne...tak to ma potesilo...13. apr 2009myslím si, že taká predpoveď, že od 7.do 11. mája má byť pekne a potom len a len pršať je nereálna. Možno nebude taký hic ako teraz, ale určite nebude stále liať. Tomu neverím. Veď sa nechajme prekvapiť. A je to relatívne, kým u nás môže pršať, na východe môže práve svietiť slnko a naopak.
13. apr 2009Ja som dnes ráno počúvala predpoveď počasia a tam bolo povedané, že ako bude tento týždeň a budúci, predpoveď na máj sa ešte nedá tak presne na dni. Tak ja dúfam, že ani jednu sobotu v máji nebude pršať, aj keď nebude extrémne horúco, verím, že máj bude nevestičkám priať, čo sa týka počasia.
14. apr 2009heppy: prevadzkovatel restauracie (on nam bude varit) tam zavolal a mu povedali ze tieto dni by malo byt pekne pocasie. Ale som uz velmi zvedava, ako mu to vedeli tak presne povedat, takze este tento tyzden zastavim u neho, nech tam zavola este raz.
Moj zensky instinkt hovori, ze my majove nevesty budeme mat stastie, a bude slniecko priat. Aj ja by som chcela ist do kostola peso, tak by bolo dobre keby neprsalo.....14. apr 2009Babulky, ovplyvnime to? Neovplyvnime. My mame svadbu 30.maja v Piestanoch, na nestastie je otvorenie kupelnej sezony a kazde take otvorenie poslednych x rokov prsalo a keby aj neprsalo, vsade bude milion ludi a starych aut a nemame sa kde fotit
Neviete o niecom tak dalej od ludi a blizko Piestan?
19. apr 2009ahojte babenky...ale sa vás tu nazbieralo. Máj sa už blíži a stresy sa zväčšujú
. Ja som si bola akurát v piatok zajednať kyticu. Jednoznačne som si ju išla sama, lebo drahý sa tomu nerozumie...
je to lepšie, keď si ju ideš sama, ak je kvetinárka ochotná tak ti poradí. ja som išla s vytlačenou predlohou, ale nakoniec sme ju spoločne trošku prerobili. je dobré keď ta aj kvetinárka vidí..výška, postava..napríklad ja som menšia a chudá a hneď mi povedala aké kvety by ku mne išli, a ktoré nie.19. apr 2009
ewwe...No radsej si to chod skorej zajednat, radsej ten mesiac dopredu chod, tam v kvetinarstve sa s tebou presne dohodnu co a ako. Mas uz aj vybrate kvetinarstvo?