Svadba 2. Mája 2009. Kto má ešte v tento deň svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte nevestičky? Pridá sa ku mne taká, čo má svadbu 2.mája 2009. Rada by som poklebetila o celom tom cykle vybavovania.
Odpovedať
ewwe...No radsej si to chod skorej zajednat, radsej ten mesiac dopredu chod, tam v kvetinarstve sa s tebou presne dohodnu co a ako. Mas uz aj vybrate kvetinarstvo?
Odpovedať
nie nemam vybrane, este som len hladala na nete nieco podla mojich predstav a tak ma napadlo ze kedy to treba urobit, tiez som si myslela ze asi mesiac dopredu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Danielina, vitam Ta, my mame tiez svadbu 30. maja. A kde to mate? Co sa tyka oznameni, vsetky uz mame rozdane, tych, co idu na svadobnu hostinu, sme pozvali osobne, oznameni sme mali 250 a ledva-ledva to vyslo:-) Mame vela priatelov:-D Inac mame vybavene vsetko okrem zakuskov a este sme nekupili nealko a alko na hostinu, ale to az v maji:-) Kde budete byvat?
Odpovedať
Baby, počuli ste niečo o tom, že vraj v máji má byť škaredé počasie a len stále bude pršať?
Odpovedať
ved v kostole neprsi a ani v sale, a aj keby tak to niako neovplyvnis, a dazd znamena peniaze tak budeme bohate
Odpovedať
ewwe: Keď prší tak ten deň je o ničom, budem sa radšej modliť nech neprší.
Odpovedať
fuuha, baby dufam ze nebude prsat, ja som mala naplanovane ze pojdeme az od domu do kostola peso...to by bolo hrozne... :-(
Odpovedať
Jeeeej len to nie. My sa berieme na Smolenickom zamku a chcela by som mat pekne fotky v parku :-) Takze tiez budem dufat v pekne pocasie ;-)
Odpovedať
ahojte, neblaznite s tym pocasim. ved to by bolo na porazenie, ze april je aky pekny a v maji nam bude prsat??? ak tak len jemne a chvilu. aspon nebude dusno :-D a na chvilu by sa mohla aj duha ukazat .... no dobre, nebudem narocna ;-)
Odpovedať
andzi a to s tym pocasim mas odkial?? kukla som na nete nieco o pocasi a majove predpovede tam niesu max dva tyzdne dopredupredpovedaju
Odpovedať
Ahojte, aj nam hovorili (meteorologicky ustav), ze v maji bude vela prsat. Od 7 do 11 maja by malo byt akurat pekne pocasie.
Odpovedať
Pranostika: Ak je v apríli krásne , čiste , bude máj nepríjemný iste.
Odpovedať
Článok sa načítava...
takze ja uz cakam aby teraz prsalo a aby bolo chladno, aj ked nemam rada uprsanu Velku noc....
Odpovedať
http://meteo.tym.sk/vyhliadka_na_400_...
Odpovedať
dufam, ze som neporusila pravidla, ved to nie je reklama...
Odpovedať
no ved je to na april kde je predpoved na maj?? ked bude prsat tak nam to problem robit velky nebude iba ak ked vyjdeme z kostola a budu chciet gratulovat, samoska ze teple pocasie je idealnejsie
Odpovedať
baby fakt sa nebojte...aj ked bude prsat, manzelstvo to neohrozi, my sice mame v plane ist sa fotit do mesta vecer, ked uz bude tma ...no a ked bude lejak, tak tento plan mozme skrtnut...ale zivot ide dalej... jaaaj...a to ze od 07.do 11 maja ma byt pekne...tak to ma potesilo... 8-)
Odpovedať
myslím si, že taká predpoveď, že od 7.do 11. mája má byť pekne a potom len a len pršať je nereálna. Možno nebude taký hic ako teraz, ale určite nebude stále liať. Tomu neverím. Veď sa nechajme prekvapiť. A je to relatívne, kým u nás môže pršať, na východe môže práve svietiť slnko a naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
noraah to pocasie mas v nasom termine od nich priamo? sice pravdepodobnost uspechu casom klesa cim neskor je stanovene, ale predsa su to odbornici, ak je to od nich,,, 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojki nevesticky, ja sa tiez vydavam 30.05.2009 a mame obrad na otvorenom priestranstve pri jazere, tak len dufalme,ze nam to s pocasickom vyjde..a ak nie tak budeme tak zazobane z toho dazda, ze si urobime dalsiu svadbu na tropickom ostrove 8-) drzim vsetkym Majulkam palce xx
Odpovedať
Ja som dnes ráno počúvala predpoveď počasia a tam bolo povedané, že ako bude tento týždeň a budúci, predpoveď na máj sa ešte nedá tak presne na dni. Tak ja dúfam, že ani jednu sobotu v máji nebude pršať, aj keď nebude extrémne horúco, verím, že máj bude nevestičkám priať, čo sa týka počasia.
Odpovedať
Profilova fotka
No dufajme, ja by som si priala, take akurat nie moc teplo, aby sa dalo prezit :-D , a nemuselo by prsat, vobeeec |-|
Odpovedať
heppy: prevadzkovatel restauracie (on nam bude varit) tam zavolal a mu povedali ze tieto dni by malo byt pekne pocasie. Ale som uz velmi zvedava, ako mu to vedeli tak presne povedat, takze este tento tyzden zastavim u neho, nech tam zavola este raz. Moj zensky instinkt hovori, ze my majove nevesty budeme mat stastie, a bude slniecko priat. Aj ja by som chcela ist do kostola peso, tak by bolo dobre keby neprsalo.....
Odpovedať
Profilova fotka
noraah ;-) ;-) ;-) potom napis oki, co vyzistil, ale verim tvojmu a mojmu instinktu 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
ja jednoznacne suhlasim. stastie nam bude priat a cely maju bude pekne!!! ale je super, ze uz jedine, co riesime je pocasie. to znamena, ze vsetky ostatne pripravy uz sme zvladli 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky! NESTRESUJTE..a uz vobec nie koli počasiu..... Ved nech je ako ma byť..zo všetkého si treba vybrať niečo dobré... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky, ovplyvnime to? Neovplyvnime. My mame svadbu 30.maja v Piestanoch, na nestastie je otvorenie kupelnej sezony a kazde take otvorenie poslednych x rokov prsalo a keby aj neprsalo, vsade bude milion ludi a starych aut a nemame sa kde fotit:-( Neviete o niecom tak dalej od ludi a blizko Piestan?
Odpovedať
cauky, presne nerieste pocasie aj tak s tym nic nespravime ale chcem sa opytat svadobnu kyticu si objednavate sami alebo date napr. obrazok vasmu chlapovi a nechate to na nom???? :-D :-p
Odpovedať
ahojte babenky...ale sa vás tu nazbieralo. Máj sa už blíži a stresy sa zväčšujú :-S . Ja som si bola akurát v piatok zajednať kyticu. Jednoznačne som si ju išla sama, lebo drahý sa tomu nerozumie... :-D je to lepšie, keď si ju ideš sama, ak je kvetinárka ochotná tak ti poradí. ja som išla s vytlačenou predlohou, ale nakoniec sme ju spoločne trošku prerobili. je dobré keď ta aj kvetinárka vidí..výška, postava..napríklad ja som menšia a chudá a hneď mi povedala aké kvety by ku mne išli, a ktoré nie.
Odpovedať
jani diky, pojdem ja s mamou
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?