LTI pyramisa..tak nejak sa vola...
aaale vsak to je uz za chvilku... to zbehne... a niekedy aj par dni satci aby si uplne vypla a resetla...
a vas domcek ako??? staviate?
skipi, mozno to bude stacit. v prvom rade ideme trosku pobehat a ked uz je tam to more, tak fajn :-D
domcek, staviame. zaciatkom augusta uz nam strechu idu robit
jeeej babule, ako ste sa rozpisali :-) ani nestiham citat.
Skip oslavila, ale este ma to caka 25 s kamoskami. A kym pojdete na dovcu, by sme mohli skocit na kavu
skipi - prave pozeram ten hotel, vyzera to tam super. co vas to vyslo?
miska - uz sme sa s babami bavili, ze ked pride na slovensko aj lentilka, ze by sme mohli ist tak hromadne
ooocko - tak super, do vianoc budete byvat??? a potom mozes planovat svadbicku????
Miska, paradicka, co si dostala od muzicka??? mozeme skocit na kafco sa moooc potesim.... .. inak mohli by ste dojst aj ku nam...co vy na to??? este cakame na knihu od fotografa...
aj ja sa pridam do stretka bab, a kedy dojde lenti na slovensko???
baby, nepoznate nejakeho pravnika, co sa vyzna v autorskom zakone? my mame pravnicku, ale akosi sa nam zda vela, co si pyta za upravenie uz v podstete napisanej zmluvy.
kukyyyy kuk :-D
ako sa tu mate cicusky moje?? kraaaasne svadbicky co som pokukala albumiky... aaaach som si nostalgicky zaspominala na tu nasu.... x-) x-)
janocka no asi ano, ale vsak je leto, dovolenky, svadobne cesty :-)
ooo juuj fazulka uz je velka fazula, pred 3 tyzdnami mala 1500 gramov tak teraz uz cez 2 kila :-D ...prave sa natahuje tak mi tancuje cele brucho :-D
a ja sa mam..no v tomto teple nic moc a este ma dnes strasne nazuril doktor, ale inak fajn... finisujem s pripravami a potom hadam zacnem aj trochu oddychovat :-p