sledujem sledujem :-D :-D
aha tak tam je psicek zakopany :-D
ja mam tiez jedny cinanky, take ruzove a su z gate A ci ako sa vola ten obchod a normalne sa v nich promenadujem :-D :-p
aj na nasom stretku v PK som ich mala obute ;-)
:-D :-D :-D ooooo bude ruka horeeee!!!!oslavim to poradno...dnes na koncerteeeee :-D
hej,hej, vedia.... aaale to je o tom,ze nepotrebujem drahe znackove,ked ich mam hodinu a potom idu hned do prania :-D
vidis aj som zabudla ze dnes ides koncertovat a kulturne sa vyzit :-D
no ved to...ja mam aj znackovu tepl. supravu, ale tu nosim iba ked ideme s deckami von na ihrisko, hlavne teda medzi ludi
noooooo aj by som si tu skupinu rada kukla,aaaaaale nejde mi to otvorit....kedze v robotke mame blokovany fb... ]-( ]-( ]-( ]-(
ja som videla obidva filmy...tiez sa mi to pacilo.....este knihy precitam a budem v tom tiez vtiahnuta :-D
jeziiiiiiiiiiiiiis som zabudla, pockaj skopcim nazov ;-)
Kašleme na prince na bílém koni, my chceme upíra se stříbrným volvem!! - to je ta skupina
ja tiez...som bola na dvojke dva dni po jej premiere, som sa nemohla dockat a knihy som precitala cca za tyzden vsetky 4 :-N
hmmmm,to je divny nazov skupiny....aaale co narobis :-D niekto si to vymysla a tesi sa z toho :-D :-D
heeej,ja som bola tusim hned dalsi den po premiere ci ako....mozno dva...kamoska ma nahovorila.... :-D ja som totiz videla prv druhy diel a potom som si pozrela prvy :-D :-D :-D
tiez cele kino vzdychlo,ked sa vyzliekol ten...hmmm....vlkodlak??? :-)
ja nist, len konstatujem :-D
my sme boli piatok o 17 40..neboli ste vtedy aj vy? =-) pekne si to vymysla, naco 1 ked mozes najprv vidiet 2 :-D :-p
si uz ani nepamatam, ale take 3 tety okolo 45 - 50 rokov tam vzdychali cely film :-D :-D
:-D :-D :-D
ale pridu, sa snazia vybavit vsetky obj. aby prisli do vianoc, teda aspon na gorile ;-)
ja este hodku :-o
super gratulacia x-) x-) x-) a este 2000 nieco prispevkov a mozno ma aj dobehnes :-p :-p :-p