ooo - bola vynikajuuuuuuuuuuuuuuuuuuca, vobec nebola fuj.... taku dobru som uz dlho nejedla :-)
a ta stranka - omg, proti gustu ziaden disputat... no....
ja som staaaaaaaaaaaale hladnaaaaaaa...je to normalne???...podla mna nie :-( ...to je uz zufalost,alebo co ]-( ...alebo pazravost...to najskor ]-( ]-( ]-(
myslim, ze od Orionu.... a nebola v pozlatku ako vacsina byva, ale v takom oblae ako byvaju Milka cokolady.... fakt bola dobra, aj drahy si z nej kusok odjedol a tiez si pochvaloval velmi.... som bola prekvapena, ze aka dobra cokolada a ze na varenie, ze to je skoda :-D
aj ja mam tuto chorobu :-D ked sa raz rozozierem, tak dovi.... minuly tyzden v piatok som nic nejedla az do vecera kym neprisiel drahy domov a nezistil to (nema rad ked nejem, nepijem) a tak sme si objednali jedlo, on maso, ja pizzu a tiramisu a vsetko som to zozrala.... sice mi potom bolo dooost zle ale nevadiiiiiii, super bola pizza :-)
ja stale hovorim,ze na svete je len sama nespravodlivost :-| ...ja sa uz radsej nezamyslam nad tym,ze niekto je stilhly len tak od prirody...lebo by som sa asi utrapila...ale vzdy ma ide vytocit,ked si ludia myslia o tych,ktori nie su stihli,ze sa len prejedaju a nic pre seba nerobia....vtedy by som vrazdila...nie raz som uz plakala ]-(
jaaaaaaaaj, kvoli postavam..... no ano, je to strasne nespravodlive, ze niekto moze zjest co chce a nepriberie.... ale tak vsetci ma utesuju, ze im sa to prejavi o par rokov, ked uz bude tazsie dat to dolu, tak sa utesujem :-D
andzi - az teraz som si vsimla, ze si sa ma pytala, ci viem zistit kto napisal 33333. prispevok v starej teme - no nemozem to zistit inak ako vy - od posledneho prispevku sa dopracovat postupne az k cislu 33333. :-)
hehe, ved to aj ja, ked je za co :-) sa uz 2 tyzd. odhodlavam nastartovat IB a pozriet zostatok, ale bojim-bojim..... ked taham z bankomatu, tak ju radsej ani necitam :-D