Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam zase svadobne topky celkom nizke a su aj pohodlne, ale kupila som do nich tie gelove vlozky a k popolnockam mam take opatkove ale nie su moc vysoke, mam foto v albume
Odpovedať
U nás v Trenčíne otvorili nové obchodné centrum Laugaricio tak rozmýšľam, že po Veľkej Noci tam pôjdem kuk. Budeš mať aj závoj? Nechcem byť moc prečačkaná, neznášam gýčové veci.
Odpovedať
Profilova fotka
topanky riesite? ja som dnes po meste behala, tak som hned vyskusala moje balerinky, ze ci su pohodlne :)
Odpovedať
jika: ja balerínky nemôžem mať, bola by som ako trpaslík pri mužovi. On má 194 a ja 169. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som si kupila nausky aj s nahrdelnikom, ale rozmyslam ze si kupim este take zvisle nausnice a nedam nic na krk, tak ako to ma ta modelka na ktorej su moje saticky
Odpovedať
domika: a kde si si kúpila bižu?
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - ano budem mat, ale len jednovrstvovy aby lepsie vynikli saty :-) jikus - a co balerinky prezili? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - v alme, odkial mam aj satky
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - my sme na tom podobne - ja 164 a drahy 190, ale moje nozky maju prednost :-D ale aspon tak do osmej vecer chcem vydrzat v topankach s opatkami
Odpovedať
domika: všimla som si, že máš v albume vankúšik na obrúčky, ja mám doma tiež, len neviem na čo ho použijem. Som si všimla že u nás v kostole dávajú obrúčky na takú tácku.
Odpovedať
jika: ja rozmýšľam, že si ešte kúpim jedny svadobné pohodlné, na takom širšom opätku, ale zase topánky kupovať na pár hodín? Mám dilemu. teraz je tých výdavkov až až.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja ani neviem ako sa to u nas robi, dobre ze si to spomenula andzi, musim sa spytat fararka, ale myslim ze by nemal byt problem s tym vankusikom, lebo som za neho dala hodne peniaztekov :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
domika: máš foto tej bižu v albume?
Odpovedať
Profilova fotka
hej mam andzi, nakukni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale mozno to je nie moc dobre vidiet, lebo som to fotila mobilom, lebo mame ko fotak :-|
Odpovedať
domika: to je štrasová? Pekná, ja chcem niečo podobné, len sa neviem rozhodnúť...baby ja padám domov, večer sa tu objavím. Inak ja asi ten vankúšik použijem na krížik. Chcela by som krížik od Mušínského, ale je drahý....
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - ano je, teda aspon myslim =-) tak prijemnu cestu domov andzi a pekne sviatky,lebo neviem ci budem mat cas sem nakuknut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pa andzi
Odpovedať
Profilova fotka
jikus - uz ste vylieci svoje bolave kolena? minule si spominala ze ste trenovali tanecek a nedopadlo to prave najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka
domci - no koleno by uz bolo celkom v pohode, ale nechceme riskovat, aby znova zacalo boliet, tak ziadne narocne tance sa neplanuju :-D ako ste na tom vy s tancovanim?
Odpovedať
Profilova fotka
ani sa nepytam, my sme obidvaja taki tanecni antitalenti :-N ale uz chceme zacat trenovat pomalicky, sak uz by sa aj patrilo :-S
Odpovedať
Profilova fotka
chcete nejaky ten klasicky valcik alebo nieco narocnejsie? :-) my budeme mat 1.tanec sladacik, tak na to nejake specialne tanecne nadanie potrebovat nebudeme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no urcite nic narocnejsie :-D my len daco take pluzive :-D :-D a inak pekny koment k darceku pre hosti, som nevedela, ze nevesta je host :-D :-D :-D :-p :-p ( vsimla si to ooocko a ze ta pozdravuje ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
no to by bolo, keby sme pre hosti mali darceky a mna s drahym by sme vynechali :-D aj ja zdravim ooo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved jasne, ja len ze tam mohlo byt ine meno, ale sak neva, my len v dobrommmmmmmmmmm ;-) :-D ok, odkazem jej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ale cudzieho meno sem predsa nebudem vycapovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
planujete aj vy nejake darceky?
Odpovedať
Profilova fotka
noo to ma ani nenapadlo :-N tak potom sa hlboko omluvam, jak keby som nic nepovedala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj som chcela, ale neviem ci budeme daco davat, este stale vaham
Odpovedať
Profilova fotka
noooo, ze si to ty, tak sa ospravedlnenie prijima :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?