Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?
- Sponzor fóra
aj ja som si lamala hlavu nad odobierkou ako to vybavyt aby sme nebehali hore dolu. Nakoniec mi tu poradila jedna holka, ze mali odobierku v zimnej zahrade hotela co mi plne vyhovuje. hotel je blizko radnice, cize ani ludia ani my nemusime behat hore dolu. kadernicku uz mam zajednanu len neviem co s licenim.
neodvazite sa tu niektora urobit si make up aj sama??? ja by som to zvladla co sa tyka make upu, len sa bojim ze ked budem nervozna tak sa cela umazem16. mar 2009ja tiez este neviem ako s licenim....cesat ma bude bratrancova priatelka....Ivet, ona cesala aj na Superstar
..tak dufam, ze to zvladne aj bez skusky, lebo na tu cas nemam
.. mozno mi rovno poradi niekoho aj na licenie...musim jej napisat mail, uplne som sa na to zabudla spytat, ked som s nou hovorila...ta moja hlava derava
najlepsie to mala sestra...ked mala svadbu, prisla k nam jedna babula aj s kamoskou a cesali a licili nielen sestru ale vsetky baby, co sme tam boli...dohromady 5 hlav..skoda, ze uz babena nestiha...ma malicke babo
16. mar 2009- Sponzor fóra
Vidim zehlavna tema je odobierka.......ja ju robim v hoteli asi bude v nasom svadobnom apartmane lebo nechcem aby tam bolo vela ludi....nakolko drahy je anglan ty budu aj tak cumet ze co to je za vymysel..........a dufam ze to nejako po slovensky s papiera precita.............odoma len rodicia segrina rodina a brat zenichovi rodicia lebo je jedinacik-maznacik............spravime to asi pred tym nez sa pojde do kostola..............ak teda vlastne ten kostol vybavim
16. mar 2009Co sa tyka make-up .Myslim ze kto chce usetrit aj par korun a maluje sa pravidelne tak je to tak lepsie .lebo som uz videla aj take ze nevesta sa normalne nemaluje a mala make-up vizazistku a ta ju zmalovala tak ze dievca sa same nespoznalo a zmyla si to lebo to nebola ona...............Ja mam make-up aj kadernicku v jednom v BA uz zabooknutu a idem aj na skusku............v porovnai s anglickom to je za facku.............
16. mar 2009ivka bola...ale nic moc...bola to len taka malicka vystavka....asi tri salony, nejaky spevak, fotograf a dve agentury...ale bolo to mile...hned pri vstupe sme dostali zlavovy kupon na 100 libier na svadobnu cestu
a vo vnutri krasnu ruzu..a kopec prospektov
..najlepsio bol fotograf..akoze fakt dobre fotky a hlavne potom to dalsie spracovanie do knihy...parada...ale cena ze 1000libier....a ked chcem vraj pride aj na SVK, ked mu zaplatim letenku a hotel...ha ha..som sa pobavila
16. mar 2009benito5 byvam v londyne NW .Mne sa redovy tanec nepaci lebo ked ti ludia chccu dat peniaze tak ti daju aj bez toho aby to bolo ako vyberanie v kostole.My mame polnocny tanec budem mat kroj o tych bab co ma pridu odcepcit .
ked rozmyslate nad topankami tak si kupte nejake strieborne co sa super hodia k svadobny a potom ich mozes vyuzit aj po svadbe.....ja som si tak kupila len su strasne vysoke tak kupujem nizke lebo cely den na nohach ...16. mar 2009tak moje maju cca 4-5cm..a su strieborne..vid album...takze ich vyuzijem aj potom...a vzhladom na to, ze moj drahy nie je zrovna z tych vysokych
nada ..ja resp. my byvame v Derby
ten tanec to je u nas zvyk..takze ho asi neporusime...uvidime, ze kolo sa nam podari vyzbierat..ale nie, to je jedno, aj tak uz do oznameni vkladam karticku s tym ze si nezelame dary, ale financie nas potesia...kedze chceme stavat ten nas vysnivany domcek
16. mar 2009Lenze redovy nieje iba o vyberani penazi. Mozno niekto to robi koli tomu, ale postradate hlavny vyznam redovaho ako taky. Pre mna ma dolezitu symboliku a hlavne koli tomu ho chcem. V prvom rade ti skladaju z hlavy zavoj a hlavny druzba tancuje druzbovsky tanec s "tvojim vienkom zelenym"
. Je to velmi zaujimave a ked mas este aj tanecnika tak aj velmi pekne a aj ludia sa zvyknu pri tom dobre zabavit, hlavne na sikovnosti a nesikovnosti jednotlivych druzbov. A dalej to tocenie do kola je vlastne tvoj prechod od nevesty k zene. Je to oficialna rozlucka s celou rodinou. Kazdy kto si s tebou zatancuje sa s tebou oficialne luci a vita ta ako zadanu zenu (na dedine sa dava na hlavu cepiec co je symbol vydatej zeny). Vsetci ta pekne vytancuju, vybockaju, vystiskaju....podla mna je to mile a rozhodne nechcem svadbu bez redoveho....
17. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
v sale sa to ani mne nepaci... tam je take neosobne podla mna...hmmm tak nakoniec ste to vyriesili celkom rozumne