Svadba 3. októbra 2009. Ešte niekto?

11. okt 20092040
  • ja mam inak necele 3 tyzdne do poslednej statnice taze ma odtialto tiez treba kopat!drzte sa babky co ste na tom rovnako!!! 😉

• Hlasim sa i ja dnes 🙂 Janka ty máš už len jednu štatnicu??? bože jak ti fajne - keby som na tom bola podobne ako ty skačem meter dvadsať do výšky 🙂 ja mam tri štatnice zač. juna ... a este nič neviem a nemam ešte dokončenu diplomovku - ale zajtra sa dufam všetko spravi - takže zajtra po tychto strankach asi lietať nebudem - teda dufam... 😃 svadba ešte troška počka... aj ked som bola skušať dalšie šatičky - a už asi radšej nič hladať nebudem... majú fakt niektore zaujimave a ja mam zas chrobačika v hlave 😉 ...zatim

• Kocky takze uz mame podpisane ziadosti na sobas u nas v Topolcanoch a teraz s nimi musime po volne ist tam kde chceme mat svadbu a dohodnut si podrobnosti uz ste rozmyslali nad tym o kolkej sobas? Ja mam fotenie pred svadbou a sobas rozmyslam tak o 16hod.pol hodka dalsia pol hodinka na gratulacie dalsia na spolocne fotky a dalsia na presun takze o nejakej siestej by sme prisli do saly a este ceremonie tak bude pol siedmej takze nam staci len jeden hlavny chod potom nejake prasiatko a po pol noci kapusnica 😉

• Sponzor fóra
  • baby, neviem sa rozhodnut akej farby kyticu. Ci maslovu (taku bledunko zltu podla siat) alebo vinovu (nieco medzi cervenou a bordovou). Povodne som si myslela ze bledu, ale ci to zas nebude take nudne, ze vsetko blede... od farby kytice sa bude odvyjat vyzdoba, pierka, tak uz sa musim rozhodnut 😞 Co mi poradite?

• to mas pravdu musi to sediet spolu aj vyzdoba aj kytica aj pierka je vzdy lepsie kombinovat dve tri farby ako jednu... Ja mam zlate saty s kremovym vid.album a kyticu budem mat zlato kremovo zelenu a vyzdoba bude kremovo zelena...
    Tak skus tu maslovu s bordovou 😉

• suhlasim s Adriankou - maslovo-bordova kytička - bude to určite zaujimave - neviem či nahodou nejaka z dievčat tu v albume nemala taku a vyzeralo to dobre.
    Kočky čo si myslite o živych kvetoch vo vlasoch? mne sa to velmi pači a chcela by som to realizovat no neviem- nezvädne mi to do konca svadby?? 😉

• ahojte, no ja som tiez ta 3.oktobrova 😃
    katarinka23 nemyslim ze ti kvietky zvädnu (oni tam daju taku ampulku s vodou 😎 ), ja by som tiez chcela mat zive kvety vo vlasoch, asi orchydeu no neviem

• vitaj 😃
    waaau orchidea by vyzerala nadherne... no ja by som chcela ružičky - neviem však či len 1 alebo viac - to sa este poradim s kaderničkou - a vravis že davaju ampulky s vodou? fiha to som ani nevedela preto som sa bala či to nezvädne a to by vyzeralo... a šaty už mas?

• co si este len pozeram a neviem sa rozhodnut, ale chcela by som si rezervovat termin v salone koncom maja, tak uvidime.
    Ja som dost odkazana na internet a presne terminy kedze som v zahranici. A co ty mas saty?

• baby viete niekto aki su montana band z Bardejova (hudba) ?? Vcera som ich rezervovala, na internete to nevyzera zle, ale som o nich este nepocula.

• juj tak to maš tažšie ked si inde - ved maš určite rodinu čo ti pomahaju zhanat nie? no ja mam šaty už rezervovane v Princess - aj KE je ten salon myslim- ako maju tam krasne ,no ked by som našla tie čo nasla pred par dnami na nete tak určite oželiem tu zalohu čo som dala - ale zatial ich u nas v Prešove nemaju - ale pojdemm popozerať či nahodou niečo nedostali do salonov - ved stale im nejake šatky chodia

• Ja si asi rezervujem termin tiez u Princess a Maggie Sottero tiez KE, dufam ze nieco zozeniem co sa mi bude pacit. Lenze cim viac pozeram tym viac sa neviem rozhodnut 🙂

• he to poznam - a kazdy mi vravi ze už radšej nepozeraj - ale ked sa to nejak neda - stale najdem nejake nove a krajsie - ty maš aku predstavu o šatkach? skôr niečo na princeznovsky štýl alebo niečo užšie?

• pozri si moj album, hladaj podla autora sii, tam je par veci co sa mi pacia otazne je ci to aj zozeniem a ci mi to bude ist
    Farba vyzdoby sa uz zmenila lebo mi to nepasuje k sale 😛

• no predstavu maš peknu 🙂 ja si myslim že určite najdeš take čo hladaš - u vas v KE maju asi väčší výber ako u nas 🙂
    ja som skôr za volany na sukni alebo bohatu čipku ... uvidime čo z toho nakoniec bude... ale sak času stale dost nie?

• Sponzor fóra
  • akej farby budeš mať nakoniec výzdobu?

• ahojte kocky ako pokracujete? Ja momentalne nijako ved uz skoro vsetko mame 🙂

• mne konecne prisli saty 🙂 ale este potrebuju par uprav...skoncila som skolu a teraz sa mi vobec nic nechce...pozeram stranky s prstenmi a neviem ake budu...

• mi uz prstienky mame to bola jedna z prvych veci co sme mali lebo moj sef rusil zlatnictvo tak sme kupili u neho aj s peknou zlavou mame kombinaciu bielehozlata so zltym je to pekne a hodi sa ti to aj k tomu aj k tomu prakticke. No mne pridu saty tak za dva mesiace.Drahy bol uz na meranie na oblek na mieru aspon to sa pohlo a ja som si kupila topanky svadobne v brutalnom vypredaji za 5€ normalne smiesna cena 😉

• žienkyyy🙂 konečne mám po škole a môžem si plnými dúškami vychutnávať svadobné prípravy. Normálne sa na to veľmi teším. Už sme stihli ochutnávku na koláče - vynikajúce sme vybrali už i objednali termín - teda dúfam že budú hosťom chutiť - ale nám sa zdali ako domáce. Bola som inak prekvapená že už niektoré cukrárstva mali na nás termín plno objednávok. Na ďalší týždeň ideme vyberať nejaké to oznamko. a možno i obrúčky. tiež by sme chceli kombináciu bieleho a žltého zlata ako adrianka. Inak ako ste inak pokročili v prípravách?lebo nejako to tu viazne...😉

• tak mrtvo bolo, lebo sme asi statnicovali a obhajovali😉

• Ahojte kocky, takze my sme sa pred tyzdnom rozhodli, ze budeme mat svadbu 3.10.... Inak mala byt az v maji na buduci rok. Zatial mame iba zajednanu salu a termin v kostole. Nejako sa mi nic nechce a ani nemam vela casu, lebo sme zacali stavat aj domcek. Prstene si pojdeme vyberat asi do Zlatokovu, uz som tak predbezne skusala. Na saty sa mi to zda dost skoro - sla by som az tak zaciatkom augusta vyskusat. Dovtedy este musim par kil schudnut 🙂

• No kocky aj u mna to viazne nejako ale uz ideme chystat svadobne oznamenia aby boli na konci mesiaca hotove lebo pojdeme do nemecka za byvalimi kolegovcami a chceme im to dat osobne. Drahy nemoze zohnat latku na oblek ani ta firma co to sije lebo kvoli krize zatvaraju skoro vsetkych co predavaju latky a moje satky by mali za mesiac prist tak to sa fakt tesimmm

• ahojte, na auta svadobcanov sa zvyknu dat biele stuzky (aspon tak si myslim), co myslite, ake siroke by mali byt? neviem ci nebudu centimertove prilis uzke?

• no vidiš... ja som sa nad tým vôbec ešte nezamýšľala 🙂 ale podľa mňa je to na fantázii aké stužky tam dáš... a aj centimetrové stačia - tak či tak to autíčko to pekne oživí a budú všetci vedieť kam smeruje😉

• kočky chcem sa vás opýtať - ako je to s darčekmi pre hostí? kedy sa dávajú (pred hostinou?)a či sa vôbec dávajú - čo by to malo byť a tak... a to sa potom dávajú ďalšie darčeky po redovom tanci? ja som z toho nejak mimo🙂 ..

• katarinka no darceky pre hosti je taka nova vec je to zvycajne aspon co som videla nejaka drobnost cokoladka s datumom vasej svadby alebo nejake pralinky cokoladove na ktorych mozu byt napisane menovky hostii.Alebo potom ako mam ja davam do kazdej rodiny flasu medoviny a na nej napisane nase mena a datum svadby 😉

• u nas planujem ako "darcek" drziak na menovku - taky chutny zvoncek 😵 Cize u nas budu na stole, a ked hostia pojdu domov, tak si ho vezmu, ak sa nebude pacit alebo zabudnu, tak budu mat len vysluzku - kolaciky a flacu vina 🙂

• ahaa no teda - ja som plánovala dávať čokoládky s menami po redovom tanci... tak teraz neviem - čo myslíte - keby som dala nejaké to rafaello cukrík a na to pripevnila menovku? lebo rozmýšlam nad tým a neviem čo...🙂

• no jasne v nemecku davali detom Hrochov kinder a dospelym bombony a bola na tom menovka

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov