Svadba 3. októbra 2009. Ešte niekto?
Hlasim sa i ja dnes
Janka ty máš už len jednu štatnicu??? bože jak ti fajne - keby som na tom bola podobne ako ty skačem meter dvadsať do výšky
ja mam tri štatnice zač. juna ... a este nič neviem a nemam ešte dokončenu diplomovku - ale zajtra sa dufam všetko spravi - takže zajtra po tychto strankach asi lietať nebudem - teda dufam...
svadba ešte troška počka... aj ked som bola skušať dalšie šatičky - a už asi radšej nič hladať nebudem... majú fakt niektore zaujimave a ja mam zas chrobačika v hlave
...zatim
6. apr 2009Kocky takze uz mame podpisane ziadosti na sobas u nas v Topolcanoch a teraz s nimi musime po volne ist tam kde chceme mat svadbu a dohodnut si podrobnosti uz ste rozmyslali nad tym o kolkej sobas? Ja mam fotenie pred svadbou a sobas rozmyslam tak o 16hod.pol hodka dalsia pol hodinka na gratulacie dalsia na spolocne fotky a dalsia na presun takze o nejakej siestej by sme prisli do saly a este ceremonie tak bude pol siedmej takze nam staci len jeden hlavny chod potom nejake prasiatko a po pol noci kapusnica
10. apr 2009- Sponzor fóra
baby, neviem sa rozhodnut akej farby kyticu. Ci maslovu (taku bledunko zltu podla siat) alebo vinovu (nieco medzi cervenou a bordovou). Povodne som si myslela ze bledu, ale ci to zas nebude take nudne, ze vsetko blede... od farby kytice sa bude odvyjat vyzdoba, pierka, tak uz sa musim rozhodnut
Co mi poradite?
20. apr 2009suhlasim s Adriankou - maslovo-bordova kytička - bude to určite zaujimave - neviem či nahodou nejaka z dievčat tu v albume nemala taku a vyzeralo to dobre.
Kočky čo si myslite o živych kvetoch vo vlasoch? mne sa to velmi pači a chcela by som to realizovat no neviem- nezvädne mi to do konca svadby??22. apr 2009juj tak to maš tažšie ked si inde - ved maš určite rodinu čo ti pomahaju zhanat nie? no ja mam šaty už rezervovane v Princess - aj KE je ten salon myslim- ako maju tam krasne ,no ked by som našla tie čo nasla pred par dnami na nete tak určite oželiem tu zalohu čo som dala - ale zatial ich u nas v Prešove nemaju - ale pojdemm popozerať či nahodou niečo nedostali do salonov - ved stale im nejake šatky chodia
22. apr 2009- Sponzor fóra
mi uz prstienky mame to bola jedna z prvych veci co sme mali lebo moj sef rusil zlatnictvo tak sme kupili u neho aj s peknou zlavou mame kombinaciu bielehozlata so zltym je to pekne a hodi sa ti to aj k tomu aj k tomu prakticke. No mne pridu saty tak za dva mesiace.Drahy bol uz na meranie na oblek na mieru aspon to sa pohlo a ja som si kupila topanky svadobne v brutalnom vypredaji za 5€ normalne smiesna cena
6. máj 2009žienkyyy
konečne mám po škole a môžem si plnými dúškami vychutnávať svadobné prípravy. Normálne sa na to veľmi teším. Už sme stihli ochutnávku na koláče - vynikajúce sme vybrali už i objednali termín - teda dúfam že budú hosťom chutiť - ale nám sa zdali ako domáce. Bola som inak prekvapená že už niektoré cukrárstva mali na nás termín plno objednávok. Na ďalší týždeň ideme vyberať nejaké to oznamko. a možno i obrúčky. tiež by sme chceli kombináciu bieleho a žltého zlata ako adrianka. Inak ako ste inak pokročili v prípravách?lebo nejako to tu viazne...
4. jún 2009Ahojte kocky, takze my sme sa pred tyzdnom rozhodli, ze budeme mat svadbu 3.10.... Inak mala byt az v maji na buduci rok. Zatial mame iba zajednanu salu a termin v kostole. Nejako sa mi nic nechce a ani nemam vela casu, lebo sme zacali stavat aj domcek. Prstene si pojdeme vyberat asi do Zlatokovu, uz som tak predbezne skusala. Na saty sa mi to zda dost skoro - sla by som az tak zaciatkom augusta vyskusat. Dovtedy este musim par kil schudnut
5. jún 2009No kocky aj u mna to viazne nejako ale uz ideme chystat svadobne oznamenia aby boli na konci mesiaca hotove lebo pojdeme do nemecka za byvalimi kolegovcami a chceme im to dat osobne. Drahy nemoze zohnat latku na oblek ani ta firma co to sije lebo kvoli krize zatvaraju skoro vsetkych co predavaju latky a moje satky by mali za mesiac prist tak to sa fakt tesimmm
5. jún 2009katarinka no darceky pre hosti je taka nova vec je to zvycajne aspon co som videla nejaka drobnost cokoladka s datumom vasej svadby alebo nejake pralinky cokoladove na ktorych mozu byt napisane menovky hostii.Alebo potom ako mam ja davam do kazdej rodiny flasu medoviny a na nej napisane nase mena a datum svadby
7. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja mam inak necele 3 tyzdne do poslednej statnice taze ma odtialto tiez treba kopat!drzte sa babky co ste na tom rovnako!!!