ahoooojte, tak už len 12 dní... :-D
aj u nás bude mať obrúčky na starosti ženíchov svedok ;-) cez víkend mi baby zorganizovali rozlúčku so slobodou, tak som sa poriadne vybláznila a myslím, že v pár podnikoch si nás zapamätajú... :-D :-D :-D
dnes sa chystám na skúšku účesu, tak som zvedavá ako to dopadne, zajtra ma potom čaká skúška šiat, tento týždeň ešte ideme na faru, dohodnúť kedy budeme mať nácvik a pod... jaj len dúfam, že aj my budeme mať také počasko ako bolo tento víkednd... :-D
jeeej žienky som sa včera normalne ukľudnila :-) šatičky mi boli fajnučké - len malinké opravy takže pohodička :-) ani chudnúť veľmi nemusím :-D akurat vlasy nedopadli good - ale už riešim. a vy ste ako dopadli na skúškach šiat, účesov a tak?
ja idem na saty dnes, tak hadam budem tiez vytesena. Chudnut urcite nemusim, maju problem s tym, ze som uz dost vela schudla a museli ich zuzovat... Na skusku ucesu nejdem, len sa pojdem ukazat vizazistke a ona uz bude vediet co a ako. Je dost sikovna, tak jej verim :) Zacala som vyrabat menovky, je s tym dost vela prace, vystrihovat srdiecka a tak... Podvazok (ten vencek) sme s mamou usili v nedelu a velmi sa mi paci. Dam potom foto aj do albumu. Inak material nan ma stal 1,12 EUR, len na porovnanie s tymi, co ho predavaju....
nooo ci pana ja som svoj podvazok kupila za 7 euriky - čo je dosť rozdiel oproti tvojmu. ale zasa pompadurku a zavoj mi šila moja budúca svokra - je dosť šikovná a ušila mi to podla mojich predstav za tiež neporovnateľnú sumu :-)
Iljanka ako sa ti podarilo schudnút? ja som chcela aspon pár kíl ale mne ani stresy nepomáhajú ;-)
..aj ja dnes idem na skúšku šiat a myslím, že to bude v pohode- objednávala som ich na mieru a nebolo ich treba upravovat, tak snáď sa nič za tých pár mesiacov nezmenilo... :-D včerajsia skúška účesu dopadla uuuplne super- moja kaderníčka je prosto šikula :-D no a skúšku make-upu som už tiež absolvovala- maximálna spokojnosť... ;-) dnes večer ma ešte čaká stretko s prevádzkarkou v hoteli, takže je toho celkom dosť... :-D
..he no my ideme tiež dnes do reštiky objednať menu a dohodnuť sa čo a ako :-) a idem si rezervovať kroj na redový tanec - hoci niesom krojový typ - ale aspon bude sranda :-) a trošku folklóru nezaškodí ... aj vy kočky budete mať kroj na redový či len nejaké pekné šatičky?
Ahoj Katarinka, ja budem mat tiez kroj spolus cizmickami a tiez mi pridu zaspievat dievcata z Vagonaru, tesim sa na to, bude to mylsim si ze pekne spesrenie, a potom zas dalsie saty.... vravim ze bude normalne prehliadka :)))) ale aspon bude sranda 8-) Mozem sa opytat co Vas stoji menu na osobu? Som trosku zvedava lebo nam to vychadza okolo 35 Eur co sa mi zda dost.... co poviete?
menu bude asi taketo:
Aperitív: 0,1 l Hubert de luxe plus jahoda
Predjedlo: 130g Paradajka plnená francúzskym šalátom, zel. obloha, banketka
Polievka: Kurací vývar s mäsom a bylinkovými haluškami
Hlavný chod: Maso troch farieb na prirodny sposob, 200g ˝ ryža, ˝ opekané zemiaky, zeleninová obloha
Káva
Bufet
Údené pečené bravčové stehno (cca 10 kg) – porcuje kuchár pred hosťami
chren, horčica, feferóny, baranie rohy, kečup... k tomu budeme mat tzv. Gemersky svadobny kolac takze chlieb nebude
Červená kapusta 150g - 10 porcií
Vyprážané bravčové rezne 150g – 20 porcií
Domace pirohy-20 porcii
Jeleni gulas
Varene zemiaky- 15 porcii
Opekané zemiaky – 15 porcií
Parené knedle –20 porcií
Zrkadlo (syrové a šunkové nárezy, kuracie a bravčové rolády, kaviárové
vajíčka, plnené paradajky,...)
Jednohubky 3 druhy – 120 ks
Čerstvá zelenina 8 kg
Dressingy
Listový šalát so syrom a olivami 300g – 15 porcií
...saty vcera boli uzasne :) uz len okolo vystrihu trosku zuzit. Zajednala som si zavoj a kvietok do vlasov. Dnes idem kupovat bizuteriu aj k popolnocnym.
Katarinka23 - u nas nemame zvyk redovy tanec, takze ziadny kroj nie je potrebny ani cervene saty ani topanky. U nas sa tancuje s nevestou a so zenichom po polnoci po zacepceni. Schudla som, lebo som prestala jest tie moje milovane sladkosti, ale inak jem normalne az na to, ze dakedy vobec nemam chut, lebo mam stresy :-)
Griska11 - menu nas stoji 20 EUR/osoba, ale nemame to take moderne ako vy.
Pripitok - Vermut s citronom
Predjedlo - klasicke sunkove rolky s chrenovou plnkou + chlieb
Polievka - kuraci vyvar s rezancami
Hlavny chod - kuracie prsia na prirodno + ryza, opekane zemiaky + obloha
Druha vecera - rezne s majonezovym salatom
Polnocna kapustnica
Kava kedykolvek bude niekto chciet
ahojtee :-) včera sme toho stihli celkom dosť ... vybrala som si kroj - na moje počudovanie mi celkom pristál :-D takže bude srandička...teeeda ja som myslela že redový tanec je na celom Slovensku - hi aspon sa niečo nové naučím :-) ... potom sme išli do sály objednať menu - u nas menu stojí 25,23 € - je to niečo podobne ako má Iljanka len druha večera sú plnené kuracie prsia so šunkou, syrom a šampiňonmi a po polnoci bude teplý a studený pult na spôsob švedskych stolov - samozrejme káva ... konečne máme obrúčky - sú este krajšie ako som si predstavovala - také jednodúché.. no a potom som si stihla ešte rozmliaždiť palec na pravej ruke :-) este dobre že som ľavačka a nemam to zlomené - ale je to nepríjemné - doktor ma ubezpečil že do svadby sa to zahojí a budem sa môcť bez problémov zabávať :-) tak dufam hihi
...tak aj moja skúška šiat dopadla uuuuplne perfektne- nič netreba upravovať, vybrala som si aj závoj a bižu (náušky, náhrdelník a čelenku) aj bolerko...jaaaaj už sa neviem dočkať, ako sa zatvári drahý, keď ma pred sobášom uvidí... ;-) včera som si tiež dokúpila posledné veci čo mi ešte chýbali- prádielko,samodržky a ponožky pre drahého, takže by sme už mali mať (teda dúfam) všetko...ešte vybaviť pár stretnutí a môžme sa svadbiť... :-D :-D :-D
katarinka23
ani u nás nemáme redový, tiež je to tanec pre nevestu takže žiaden kroj...
griska11
u nás to vyjde 40Eur na osobu, naše menu:
aperitiv- tiež De lux s jahodami
predjedlo- mozzarela s paradjkou a bazalkou
polievka- klasika slepačí vývar s rezancami
hl.jedlo- 1/2 taniera plnené kur.prsia (šunka,syr, kápia) a 1/2 bravčová panenka s huboou omáčkou a k tomu 1/2 ryža a 1/2 opekané zemiaky a zelen.obloha
potom máme tiež bufet:
4 druhy teplých jedál (kur.soté so syr.omáčkou, minirezne-v trojobal, sezam, tekv.sem., viedenská hovädzia rožtenka a grilované kur.prsia), k tomu prílohy (zem.šalát, ryža, americké zemiaky, pečivo), šaláty (grécky, miešaný, feferóny), klasické studené obložené misy(šunka, saláma, syry, vajíčka a pod), no a ešte ovoný mix z čerstvého ovocia (snáď som na nič nezabudla)...
jankavladkova:
tak to som rada potom uz sa nezamyslam nad tou cenou, zdalo sa mi to prehnane ale je to nakoniec v pohode :-) dakujem tak prijemne pripravy, "uz len zopar dni no tak nezabudni cas sa kraaati" :-D
vitaj evikaa :-) určite všetky sa už nevieme dočkať tohto dátumu :-D - už len chvíľka a... :-) ale som zvedavá na počasie - podľa hydrometeorologického ústavu sa má od 30.09. rapídne ochladiť, zamračiť a pršať ale my budeme optimistky a budeme veriť že bude pekne však ? :-)
ahojteeee, tak a už tu máme posledný víkend za slobodna... :-D pozerala som 10 dňnovú predpoveď počasia na jednej stránke, ktorú mi poradila kamoška- vraj ju ešte nikdy nesklamala a zatial to tam vyzerá tak, že aj my by sme sa mali tešiť z pekného slnečného príp miestami polooblačného dňa(žiaden dážď)... :-D tak dúfam, že tá www stránka ani tentokrát nesklame... :-D :-D :-D
nooo na buduci piatok budu uz ine chaosy :-D Dufam, ze to s tym pocasim vyjde, ale ak nie, tak aj tak nic nenarobime. Hlavne aby nebolo velmi zima, lebo mne je zima aj v lete dakedy, tak nechcem byt na fotkach velmi zmrznuta :)
Dnes ideme dat suroviny na kolace, a potom po vinko. Baby, vyrobila som si znacku na auto "NOVOMANZELIA" - dalsie usetrene peniazky ;-)
Ahojte babenky aj my mame termín 3.10. takže je nás viacej. Chcela by som vám všetkým popriať veľa šťastia, lasky a nech všetko vyjde podla predstav.
P.s. dúfam že bude pekné počasie :-) :-)
Joj tak pocasie uz je len v Bozich rukach, vsetkym vam prajem Pekne pocasie, dobru naladu, veselu zabavu, pevny krok a lasku v srdiecku x-)
Tesim sa potom na Vase pocity.
drahé spolunevestičky - držím všetkým palčeky - nech to všetky prežijeme bez stresov, s úsmevom na tvári a podľa naších predstáv :-) veľa šťastia!!!!! :-)
ahojte nevestičky, aj ja všetkým prajem, nech zajtrajší deň patrí medzi najkrajšie dni života a hlavne baby, poriadne si ho užime, veď je to náš deň... ;-) :-D
ahojte novomanželkyyy :-) no ako dopadol vysnívaný deň "D"? počasie bolo úplne nádherné - slniečko svietilo - celkom teplúčko bolo - čo viac sme si mohli priať. V mojom prípade všetko úplne krásne vyšlo, od príprav, cez fotenie, odobierku, obrad i hostinu s výzdobou - všetko bolo ako sen, všetko bolo dokonalé idylické ako z rozprávky. Jedinú chybičku to má, že už je po tom a že to tak rýchlo zbehlo :-| ale všetok ten zhon a prípravy stáli za to.
Zo srdiečka blahoželám všetkým Vám ženušky a aj Vaším manželom že si vybrali práve Vás :-)
no caute mlade panie :) Ako ste to prezili? My sme mali velmi krasnu svadbu, vsetci chvalili, aj ked sa nic nestihalo :) My dvaja sme boli tiez spokojni. Fotky este nemame, ale hned ako budem nejake mat, tak dam do albumu.
Ahojte, tak uz to mame vsetky za sebou :) vsetkym prajem stastny a spokojny manzelsky zivot.
aj u nas bolo prekrasne pocasie, uzivala som si ten den naplno, najprv som sa obavala zhonu pre kadernicku, kozmeticku a tak podobne ale ked mi moj drahy volal ze uz je na ceste podla dohodnuteho harmonogramu, tak to som uz bola v pohodicke. zbehlo to ale strasne rychlo no i napriek tomu to bol moj najkrajsi den.
akurat dnes sme sa vratili z trojdnoveho romantickeho pobytu v bojniciach takze uz mame za sebou aj kratucku svadobnu cestu, ta poriadna bude az buduci rok kedze uz nemame volne dni :)
Zdravim vsetky mladuchy :) alebo uz inak :)
Prajem Vam krasny a laskou naplneny cely zvysok Vasho spolocneho zitia :) A aby som enzabudla koooopec krasnych a zdravych deticiek.
My sme si to uzili naplno, vsetko bolo tak, ako malo byt :)
:-D