Svadba 4.9.2010. Čo všetko už máte zariadené?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
adulik211
Autor diskusie
22.01.2010
čo všetko už máte zariadené, lebo ja mám taký pocit, že nič :-(
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
simika26
29.08.2010
no vcera ma moj drahy oslovil svojim priezviskom, tak mi to prislo take cudneeee.. bojim sa, ze si nezvyknem :-D :-D a kamoska mi napisala sms ze ,,zehoj draha, o tyzden uz budes vydata pani, tesis sa?" a jej na to ,,to pani znie drasticky, ale inak sa tesim" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
29.08.2010
a aj mamka ma podpichuje, ze uz nebudem slecna :-( :-D
Odpovedať
biela.ruza
29.08.2010
simika a ostatne baby...ste najnovsie buduce ´´pani´´...tak vam zelam krasny dnik v sobotu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
29.08.2010
ruzicka dakujeeeeeeeemmmmmmeeeeeeeee :-) :-) ;-)
Odpovedať
biela.ruza
29.08.2010
prepacte ak sa sem montujem, ale simiku som si velmi oblubila, tak sa tesim :-) ...inak ja som si na nove priezvisko zvykla, uz som si aj podpis natrenovala, a napr. na socialnych sietach ho pouzivam, takze uz je ´´vzite´´ :-D :-p ..a co sa tyka ´´slecny´´...tak mne sa lubi oslovenie pani, skor mi vadi ked ma hocikto nazve slecna a zacne tykat :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
29.08.2010
ruza jej zlatko, dakujem ;-) ;-) no ja si na to nove priezvisko budem asi dlho zvykat, ale ked sa to podarilo inym zenam, musi sa aj mne.. je dobre, ze to uz trenujes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lindt
30.08.2010
no,veru,mna moj drahy ,,donutil" si to natrevovat:-D ako sa budem podpisovat a zlozila som pero s tym,ze mi to je divne a to prve pismenko mi vobec nejde do ruky:-D ze som si zvykla na uplne ine a toto je cele divne:-) Aj v telefone ma uz niektori tak oslovuju, naposledy nasa pani fararka.:-) Baby,vieme nieco viac o pocasi??? simi- neboj, zvyknes si:-))) a co je nejake strasne to priezvisko,ze sa bojis,ze si nezvyknes?
Odpovedať
Profilova fotka
lindt
30.08.2010
Baby!!! mate starejsieho alebo niekoho,kto sa vam postara o zabavu na svadbe??? My nemame nikoho a ja zacinam panikarit, ze co tam bude nuda, hluche miesta atd.... ako mate toto vymyslene?
Odpovedať
miminka67
30.08.2010
babyyy,to pocasie je hrozne :-( dufam,ze sa dokonca tyzdna umudri.dnes som bola na poslednej skuske siat a poobede ma cakaju nechty.este stale my nedochadza,co sa deje 8-) no dufam,ze bude vsetko ok.my sa o babo snazime uz velmi dlho.co sa tyka starejsieho,tak mame,aby bola zabava,celkom sa nam tie scenky a hry pacia,takze sme sa rozhodli prenho a navyse nas tam bude dost mladych.co sa tyka alkoholu,nieco mame dohodnute tak,ze co sa nevypije sa vrati a tvrdeho mame tolko,ze zvazujem o rozdavani acidka pri vchodovych dverach :-D
Odpovedať
sonichika
30.08.2010
Lindt: My starejšieho nemáme. Povedala som si, že tam nechcem žiadneho cudzieho človeka a že moja rodina si vystačí sama - oni sú dosť veselí. To počasie ma tiež dosť desí, ale v sobotu by malo byť slnečno. Aj keď bude chladnejšie, aspoň nech to slniečko svieti a neprší - v šatách mi je aj tak výdatne teplo : )
Odpovedať
Profilova fotka
lindt
30.08.2010
sonichika- som rada, ze nie som jedina,ktora nebude mat starejsieho na svadbe. Snubenec mi povedal, ze sa preto nemam stresovat, ze zabava bude super, vsetci sa spolu uzasne zabavime a ziadne stresy.A ze cim dokonalesie to budem chciet mat, tym menej sa to vydari. Tak verim,ze sa to vydari aj bez starejsieho... A najhorsie je,ze nemam bolerko,do kelu! SOm sa spoliehala,ze bude teplo a aj tak sa mi ziadne nepaci, co ponukaju na nete,tak neviem,co s tym... No a k babatku, my sa zacneme snazit po svadbe, s tym, ze pojdem na vystrenie ku gynekologicke,ze som v poriadku a potom skusime. miminka67-prajem vam,nech sa Vam podari splodit krasneho potomka a nech sa dockas svojho maleho babatka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mariatesoro
30.08.2010
lindt, no stres, my tiez nemame starejsieho, mame tak postaveny program ze si to odmoderujeme vo vlastnej rezii, drahy aj ja nie sme velmi tiche tipy, takze si myslim ze to bude okej, nasi rodicia detto :) dobre to dopadne, aj pocko sa ma vraj umudrit, takze nechajme sa prekvapit :)
Odpovedať
Profilova fotka
mariatesoro
30.08.2010
zienky, mozno mame s niektorou spolocnych znamych! :) ktora bude mat druzicky vo fialovej farbe a dnes pribudla vasa fotka na FB? :)
Odpovedať
Profilova fotka
lindt
30.08.2010
mariatesoro- ja to nie som :-))) vsak mi napis meno do ip a mozme byt aj my kamosky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
buffy32
30.08.2010
baby ide ma poraziť celu sobotu a nedelu som preležala v horučkach nos mam ako rajčinu hlas ako 200 ročny fajčiar fňuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
30.08.2010
baby, predopovede pocasia niesu dobre :-( :-( prave som volala s fotografom, tak, ze ak bude prsat, ideme fotit portretne fotografie iny den a to nechcem.. saty mam svoje atd.. ale nanovo robit uces, licenie, kytica neviem ci vydrzi, zavoj mam pozicany zo salonu... prosim modlime sa za pocasie.. dufam, ze sa vyprsi a v sobotu bude dobre..
Odpovedať
biela.ruza
30.08.2010
simika nemate u vas nejake pekne miesta v interiery? napr u nas sa v takom pripade fotia v nejakych hoteloch, zamkoch, galeriach a pod
Odpovedať
lulu756
30.08.2010
Simi aj ostatné dievčatá..je to váš naj deň...tak si ho nenechajte pokaziť nejakým počasím!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
discomaniak
30.08.2010
simi neber to tragicky aspon si to krasne uzijes viac dni..
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
30.08.2010
dakujem za povzbudenie dievcata, samozrejme si to uzijeme.. len mi vznikaju otazniky, ked nepojdeme fotit kvoli dazdu.. ruzicka, interierove fotky nechceme.. a ked bude prsat, budem rada, ked pojdem co najmenej von v svadobnych satach.. budem rada, ked prebehnem z bytovky do auta, na matriku.. z matriky na hostinu..
Odpovedať
Profilova fotka
niik
30.08.2010
Pocasie sa hadam umudri, na vikend hlasia troska zlepsenie, tak aj ja dufam :) ale asi bude chladnejsie, tiez nemam bolerko, lebo sa mi to nepaci, takze budem mat asi fotky s husacou kozou ;) dnes som bola konecne po obrucky, popolnocky, a dala si robit nechty, este styri dni, zda sa mi to malo :/
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
30.08.2010
niik ahoj, takze nechtiky uz dnes? nieje to skoro? ja mam ist vo stvrtok ale najradsej by som to mala s krku skor.. ja mam bolerko s tristvrtovym rukavom, ale ak bude chladno tak mi nepomoze..pocuj, a ked bude prsat budete fotit portretne fotky vonku? ci ako to budete riesit?
Odpovedať
Profilova fotka
niik
30.08.2010
no neviem, asi v nejakej kaviarni pod strieskou budeme potom fotit a aj v dazdi pod dazdnikom, z cukru nie sme a nerozpustime sa, dufam :) mne sa tiez velmi nepacia interierove fotky... spolieham sa troska aj na fotografku ze ked bude treba, daco vymysli. Ale dufam, ze to nebude nutne. A nechty dnes, teta mi na to dala dake tekute sklo a nemal by s tym byt problem, mam len francuzsku manikuru s jemnym vzorom :)
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
30.08.2010
niik no to mas pravdu, nerozpustime sa, len ma desi, ze my sa ideme fotit o 12tej pred obradom a teda sa bojim, ze pridem domov okolo 14tej cela zaspinena, predsa len snehobiele saty, dlhe.. ked bude mokro urcite ich zaspinim.. a nerada by som sla na obrad zo spinavymi satami.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
niik
30.08.2010
no ja to mam podobne, dlhe biele saty s vleckou, dlhy biely zavoj, fotime sa pred obradom tiez cca o dvanastej, no hovorim si ze do blata behat nebudem ,max. ak budem mat tie saty mokre... a tak ci tak ako budem behat sa zaspinia, zamokria, ak bude zle pocasie... beriem to tak, ze tato obet je dovolena, hadam sa neschovam pred pocasim a vsetkym okolo, ked sa vydavam len raz :)
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
30.08.2010
niik mas pravdu.. velmi si ma povzbudila aaa dakujem... drzim palce, prajem krasnu svadbu :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
niik
30.08.2010
simika aj ja tebe, dako to zvladneme,prinajhorsom s vlasmi prilepenymi k hlave :) a podla mna ked sa pojdeme fotit ani nebude prsat, bud som si to sama tak dobre vsugerovala ze to tak bude alebo to tak fakt bude :) v kazdom pripade aj ja mam vselijake obavy a strachy ale dufam ze vsetko dobre dopadne... to si praje asi kazdy :)
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
30.08.2010
ano, verim, ze bude vonku fajn, budem mysliet uz len pozitivne, slubujem :-D :-D :-D
Odpovedať
lucy.ka
30.08.2010
zienky, drzim nam palce. a bude slnecno, mozno chladnejsie ale SLNECNO.toto si opakujem vzdy pred spanim, pozitivne myslenie, verim ze zaberie :-D inak mam pocit, ze nic nestihame, ze plno veci treba, ale v podstate mam vsetko....fuuuu, totiz my sa este do toho vsetkeho stahujeme a poviem vam je to o drzku, ale s úsmevom na perach x-) tiez neriesim ziadne bolerko, ale po dnesnom super chladnom dni si budem musiet nieco zaobstarat, predsalen moje saticky (vpredu kratke, vzadu dlhe) ma velmi nezachrania....
Odpovedať
Profilova fotka
lindt
31.08.2010
baby,ja sa tiez modlim za krasne pocasie!!! Ale zevraj ma byt slnecno, to hlasili dnes v radiu a teploty okolo 20-tky. dnes to vyzera viac nez zle,ale neklesajme na duchu:-)) mna manikura caka vo stvrtok a v piatok pedikura, uz sa tesim :-))) ale mam strasny vnutorny stres, strasnu hrcu v bruchu a neviem sa toho zbavit :-( verim,ze sa nejak upokojim a bude dobre :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?