Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?
faaaaajne ti. no ja dufam že mi to vyjde a ja by som mala isť v stredu. mam taky skvely rozvrh že mam školu len v utorok a v stredu do obeda a aj štvrtky, lae to len niekedy. a obávam sa že tento týžden vo štvrtok hodina nebude, tak to by znamenalo, že v stredu pojdeme domov a nie do salónov :o( to som ale dopadla. ja normálne chcem, aby sme mali školu ešte aj vo štvrtok :o))) ach jo. no uvidim. možno kamoška bude chcieť ostať aj tak. ale velmi tomu neverim.
16. feb 2009tak to je naozaj ftipne
))) ze chces, aby bola skola
tak ak to nevyjde tento tyzden, tak hadam nabuduci, no nie?
a uz mas aj nejake vybrate salony? ci pojdes rad za radom?
)) my mame tu v Trnave 6 salonov, z toho 3 su take, ze sa tam da najst aj cosi pekne....tak asi len do nich pojdeme....uvidime...
16. feb 2009- Sponzor fóra
Ahojte. no sasi, v Košiciach to zoberiem asi zaradom tak po namesti. a budem mať čo robiť asi ,lebo tiež takych 8 až 10 je ich tam. a tento tyžden mi to nevyšlo, ale sme si povedali, že buduci tyžden si spravime v utorok volno, nepojdeme na prednašky a spravime si lepši program : salooonyyyy :o)
ale zajtra idem poobzerať tu v Michalovciach biele topanočky.
K tym oznamkach, dakujem za typ babo, a sasi dakujem za pochvalenie. som chcela isť pozrieť taky hrubši a niečim zaujímavý papier bordovy na to, ale zavrete bolo. hmm, tak možno zajtra.18. feb 2009uff...8 az 10?? no dobreeee...tu v TT ich je 7, z toho v jednom maju 2svadobne saty, ale co som ich videla, tak viem, ze tam urcite nepojdem
a este jeden salon je uz v stave, ze doziva, 1 je mimo mesta, takze nam ostavaju na nasu "túru" 4 salony, co sa este da
) ale som nejaka nachcipana zas
...tak neviem neviem, ci to zajtra nepadne...uvidi sa...musim byt na sobotu FIT
a spravny pristup, kaslite na prednasky, hehe))) ja topanky budem urcite pozerat az potom, ked budem mat iste saty...ale beriem so sebou na skusanie take svoje stare topanky s akuratnou vyskou
mno, s papierom na oznamka mi dufam ze pomoze moj kamarat, co robi v tlaciarenskej firme...a hadam mi potom aj tie oznamka vytlaci s nejakou zlavoumusim nanho spravit pekne oci
videla som inak na veltrhu jedno oznamko a strasne sa mi pacilo...a bolo z takeho papiera so srdieckovou 3D potlacou, len taky papier naozaj netusim, kde sa da zohnat....dam fotku toho oznamka do albumu....
18. feb 2009no ale su to Košice, tak tam je viac. ale tu v Michalovciach tiež tak 4 salóny. juj a s tym nachladenim, aj tu je to take všelijake. a čo bude v sobotu?
oznamka su fakt pekne, take jemne a zaujimave.ale ten papier ťažko povedať či sa bude dať zohnať. no myslim že take firmy čo s tym robia, a hlavne čo vyrabaju oznamka, tak by to mohli mať. a snad aj predať by mohli.18. feb 2009no to jo, KE su proste KE
)) nehovorim o BA...v Blave je tolko salonov, ze by ma to uz asi aj prestalo bavit obehavat
)) takze ty pojdes skusat v utorok hovoris? no uz sa tesim na fotky
ja len dufam, ze sa zajtra prebudim f pohodke a poobede mozem ist aj s kamaratkou na to
v sobotu idem na svadbutaku mensiu a uz teraz viem, ze mi bude neskutocna kosa
))) uz planujem vziat si do kostola deku...ved co sa budem
))
no a s tym papierom...no uvidi sa, ci sa mi podari cosi take zohnat, ale naozaj sa mi to paci, su take... jednoduche18. feb 2009jááj, tak že sa idete troška zabaviť. možno sa aj niečim poinšpiruješ. Ja som bola dnes pozrieť tie topánky a najprv som tam zašla len tak kuknuť a videla som že maju kopu na výber a niektore sa mi aj pačili, tak som isla po mamu.lebo sme boli dohodnute. a ked sme tam došli, tak som zistila , že vlastne z celej tej kopy tie čo mne sa páčili ,tak nemali moje číslo. a ked aj mali, ak boli na vyššom opätku. skusili sme ešte jeden obchod,a zas to iste. tak že lov na botky neuspešny zatial :o(
ale boal som kuknuť aj ja ten papier čo ja by som chcela na oznamka, tak mali taky v podstate normálny bordový výkres. také s nejakým jemným reliéfom na povrchu, alebo aspon niečo podobné vobec ani nemajú. ale aj tento bol v pohode. a mali aj take tie koturovacie fixy ako ich popisovala babo01 minule. tak apson niečo. ešte síce nekúpené, ale aspon som zistila, že niečo aké majú.19. feb 2009- Sponzor fóra
mysliš tie Yolan Cris? tie čo nemaju tu zlatú stuhu? ale obidvoje sú krásne. a ja teraz si ešte asi nevyberiem nejaké tak že na 100 %, lebo ešte chcem u nas v Michalovciach potom popozerať. tam v KE, sa tešim hlasvne na vyskušanie tych s bordovym lemom na vrchu šiat.ale už mam aj lepšie objavy, čo sa mi už začali viac páčiť ako tamtie. ale aj tak ich chem aspon vyskúšať. ved kedy, ak nie teraz
19. feb 2009ano, myslela som tie Yolan Cris...tie so zlatou stuhou som mala povodne vybrate, ale ked som si skusila tieto biele, tak bolo rozhodnute..su uplne lahucke tenucke..napriek tej vlecke su maximalne pohodlne, v pohode sa v nich sedi a maju skoro cely chrbat holy, takze ak bude horuco v septembri, tak to budem mat fajn, nebudem sa tak potit
K tomu mi pani majitelka zozenie aj nausnice, take dlhe, vysiace a bude aj stola alebo bolerko a mozno aj zavoj..uvidime, ako sa dohodnem s kadernickou na ucese..najprv treba poskusat viecero modelov, pofotit sa a potom si doma nad to sadni a prezeraj..a urcite uz skoro najdes tie prave satocky
19. feb 2009inak ta modelka na tej fotke je dost vyziabnuta..ja v nich vyzeram tak akurat
, aj dlzka mi je akurat, len ramienko okolo krku sa trosku skrati, lebo to mi tak trosku viselo..inak super, ako site na mna..len som teraz tiez pribrala, tak sa budem musiet dat od jari dokopy a urobit nieco so sebou...inak sa nemožem vydavat
19. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ideme vo stvrtooooooook, abo v piatok, juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tesim saaa
a v sobotu idem na svadbu, aj na nu sa tesim