Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
- Sponzor fóra
Cau holky, ja uz tady od zitrka asi moc nebudu (v nedeli vyrazime do Francie na svatebku), proto jsem Vam chtela navrhnout nejaky ten termin na cervencovy sraz... co treba v sobotu 25/07/09? To uz budu mit vytistene fotky od Marka... myslim, ze jsme tu diskutovali, ze je lepsi vikend, aby se sem mohly dostat mimoprazske nevesty, resp. ted uz mlade pani.
3. júl 2009Ahoj!! tak to já nemůžu ani jeden termín, 18. má mamka narozeniny a bude grilovačka prasátka a toho 25. už budeme v chorvatsku
Kami užijte si svatebku, určitě tam budete mít nádherně!! My jedem jen chorvatska ale už se tam moc těšim, i když tam pojedeme už po několikátý.Ale už abysme tam byli
Přeju krásný slunečný víkend!!4. júl 2009- Sponzor fóra
mě nevadí balení jako pak vybalování, to vždycky u nás doma vypadá jako kdyby vybuchla sopka
a já k balení ani Libora nepouštim, protože vim, že by si sbalil jedny trenky, jedno tričko a kdyby nezapomněl, tak by si přibalil ještě možná plavky a to je tak všechno
Do Prahy jedeme v pondělí na výlet do zoo, to už se moc těšim, ale to si zas ty budeš užívat ve Francii
Ale věřim že to určitě nebude poslední srazík, zvlášť jestli se vás sejde víc4. júl 2009Ahoj holky, chi jen varovat před cukrárnou na Zálabí. Nechali jsme si udělat kilovku zkušebních koláčků. Teď jsem přijela domů a hnus hnus nad všechny hnusy. Koláčky jsou nedozalepené, takže z některých jsou jen obdélníčky, nápl%n z povidlových vytekla, z jablečných částečně také. Těsto je tuhé, bez chuti. Pokud chete, mohu vyfotit a vložit sem fotku. To si teda za koláčky raději připlatíme, tohle bych se styděla mít na svatebním stole.
10. júl 2009Čau Kami! Vítáme tě zpátky v čechách!
A asi si můžeš na dnešek naplánovat něco jinýho, myslim že se dneska srázek neuskuteční
Podle fotek to vypadá že jste se měli opravdu nádherně ve Francii viď? Taky by mě tahle část Francie lákala, ale to až někdy
A už si se doma zase zaklimatizovala?18. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ja obcas matu sama sebe, vcera tu byla jedna holka a ptala se me, jestli je tu Jana Jezkova nebo Jana Tesarova, tak rikam, jsou tu obe...