Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
Ahojte,
tak to je blbe s vodou v byte. hladate momentalne aktivne nove byvanie? po ktorych castiach sa pozerate? ak by si so mnou chcela byt suseda, hladaj smerom na jih.
inak kedy dame ten zraz? ked boh da, nase fotky by sme mali mat v pondelok. v stredu nemozem, uz nieco mam, ale inak mozem cely tyzden...pekny zvysok vikendu prajem...mna to pocasie stve.
18. júl 2009- Sponzor fóra
Ahoj Kami,
mám se skvěle.... trochu víc pracovně, ale s tím asi člověk nic nenadělá. jinake je pohodička a moooc se těšíme na dovolenou....už aby byla, potřebujeme ji jako sůl.
je pravda, že sem už tak často nenakouknu...ale občas přeci
každopádně všechny zdravím.....a kami a dixie, užijte si to dneska23. júl 2009Ahoj Alvy, preju krasnou dovolenou, kolegyne byla v Turecku a byla moc spokojena, tak doufam, ze budete i Vy.
My mame novinku, kupujeme baracek... budeme rekonstruovat az se z nas bude kourit... ale jsem rada, ze jsme se konecne rozhodli k necemu zasadnimu.
Fotky Dixie jsou nadherne, ale ona je kocka i ve skutecnosti17. aug 2009Alvy taky přeju krásnou svatební cestu!! Jen doufám, že jste si vybrali spolehlivou cestovku a dostanete se v pořádku tam i zpátky
Jani kde kupujete baráček? a už tedy hotový, jen je potřeba rekonstrukce? My kdybych si pořizovali baráček, tak jedině rovnou k bydlení, pokud bysme na to měli, protože čekat 2, 3 roky než se budu moct nastěhovat by mě asi pěkně deptalo.
A kde jste prosím tě byli přesně v té Francii? My bysme se tam taky chtěli vypravit, ale záleží na tom, jesli už budeme mít v pořádku auto a chtěli bysme vyrazit někdy v září, tak doufám že nám to vyjdeMysleli jsme že bysme měli 2 dny na Paříž a na zbytek jsme se vypravili někam na jih, tak nám dej prosím tipy
20. aug 2009- Sponzor fóra
Leni, tipy jsem ti poslala do IP...
Baracek je ve Skvorci, kousek od Uval od Prahy, k Dixie to nebudeme mit daleko...rekonstrukce spodniho patra bude trvat minimalne do konce roku, uvidime jaka bude zima a jak budou remeslnici schopni.. no jednoduche to nebude, s tim tak trochu pocitame.21. aug 2009Ahojky
tak jsme zpět ze svatební cesty.......dneska ráno jsme přiletěli. bylo to kouzelné....vybrali jsme skvělý hotel.... a asi i dobrou cestovku.....když jsme v pořádku zpět
maximálně jsme si to užili a hlavně si skvěle odpočinuli. přihodím nějaké foto
kami, to je super, že jste takto pokročili...přeji pevné nervy2. sep 2009Jéé ahoj holky zdravím vás!!!
Dnes jsem sem náhodou taky zabrousila, tak vám taky musím napsat
Nám se taky daří skvěle, ted akorát rekonstruujeme kuchyn, takže to máme doma taky jak po výbuchu, ale snad dokonce týdne by už měla být hotová.
no a s mimčem jak to bude uvidíme.. domluvili jsme se že doberu prášky co mám, což jsou ještě necelá 2 platíčka a pak to necháme osudu, snad se nám zadaří
Jinak koncem září jsme se vydali do té Francie a byla jsem z ní naprosto unešená, stihli jsme si prohlédnout Paříž, St. tropez, Toulon a Monako. Krásná svatební cesta
At se vám daří!!22. okt 2009nene, tam jsme nebyli, my jsme na to měli málo času, ve čtvrtek jsme odjížděli a v pondělí jsme se vrátili, ale i tak to stálo za to. Původně jsme mysleli že budem jen v Paříži a okolí, ale nakonec jsme stihli i kousek toho jihu.
já si myslim že ted opravdu doberu ty zbylý platíčka co mám a že to necháme osudu, ani jeden z nás neni proti tomu a navíc tchýně i mamka se každou chvíli ptají kdy budou mít vnoučátkoa navíc manžela už přechází ten nápad pojmenovat syna Ronalda, takže už i já bych brala miminko, hlavně že to nebude Ronaldo
22. okt 2009jo... bohužel...
ale naštěstí si nechal vysvětlit, že ronaldo je příjmení, a že když na něj bude volat třeba Rony, tak je to jak na psauž jsem i ustoupila a souhlasila třeba s Christianem, tak uvidíme, jak to bude, doufám že se nějak rozumně dohodnem.
A naopak s holčičími jmény problém nemáme, to jsme se shodli na několika tipech.
Jaké by se vám líbilo?
A jen co doděláte rekonstrukci, tak začnete pracovat na miminku?22. okt 2009Mne by se libila Vendula, Kristyna, Karolina nebo Viktorka, jemu se z tehle jmen nelibi ani jedno... myslim, ze jedine, co rikal, ze by mu nevadilo byla Tereza. Coz je ceske nejoblibenejsi jmeno, takze zadny original.
Navic on tvrdi, ze se nam prece narodi kluk, takze jakepak problemy s holcicimi jmeny...
Jinak uz pracujeme, na baraku jeste ne, ale na tom druhem. Snad se to nejak casove sladi, ja verim, ze to prijde az to bude mit prijit. Tak snad.22. okt 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Cau Lili, diky za mile privitani, bylo to tam krasne a aklimatizovani mi jde spatne, zvlast to pocasi dneska je superhnusne... navic nam chcije do bytu, takze navrat do reality jak vysity.