Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • jj, puvodne jsme se chteli vzit ve dvou na dovolene na mauriciu...Pak pritel prisel s tim, ze nebude travit den na uradech (slo max o par hodin) kvuli vyrizeni nejakych papiru, takze rozhodnuti bylo pro svatbu v cechach, coz je moje nocni mura 😞 No a tak jsme si rekli, ze to udelame v pohodovym stylu,prave na ty farme s grilovanim a normalni zabavou, plus jeste nejakou akci k tomu, jako motokary nebo strileni a tak... proste zabava... A tedka proste to vypada, ze to bude jinak... proste pritel chce abysme to udelali podle toho, jak to ocekavaji hoste :-/

• hveru já bych šla do Mauricio když na to máte 🙂 a svatbu jak očekavají hosté bych nedělala, je to svatba vás dvou ne jejich

• hveru nenakupuješ na ebay? potřebuju sehnat někoho kdo mi ten oblek koupí, chci ho mít už doma

• Sponzor fóra
  • hveru hostia nemaju co ocakavat. to co je za blbost. to skor tvoj nastavajuci nieco ine ocakava 😃

• koukam tam, ale ucet tam nemam, takze s tim ti asi nepomuzu... zkus diskuzi o ebay, tady nekde jsem ji videla, treba tam ma nekdo ucet.
    Ten mauricek bude nakonec jako svatebni cesta... Souhlasim uplne s tebou, ze je to nase svatba, ale pritel ma na to uplne opacny nazor 😞 Nevim, jak uz mam vysvetlit to, ze proste svatba prece nemusi byt tak, jak "jak se dela vzdycky".... no jsem z toho pekne rozcilena 🙂

• hveru v diskusi už jsem se v té diskusi ptala tak uvidíme, chci mít ten obleček už doma 😃 😃

skus s ním o té svatbě promluvit, podle mě opravdu má být svatba jak chcete vy dva a ne jak okolí očekává, my ji taky budem mít podle svého a ne okolí

• amulienka - co ocekava jsem se ho ptala pred mesicem, rekl, ze dobre jidlo 😃 Myslim ale, ze to prehodnotil proto, ze v jeho rodine ted bude svatba, kde si "dovolili" chtit udelat diskoteku.... No a kazdej na ne nadava a maji k tomu poznamky... takze pritel asi bere takticky nazor zpet a prizpusobuje se vetsine :-/

• hveru tak to je blbé 😞 my ted řešíme program - jak na svatbu jet a nějak nevíme

• presne, smardi, to jsem zkousela, myslis, ze by treba pomohlo, kdybych sepsala, jak si predstavuju, ze to bude probihat a ukazala mu to aby to treba upravil podle sebe? neco jako kompromis? S tim obleckem - aby pak nebyl malymu malej 🙂 Kdyz bude vetsi, tak zuzit se da, ale co kdyz bude malej cvalda 😉 Nektery deti byvaji, nez se postavi a zacnou chodit (sestra byla jak malej soudecek 😃 )

• smardi - pojedete autama nebo budes mit bus?

• hveru mi se osvědčilo na mém že moc není ochotný mluvit co chce nebo ne a když mu to napíšu tak že on mi pak odpoví jak to cítí apod. 🙂 a je fakt že to ted tak řešíme často a fakt se mi to osvědčilo 🙂

ten obleček je vel. 3-6 nebo 6-9 měsící tak přemýšlím který ale prodat se dá vždy 🙂

a pojedem autem ale nevíme jak

• to je pravda, kdyz nebude tak ho prodas a koupis jiny 😉 A co resite na autech? Ja na tom nic neresim, rikala jsem si, ze napisu neco jako instrukce, kde napisu cas a misto kde co bude a jaky budou prejezdy a hotovo...

To s tim napsanim udelam, mohlo by nam to vsecko vyjasnit a jeste treba zjistim, ze tech odlisnych predstav moc neni 🙂 Jak to mas se schazenim rodiny? Pojede pro tebe pritel k rodicum, nebo to mate jinak?

• hveru řešíme jak se na svatbu pojede: zda pojedem všichni 3 spolu v jednom autě a se svatebčany se sejdem na místě nebo zda já budu noc přes svatbou u našich a přítel si tam pro mě přijede nebo zda budu noc před svatbou u našich a uvidí mě jen rodiče a pak pojedem na obřad kde mě uvidí přítel až mě povede tatka k oltáři - to mi přijde krásné když mě vidí až u obřadu 🙂

• smardi - to me prijde taky krasny 🙂 Ja se budu pripravovat u kamaradky (mama nejde a tata bydli az u prahy, to by ty saty dopadly 😃 ) svatebcani dojedou primo na misto a ja tam s tatou dojedu az posledni a pritel me uvidi az tam 🙂

• hveru já ti právě nevím vše má pro a proti

• Sponzor fóra
  • a jaky mas proti? Ja na tom vidim jenom pro 🙂

• proti že si mě nevyzvedne, nebude poděkování rodičům a takové ty tradice ale pro je hlavně že mě uvidí až na obřadě tak to asi uděláme tak, uvidí mě jen rodiče a náš syn 🙂

• jasne, maly tomasek te pohlida misto taty 😉 Kde se budou vasi svatebcani schazet? Mas to nejak naplanovany, nebo se potkaj az primo na hrade?

• hveru no kdybych jela od našich já s malým Tomáškem tak se svatebčané sejdou až na hradě a všichni mě vidí až jak tam vcházím 🙂

už se mi ozvala paní na ten oblek jen ti ten nevím který, je jich víc

• vic? Ja tam videla jeden... jdu to jeste zkouknout

• ajoooo, tam dole 🙂

• to je teda tezky rozhodovani 🙂 Kdyz to vezmes prakticky, tak svetlej hnedka upatla a bude to videt, ale tmavej je zas takovej ... tmavej 😃 me se nejvic libi ten posledni, kdyby byl v te kremove, co v ni budes mit ty saty, tak by byl uzasnej 🙂

• no právě hned ho ušpiní ale zas mi na dítě přijde nejkrásnější, asi vezmu ted třetí a když tak pak pořídím červenou košili - takovou asi bude mít tatínek co říkáš 🙂

• to by bylo supr 🙂 a jak rikas, stejne kdyz se malymu nebude, nebo kdyz najdes hezci, tak ho prodas a poridis jinej 😉
    no nic, bezim domu, konecne jsem zkoncila v praci 🙂 Vecer jdu jeste dat strihat psa, tak snad doctu knizku 🙂 Pak dej vedet, pro ktery ses rozhodla 😉

• jeee, tak ten se mi libi uplne nejvic 🙂 To je moc pekny 🙂

• 🙂

• smar: Mně se líbí nejvíc ten bílý a ten druhý černý 😃. Ten krémový je takový nudný...

• em 🙂 ten krémový mi přijde na starší uvidíme

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov