Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
- Sponzor fóra
Ahoj holky, když jsem si pročetla vaši diskuzi, tak mám pocit, že jsem nějak pozadu s přípravami...Dneska jsem psala k nám na úřad, kdy vypisujou termíny svateb na příští rok a odepsali mi, že to zastupitelstvo bude schvalovat až v říjnu a termíny na první pololetí 2009 budou k dispozici nejdřív v listopadu...Hrůza, doufám, že tam potom nepřijdu a nebude to všechno obsazené.
19. aug 2008Dneska jsme s přítelem počítali, kolik stuh budeme muset koupit na výzdobu aut....a ještě budeme muset zjistit, jak to tam pak přidělat vepředu, za masku chladiče to většinou nepůjde, protože jsou to starší auta...Asi koupím přísavky, pro jistotu. Příští týden jdu nakoupit ty stuhy a taky vliselin, abych z něj vyrobila mašli na auto nevěsty, za mašli posadíme oblečeného medvídka. Veškeré dekorace a doplňky včetně kytic si dělám sama, takže už doma kreslím a zapisuju si nápady, abych to do června nezapomněla. Jen dort a koláčky nám upeče tchánova teta.
19. aug 2008Já nechám šatičky pro dcerku až na jaro, abych je teď nekoupila a ona mi do června nevyrostla víc...Taky si vymyslela, že chce růžové, vstávají mi z toho vlasy na hlavě, byla by to jediná růžová barva na svatbě. Budu ji muset nějak přesvědčit, že bílá družička je krásnější, když bude mít maminka bílé šaty.
19. aug 2008ivana kolik má dceruška? náš malý je ješt, v bříšku a narodí se v říjnu ale chci mít už ten rozkošný oblek doma
, bud vel. 3-6 nebo 6-9 tak jsem vzala větší a uvidím, když tak prodat ho můžu kdykoli a koupit nový můžu taky. Jestli chce dcera růžové asi bych ji to nechala, vždyt i ty můžou být krásné
a kdybys měla třeba růžovou kytku vypadalo by to hezky
19. aug 2008Malá včera oslavila páté narozeniny. Možná by se dalo vymyslet několik růžových doplňků, aby se dcerce vyhovělo, je to vlastně i její svatba, tak trochu...Na mé první svatbě s jejím tatínkem byla ještě v bříšku, tak teď si to užije s náhradním tatínkem. S tou růžovou kytkou nevím...mám vymyšlenou kytici z lilií a pštrosích per....nebo z kopretin, ještě se uvidí, jsme dost finančně limitovaní, tak si co nejvíc věcí zařizuju úplně sama, aby to vyšlo co nejlevněji.
19. aug 2008- Sponzor fóra
ivana zajdi se s ní podívat a nech ji at si vybere sama, je to přece trošku i její svatba a hlavně at se líbí sama sobě
myslím že růžové šaty problém nejsou
no my extra limitování nejsme ale taky chci ušetřit co nejvíc, jen mám strach něco zařizovat když ještě není jistý termín, kolik lidí počítáte
19. aug 2008Jsem na to celé zvědavá.....z přítelovy rodiny už to vědí všichni, jsou z toho nadšeni a těší se, ale moje mamka to ještě netuší.....obávám se, že ji trefí šlak, až se dozví, že se rok a něco po rozvodu zase vdávám, navíc mého přítele nemá moc v oblibě, dělí nás lehce netradiční věkový rozdíl a to jí vadí.
19. aug 2008Taky pravda, už ale vidím tu hodinovou přednášku, až ji můj drahý přijde požádat o mou ruku...Přesně to slyším: "Ty nemáš rozum, vždyť on je tak mladej, za chvíli ti uteče, protože na něj budeš stará...." To totiž slyšíme od některých lidí z okolí už od začátku. Přitom je to ten nejvyzrálejší chlap a nejbáječnější náhradní táta pro moji dcerku...Ale to asi lidem nevysvětlím. Zajímavé ale, že jeho rodina mě přijala úplně samozřejmě, vůbec jim nepřipadalo divné, že si jejich syn našel starší paní s dítětem...A když mě požádal o ruku a dal mi prstýnek, tak to hned chtěli slavit.
19. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
smar:
Přesně tak. Představ si mimiňáka v tom černém, to bude teprve frajer
.