Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • ivanko:okolí neřeš, mně je 28, příteli 22 a máme spolu 8 měsíčního Matýska. Nikdo za vás život žít nebude, je to vaše věc, jak si to zařídíte a když vám to klape, tak co... 😉

• Že se vám sem pořád vměšuju 😃, Ivanko, co dělá přítel? Už má po škole? Jsem taky od Děčína 🙂.

• Holky, dík za podporu, aspoň někdo, kdo si nemyslí, že jsme s přítelem divní.... 🙂

smardik - děkuju za kompliment, okolí soudí, že jsem vedle přítele omládla, prdlá jsem byla vždycky, ale prý i vzhledově...

• Sponzor fóra
  • emmili - Právě že ještě dodělává školu. V květnu skončí a v červnu se bereme.

• Ivanko, je sice pravda, že u chlapa je to netradiční, ale co, každý jsme jiný 🙂. Jakou školu dělá? Já taky v květnu maturuju... A právě čekáme aspoň na tu maturitu, i když pak půjdu ještě na VŠ.

• ivena hlavní je že jsme štastni, klape vám to a malá ma tatínka co ji má rád, nedejte se 🙂

• emmili - Dodělává učňák, bude z něj obraběč kovů...

• Ivčo, asi jsi to někde už psala, ale jak dlouho že jste spolu? Že tak brzy vyrukoval se svatbou 😃. Hodně je tohle výchovou. Když píšeš, že i doma u něj to přijali s nadšením, tak je jasné, že je tak vychováván a už dost dospěl...

• Jsme spolu osm měsíců. O ruku mě požádal už v dubnu, na můj svátek, ale dohodli jsme se, že to neuspěcháme, zachováme roční zásnuby... Navíc jsem se v dubnu teprve rozvedla.... 🙂

• ivana my jsem spolu 9měsíců 🙂

• Ivana: No, je to fofr 🙂. Takhle se mi to zdá strašně rychlé, když to slyším o někom, ale my s přítelem jsme taky teprve 11 měsíců spolu a vím, že za tu dobu se dá člověk poznat dobře... Jen je hezké, že se do toho tak hrne, na to že je to chlap 😃. Hlavně že školu bude mít dokončenou...

• em 😃 😃 😃

• smar: Ale je to pravda 😃.

• Taky proto jsem psala, že jsme dost finančně limitovaní a proto si zařídím sama, co půjde. Zatím táhnu domácnost sama, přítel přispívá z brigád, ale pořád to není opravdový plat...

• em ale no tak 😃 😃 😃, ber to tak že ivana je na tom líp než já 🙂

• Sponzor fóra
  • smardi, nejsi na tom tak zle.... 😃 Když jsem se vdávala poprvé, byla jsem v sedmém měsíci těhotenství a s mým bývalým manželem jsme se znali sedm měsíců a týden..... 😃

• ivana my se známe 9měsíců, já jsem na začátku 8měsíce ale malý je plánované dítě,

• Holky, na chvilku mizím, jedu si k babičce pro malou. Ale tak za hodinku se zase připojím!

• smar: Jo? V čem? Že s ním ještě nestihla pořídit prcka 😃? Však se na to taky chystají 😃...

ivana: Můj přítel má slušný plat (je tedy soustružník, takže žádný inženýrský 😃), ale já jen tak do práce nepůjdu a letos se i ta brigáda nějak podělala... Žijeme tedy u našich a zatím mě rodiče víceméně živí, ale na svatbu žádný příspěvek neočekáváme a vejdeme se 100% do 30 000 😉. Jen oblek jsem pořídila za 260 Kč 😃 - použitý z inzerátu, ale co, vůbec to na něm znát není 🙂. Hostina proběhne doma na zahradě a večer jen opékání s rodinou. Ono se to dá i za malý peníz, neboj...

• em jo že si nestihla pořídit prcka 🙂 sice chystají ale až po svatbě, já otěhotněla rychle 😎 ale řeknu ti že bych se rozhodla stejně, malého nevyměním za nic na světě 🙂 je to moje láska

• Tak jsem zpátky. Moje malá se mě právě zeptala, jestli bude mít taky závoj...Nevím, nevím, už jsem sice viděla i závoje na družičky, ale nebyl by to trošku kýč?

• Ivana: No, mně se to taky moc nelíbí 😒. Ale jsou docela hezké věnečky s malinkým závojíčkem, tak třeba tak... Anebo jí vysvětli, že závoj mají jenom nevěsty...

• To bude nejlepší, věneček by vypadal hezky, musím jí nechat dorůst vlásky, babička ji nechala ostříhat a už jí nemůžu dělat culíčky a copánky... 😞

• taky by se mi víc líbil ten věneček, zkus jí vysvětlit že závoj je jen pro nevěstu a ona že musí na něj dorůst 🙂

• S ní je to vůbec veselý. Neustále se ptá, kdy už se budu jmenovat novým příjmením a jestli se ona taky pak přejmenuje. Je zajímavý jí vysvětlovat, že ona se bude i dál jmenovat po svém tatínkovi.

• ivana 🙂 asi se nemůže dočkat, tatínek nesouhlasí se jmenou příjmení nebo tě to vůbec nenapadlo?

• Tatínek by s tím nikdy nesouhlasil, máme to s ním trošku problematický...Jedině snad, kdyby se o malou delší dobu vůbec nezajímal, tak prý jde zažádat soud, aby ho zbavil rodičovských práv a přítel by pak mohl malou adoptovat a jmenovala by se stejně jako my.

• ivana tak to jo, soud jde zažádat ale fakt jen když se nezajímá a je to na dlouho

• Taky pak jde o to, jestli by to příteli vůbec povolili, tu adopci. Když si to spočítají, tak jim vyjde, že by se musel stát otcem ve 13,5 letech...

• Ivana: To by snad nevadilo, ne? Nepřišlo by mi divné, kdyby si třeba třicetiletý člověk adoptoval 15leté dítě 😒...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov