Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
- Sponzor fóra
ahojte, vy jste to tady vcera pekne rozjely
My jsme s pritelem 8let a porad zadna svatba ani mimco
Ani nevim,jestli se k tomu mimcu nekdy dopracujem ....
ivana - jak psaly holky, urcite si nenech nic vykladat od okoli, je to tvuj zivot a v albicku pises u jedny fotky, ze takhle vypada stesti, tak si to stesti uzivejA male bych klidne dala aji zavoj aji ruzovy saticky, cokoli by se ji libilo
Ale tak ber me z rezervou, ja bych totiz hrozne moc chtela holcicku
smardi - tak nakonec vyhral cerny oblek s cervenou kosiliMe se libil ten posledni, ale koukam jsem v mensine
jak ti dojde tak dej fotku do albika, at muzem mrknout
20. aug 2008Ahoj devcata prave jsem dohanela a docitala vasi diskuzi
ja jsem s pritelem 6 let a je taky mladsi ode me...me je 25 a jemu 22 a neresim to.on uz od 18 vydelava a ted ma dobre msto a skvele penizky takze se uzivime a ja zacinam od zari odkladat kazdy mesic z vyplaty aspon 5000,- at neco nasetrim na svatbu
ivana: preju ti aby ti vse vyslo a byli jste s pritelem stastni a nikdo vam to nekazil,zrejme je vazne moc zalaskovany kdyz v tak mladem veku a po tak kratke dobe se chce zenit...preji ti to ja si na to pockala pres 5 let
jo a mimi planuji hned po svatbe,chtela jsem vysadit presky uz tak 2 mesice pred svatbou ale bojim se ze pak bych to mohla zrovna na svatbu dostat...20. aug 2008roxy - my taky planujem po svatbe mimi (teda spis az po pylove sezone
) ale nevim nevim, dokud to nebude, tak se radsi netesim...mam takovy pocit, ze pritel by jeste pockal, tak ho nechci nikam tlacit... ale asi je to jenom muj pocit...
V sobotu bych mela jet za tou navrharkou do bratislavy, tak jsem zvedava, jak to dopadne20. aug 2008cordyline - my mame zatim jenom oblek (v OP meli slevy
) a slibenou vyrobu oznamek od sestry. Rezervovaneho nemame nic, vsude rikaji, ze je brzo, ale vybranou mame restauraci (farmu) a misto obradu. V sobotu jedu k navrharce se domluvit, jak budou vypadat satky, tak uvidime
Puvodne mel fotit kamarad, ale ted si tim nejsem jista, protoze ma takovou divnou pritelkyni, ktera ho asi nepusti, takze asi budu muset shanet fotografa
Skoda, nechtela jsem, aby fotil nekdo cizi
ivana - potom dej do alba fotku jak ti slusi
Holky, jak to mate s hudbou? Ja bych chtela DJ a nejaky rychlejsi pisnicky, ale pro ty starsi bude asi ze zacatku lepsi neco "klasickyho" ? Jo a taky mame prihlasku do tanecnich21. aug 2008hveru - určitě se v nich vyfotím a dám foto do alba...
Jinak s hudbou - my pomalu vybíráme písničky, který se líbí rodičům atd., pak který se líbí nám, omladiněa dáváme to na cédéčka. Bude to malá svatba, takže mi DJ přijde zbytečnej. Buď dáme CD, nebo ty písničky pěkně vhodně seřadíme a budeme je pouštět z notebooku, tam u toho ani nemusí nikdo bejt a může to hrát pořád dál, aniž by do toho někdo zasahoval.
21. aug 2008ivana - kamarad dela neco jako djeje, tak kdyby mohl, tak to bude delat on, me jde spis o to, ze treba ta kapela, nebo dj organizujou ruzny "hry" a proste vedou zabavu, tak jsem si rikala, ze bych nekoho takovyho potrebovala
Zname pana, co hraje na kytaru a u toho zpiva a je dobrej, ale zas mi to prijde az moc takovy - no ne pro mlady
, tak nevim, jestli ho nepozvat jenom treba do desiti a pak pustit jinou hudbu...
Budete mit i vlastni aparaturu,nebo vam ji pujci restauracka?21. aug 2008- Sponzor fóra
hveru: A kam budete chodit? My jsme byli prihlaseni do Victorie (na vystavisti), ale jak rikam nejak jsme toho meli moc a nestihali bychom. Trochu me to stve, protoze tam chtel hlavne pritel, ktery sice do zakladnich chodil ale nic si z toho nepamatuje. Ja chodila i do nekolika pokracovani, tak to vypada, ze si s nim asi moc nezatancim
21. aug 2008budeme chodit do Startletu, maji docela velkej vyber a neni to nijak drahy, mrkni http://www.starlet-brno.cz/new/index.php?type=skola&page=dospeli
Ja totiz tanci vubec neumim a taky se hodne stydim tancit, tak je na case s tim neco udelat21. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
ivana pokud by tatínek souhlasil a oba by jste to chtělo tak by to ničemu nevadilo, u téhle adopce nemusíš projít přípravou, testy apod