Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • milovana: je to největší aukční server, něco jako u nás aukro, můžeš tam pořídit věci staré i nově a za výhodnou cenu. Hodně se tam objednávají svatební šaty 😉

• anoli85: a ty jsi si šaty objednávala přes ebay?

• sunny2009: nene, já si zatím netroufla, šaty si budu nejspíš objednívat přes Artichoke - nevím, jak by to dopadlo, kdybych si na to troufla sama..

• Sponzor fóra
  • anoli: a ona ti je objedná z ebay? na kolik tě vyjdou? dívala jsem se do tvého alba, a ty poslední (tvé zamilované) jsou moc pěkné🙂 Taky bych si šaty chtěla koupit, jen nevím odkud, abych nelitovala, ale půjčovat si je nechci. A taky jsem se dívala, že chceš mít svatbu dočervena, to je i moje představa 😉

• sunny2009: já si je na začátku chtěla jen půjčit, ale pak jsem si o tom psala s artichoke a ta mě přemluvila ke koupi. Počítám, že mě budou stát tak kolem 6.000 Kč a když se s nima nic nestane, tak je zkusím prodat - co taky s nima, že jo? Artichoke už objednávala šaty spoustě holkám, umí v tom chodit..

• anoli: tak to je super. Já se zatím tak rozkoukávám, co a jak. a přemýšlím, kde si šaty koupit. A ty už je máš objednané?

• Ještě nemám, zatím mám čas, ale asi si je do měsíce objednám, abych se pak nestresovala.. Zatím šetřím penízky 🙂

• anoli: taky si říkám, kdy nastane ten správný čas🙂 abych šaty neměla brzy, ale ani pozdě... atd atd... ach jo. 😉

• sunny2009: jj, taky nechci mít doma šaty půl roky. Ale jak říkala Arti, tak touhle dobou mají volněji než kolem Nového roka, takže si na těch šatichách dávají záležet..

• anoli, tak to je dobré vědět🙂 díky za info 🙂

• Ahojky kočky, jdu se s vámi rozloučit, nakonec jsme to nevydrželi a trošku jsme si svatbu uspíšili. Takže už ne 6. 6. 2009, ale za šest týdnů, 15. 11. 2008 !

Mějte se tu krásně, někdy vás přijdu povzbudit a zkontrolovat, jak jste daleko s přípravami. 🙂

• a co ze ste s atak rozhodli???

• ivanavorlickova: ty jo, to je fofr, tak ať to všechno stačíte 😉

• Prostě máme už všechno připraveno, stihli jsme to nějak rychle......a nechtělo se nám ještě osm měsíců kolem toho všeho chodit a jen se na to dívat.......

• ivanavorlickova: jsi to nevydržela ohledně šatů, co? Říkám, raději je nemít brzy doma🙂) A už máš nějaké to foto šatů v reálu? 😬

• Sponzor fóra
  • sunny - Jééééé, já na to teď v tom shonu úplně zapomněla, že jsem ti to slíbila!!! Ale příští týden tu bude kamarádka, tak mě snad vyfotí. Když ne, tak je uvidíte až ve svatebním albu...... 😉

• Ivana: jasně, chápu, já jen, že jsem tě tu viděla, tak jsem si říkala, jetsli jsi se nefotila🙂 a jsi spokojená i s tím materiálem atd...
    Jej, to se máte, že už to budete mít tak brzy🙂 JIank pěkná básnička na oznámku 😉

• sunny - šatičky jsou lehoučký, mají teda jen dvě vrstvy sukně, spodní je satén a vrchní je jemnej tyl. Já jsem s nima spokojená, skvěle mi sedí a musím i dost nekriticky uznat, že se v nich sama sobě líbím... 😃

• ivana- tak to je nejdůležitější, že se v nich líbíš sobě🙂 tak at ti přinesou štěstí, a at ti v nich není zima, když to bude nakonec v zimě.

• sunny - v zimě to bude, ale až na pár chvilek při nastupování a vystupování z auta budeme prakticky pořád někde uvnitř, takže myslím, že nezmrznu. Pro jistotu si možná ještě pořídím nějakou štolu přes ramena....

• jas i viem predstavit, ze aj ja sa nebudem vediet dockat...ale mam smolu, lebo moj drahy sa mi z misie vrati az v marci a v aprili ma krst, takze svadba asi fak bude musiet byt v juny...

• ivana: jojo, něco přes ty ramena by asi bylo fajn, ale vás stejně hřeje láska 😉
    milovana: ale aspon se můžeš dlouho těšit🙂

• no dlho sa tesit budem, ale to cakanie...ved ja uz teraz stresujem... 😃

• milovana: stresovat není proč, vždyt si to máš jen užít🙂

• to ano, ale ked ja uz mam maniu...kupovat saty a tak 😬

• jojo, to asi každá, která je na těchto stránkách a vidí jak všichní šílí, zamlouvají, objednávají, kupují.... Já myslela, že mám mooooře času, ale čím dýl jsem tady,tak zjišťuju, že to snad ani nestihnu 😃

• co uz mas?

• já? právě že nic🙂) jo, vlastně máme předzamluvený zámek, mailem. Oficiálně se to má přijít podepsat během prosince, ledna... Ale snad si ještě nerozmyslíme datum🙂)

• a ty?

• no ja mam restauraciu, kapelu, prstene, cast darcekov pre hosti, oznamenia navrhnute, ozdobu na auto... vravim mania...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov