Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • smardi, ja jsem si jista, ze ten pristup je vetsinou oka, ono je celkove desne malo doktoru, co umeji lidsky zachazet s clovekem, sice jsou profici ale ten socialni pristup proste nemaj :-/ Pritel se mnou urco pujde, aby tam byl aspon nekdo, kdo mysli logicky 🙂 Smardi, pri tom vyberu porodnic mluvis i s doktorama, nebo jenom se sestrama?

• hveru no mi doktor říkal že se něco začíná dít už v úterý a strašně se divil že nic necítím tak uvidíme co zítra :-ú)

• anoli jo bude to chlapeček 🙂 vím to od 16 týdne, na každém UTZ první roztáhne nohy že fakt ten chlap je a pak se otočí prdelkou a nezájem 😃 😃 , dodneška nevím kolik asi měří a váží protože on sebou tak mele že to prostě změřit nejde, doktor mu říká exhibionista

hveru myslíš prohlídku porodnice? provádí tě porodní asistentka a ta je i u porodu 🙂

• Sponzor fóra
  • smardi - exhibicionista tak to je dobry 😃 Tyjo, jak doktor rekl, ze neco zacina, tak to tady tomasek za chvili bude 😉
    U toho porodu je i doktor a treba jestli se da mluvit pri te prohlidce i s nim, skoda, ze si tam nemuzu vzit svoji gynekolozku 🙂

• Jj, chlap, nejdřív ukáže a pak dělá fory 😉

• hveru myslím že o porodu doktor není - je tam porodní asistentka a když už tlačíč dětská setra 🙂 ale zítra ti řeknu jistě. Jinak někteří gynekologové nabízejí možnost být o porodu - třeba můj ano, když to na tebe přijde zavoláš mu a on dojede do porodnice kde chceš ale platí se za to - můj chce myslím 5000

• anoli je to malé zlobidlo 🙂 po tatínkovi, ten ráno pustil hudbu na plné pecky a pořád do malého dlubal až se probudil a rozdivočil se - asi si udělal diskotéku a hádej co můj udělal? šel pryč a to mrně pak měla ještě další 3hodiny diskotéku 😠 😠

• smardi - tak na to se musim doktorky zeptat, ona je desnej klidas a ja ji hodne duveruju. Myslela jsem, ze je tam automaticky doktor, ale mozna chodi spis az k nejakym komplikacim, zejo, co by tam jinak delal 🙂

• hveru poptej 🙂 vím že moje to nabízí a co si dopisuju s holkama no koníkovi tak jejich taky 🙂 a třeba můj v moji porodnici pracuje takže i tak je možnost že na něj narazím

• smardi, tak to mas super, ze mas doktora primo z te porodnice, ta moje ma svoji ordinaci, neni v porodnici. Urco se ji na kontrole zeptam, jak to je 🙂

• hveru můj má taky svoji ordinaci ale současně pracuje normálně v porodnici a bývá u porodu i operací

• Ahojte dievcataaaaaa,aj my mame svadbu 6.6.2009. zakladne veci uz mame zajednane,a myslim,ze tak od januara zacneme s drobnostami.....

• Co myslite,kedy mi staci ist do salonu na skusku siat,teraz sa mi to zda este trosku skoro....

• no myslim, ze zaciatkom roka...ale uz si pomaly zistuj co. kde a za kolko...a co uz mas zajednane?

• Krásné ráno 🙂

• Sponzor fóra
  • dobre ranko anoli 🙂

• No mame zajednanu salu,hudbu,fotografa,koplet kvetinovu vyzdobu,vratane sv.kyticky,moj make up a uces....saty samozrejme kukam na nete,urcite budu zo salon Nicol v BA,maju tam najlepsi vyber 😉

• na saty chcem ist v decembri,mozno az v januari po sviatkoch,uvidim ako na tom budem,lebo sa snazim trochu o vylepsenie postavy 🙂🙂🙂

• já byla včera zkoušet šatky, můžete kouknout do alba 😉

• anoli - koukam na to a mooooooc krasny 🙂 Tyjo, ty spadly raminka ti vazne moc hezky sedi 😉 A co pocity? Jak se ti zkouseni libilo?

• Ahojte nevesticky, ja sa tiež idem vydávat 6.6.2009 tak dúfam, že ma k sebe prijmete do fora🙂

• ahojte nove nevesty 🙂

kornacik - prosimte, co to je v tvym pasu na te fotce? Ja to tady lustim a vubec nevim, co to je 😃

• Xi xi je to foto z Tropicaria v Budapesti,je to morska rybka.....🙂

• saxica - ahoj, taky z brna? 🙂

• kornacik 😃 ajo 🙂 ja jsem v tom porad videla rukavici 😃

• hveru-no už to tak bude🙂

• nejako sa mi po výške nechcelo odtial odísť, tak je tu pekne 🙂

• je tady hezky, to mas pravdu 🙂 ja mam brno moc rada, i kdyz pochazim z jineho mesta. Kterou VS jsi tu studovala?

• Ja som chodila na Masaryčku-Hospodárska politika.Z akého si mesta?

• puvodne tady kousek od brna, ale v brne uz bydlime skoro sedm let, takze vlastne uz to beru jako "skoro rodny" mesto 🙂 Koukam, ze se budes vdavat na slovensku, budes si saty pujcovat tady nebo u vas? Ja mam slecnu, co mi navrhuje a sije saty z bratislavy 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov