Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
Ahojte, ako tak čítam vybrali sme si podla numerologov najlepší dátum, ale tiež na to neverím. Mne vychádza podla čínského horoskopu, že s mojim drahým by sme sa nezniesli ani v jednej mietnosti a to sme spolu už 8 a pol roka.
Ja som začala s prípravami v auguste, ĺebo vtedy sme boli na Slovensku kde bude svadba. Niekde sa čudovali, že čo tak skoro a inde mi povedali, že už majú plný celý máj. Tak neviem kedy je treba začat.20. nov 2008- Sponzor fóra
Ahoj, svadba bude v Palárikove, tj. okr. Nové Zámky. Býame v Čechách tak vybavujem len ked sa dostanem domov, ale mám super kamarátku, ktorá mi už niečo obehala. U nás je krásny kaštiel, ale chystajú sa tam nejaké prestavby, tak tam možno svadby nebudú, uvidime po novom roku
. Ale pevne verím že sa to podarí. Máme reservé aj inde, ale to je len poistka.
20. nov 2008Tak to máš dost. Ja mám zatial miestnost - možno, hudbu, kameru, fotografa len objednaného ale nevyplateného, kaderníčku, manikérku. Šaty som si jedny objednala, ale s tým, že sa ešte mrknem na novú kolekciu a možno zmením. Dnes mi moja skvelá kamarátka poslala kontakt na cukrára. Robí krásne torty. Tak hned zajtra mu volám. Na prstienky pojdeme nabudúci mesiac. A ešte výzdobu a kyticu mi bude robit známa, čo má kvetinárstvo.
Neviem na čo doležité mám ešte mysliet...20. nov 2008- Sponzor fóra
no tak to je krásne
mne sa moja Sofia tiež mala narodiť 6.6.04, ale nakoniec sme to pretiahli na 10.6.
musím niečo vymyslieť...
Tak to budete mať super ľahké na zapamätanie
Ináč dcérka sa na svadbu strašne teší, už som jej rezervovala aj šaty, ale ona chce mať silou mocou aj závoj a nejdem jej vysvetliť, že iba nevesta ho môže mať. A vyzerá to tak, že na svadbe budeme mať asi zo 10 detí (do 2 - 6 rokov), dosť sa toho obávam, či nebudú robiť neplechu a moja svadba sa zmení na škôlku