Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • no tak to je krásne 🙂 mne sa moja Sofia tiež mala narodiť 6.6.04, ale nakoniec sme to pretiahli na 10.6.
    Tak to budete mať super ľahké na zapamätanie 😉
    Ináč dcérka sa na svadbu strašne teší, už som jej rezervovala aj šaty, ale ona chce mať silou mocou aj závoj a nejdem jej vysvetliť, že iba nevesta ho môže mať. A vyzerá to tak, že na svadbe budeme mať asi zo 10 detí (do 2 - 6 rokov), dosť sa toho obávam, či nebudú robiť neplechu a moja svadba sa zmení na škôlku 😐 musím niečo vymyslieť...

• Ahojte, ako tak čítam vybrali sme si podla numerologov najlepší dátum, ale tiež na to neverím. Mne vychádza podla čínského horoskopu, že s mojim drahým by sme sa nezniesli ani v jednej mietnosti a to sme spolu už 8 a pol roka.
    Ja som začala s prípravami v auguste, ĺebo vtedy sme boli na Slovensku kde bude svadba. Niekde sa čudovali, že čo tak skoro a inde mi povedali, že už majú plný celý máj. Tak neviem kedy je treba začat. 😉

• ahoj alenka23, a kde budete mať svadbu, prezraď ak to už máte reservé 😉

• Sponzor fóra
  • Ahoj, svadba bude v Palárikove, tj. okr. Nové Zámky. Býame v Čechách tak vybavujem len ked sa dostanem domov, ale mám super kamarátku, ktorá mi už niečo obehala. U nás je krásny kaštiel, ale chystajú sa tam nejaké prestavby, tak tam možno svadby nebudú, uvidime po novom roku 😞 . Ale pevne verím že sa to podarí. Máme reservé aj inde, ale to je len poistka.

• Ako čítam budeš mat na svadbe vela detí. Ja som na tom podobne. Tak asi 7 detí okolo 5-6 rokov. To bude paráda. Preto nechcem dlhý závoj 😎

• Potrebovala by som radu. Domov sa chystáme až na Vianoce, tak chcem vybavit čo najviac. Chceme svadbu v kostole. Kam ešte musím ist ohlásit sobáš?

• no tak s kostolmi ja veľmi skúsenosť nemám, ale čo ja viem, tak najskôr si treba dohodnúť termín a čas s farárom a potom ešte na Msú alebo Oú oznámiť sobáš a to je asi tak všetko.
    závoj mám našťastie len po zadok 😵 a vlečku po fotení pripnem, takže pohoda 🙂

• baby mamto svadba bude o 15.30 jupiiiiiiiiii 😃

• rhodosbb, dakujem za radu. A dúfam, že nám to všetkým klapne tak ako si predstavujeme

• baby mame to za 198 dni!!!

• milovana, tak to neviem či je dobrá alebo zlá správa. Mám pocit že nestíham... 😛

• tak to mame uz o chvilocku 😮
    Najbližšie nás čaká výber oznámení, alebo žeby som ich vyrobila sama? Asi by ma to stálo veľa nervov, lebo v tomto nie som veľmi zručná 😞
    Vy už máte oznámenia? A koľko ľudí chystáte?

• Oznámenia nám dufam spraví známy po Vianociach, ale ešte len zbieram inšpirácie. Mala som asi tak 10 a priatel to hned pretriedil. Tak neviem. Budem si sama robit len pierka pre hostí a ak sa podarí tak aj menovky. Hostí máme zatial 70 - 80 ešte nie je presný počet.

• ja oznamka mam navrhnute a sestra to v praci vytlaci- robi v reklamnej firme nejakej, menovky si vytlacim ja doma... a ludi mame zatial 30, minimum musi byt 40 a ja by som xela 44... 😃
    inac mam- kosotl, restiku, kameru, foto, hudbu, prstene, saty, pohare, cast alkoholu... co mate vy???

• Tak to máš dost. Ja mám zatial miestnost - možno, hudbu, kameru, fotografa len objednaného ale nevyplateného, kaderníčku, manikérku. Šaty som si jedny objednala, ale s tým, že sa ešte mrknem na novú kolekciu a možno zmením. Dnes mi moja skvelá kamarátka poslala kontakt na cukrára. Robí krásne torty. Tak hned zajtra mu volám. Na prstienky pojdeme nabudúci mesiac. A ešte výzdobu a kyticu mi bude robit známa, čo má kvetinárstvo.
    Neviem na čo doležité mám ešte mysliet...

• Sponzor fóra
  • no zbohom, tak ja som riadne pozadu 😵
    my máme len obrad, hostinu a foto a saty. No musím pridať, zajtra ráno volám hneď DJa.
    Milovana a cast alkoholu, to sa ako da? To mate uz doma, ci len zajednane?? 😬

My rátame cca 60 ľudí.

• uz je doma 20 flias tvrdeho...

• alkohol zháňa moj otec, tak sa musím informovat. Robí super vínko, tak to bude a tvrdé hádam tiež.

• no, kamos robi vo velkosklade, tak mi dal zlavu...len preto som teraz kupila...a vraj od januara ide hore spotrebna dan, tak aj ceny pojdu hore

• to ani nehovor, tak aby sa urobili silné zasoby... 😉

• baby a svadobnú cestu už máte naplánovanú? my ešte nie a môj nastávajúci ani o žiadnej nehovorí, tak neviem, čo si mám myslieť? 😒 O všetkom ostatnom sa rozprávame, ale o tomto nie, tak fakt neviem...

• tak neviem no...tak mi radia, ze lepsie teraz...a neviem dokedy tam bude robit, tak preco to nevyuzit?

• Svadobná cesta? Netuším, ale asi v auguste. Ešte neviem kde to bude, ale niekam do tepla. Hádam vytancujem nejaké peniažky a pekne si to užijeme

• tak my budeme mat svadobnu cestu do banky a do auto bazaru 😃

• Tak to je super, zostane viac ako len fotky a opálenie..

• mali sme predsvadobnu toto leto

• poradte mi...maju byt svadobne saty az celkom po zem, alebo centimetrik nad???

• Ozaj, vrátim sa k tomu "čo už máme". Kde si kupovala poháre? Ja by som chcela len niečo jednoduché.

• milovana - ja by som radila tak 1-2cm nad, ono aj tak poutieras dlazku....len daj pozor aby z 1 nebolo 10cm, uz som videla aj take a vyzeralo to fakt hrozne

• alenka, ja som si ix robil asama

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov