Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte :-D Najde sa tu uz niekto kto uz planuje svadbu na 6.6.2009? Chcela by som sa podelit o "vybavovacky" ktore uz mate za sebou popr. co este len planujete. My planujeme na 4.4.2009 (presne 7 rokov, co sme spolu) alebo 6.6.2009 (lebo chceme mat ked bude teplucko) tak este nevieme na 100%. :-)
Odpovedať
nikita007: ahoj tak ty uz mas teda toho dost zariadeneho. To vsetko stihas pri miminku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuha baby, tak vy ste riadne pokrocile s pripravami.... ja mam stale len miesto zarezervovane, ostatne nemam iste nic.... saty su vyhliadnute, fotograf je tiez vyhliadnuty, mam predstavy o kytici, o ucese... ved to ma cas, tak zatial neriesim ;-)
Odpovedať
no babule vy ste teda sikulky.. to ked tak ja na to pozeram tak zaostavam vyzdobu mam sice uz z min. roku aj saty ktore som mala vybrane mam stale rezervovane aj so zalohou ale dostali nove modely tak pojdem vyskusat krasne.. takze urcite saty zmenim.. prave vyberame s mojim drahym fotografa a kameru.. mame zajednaneho svata a na kapele sa pracuje a este som si to chcela zajednat na urade ale tam pani nebola ochotna.. ]-( a salu mame vybranu ale v septembri by sa mala otvarat este nejaka ina co by sa nam hodilo pre obrad vonku tak asi pockame.. alebo si zajdename zatial tu co min. rok a ak sa potom nepodari tamto tak aspon to budeme mat iste :-)
Odpovedať
nikto nic? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
mimam: ahoj
Odpovedať
smardik: no ahoj.. co nove? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mimam: nového nic,jen mám zas zmatek ve fotografech ;-)
Odpovedať
tak o tom mi nieco hovor.. ja si tu prechadzam vsetkych ale vela fotografov ma vela peknych foto a nevieme sa rozhodnut.. asi tam bude dolezita cena.. ale ja som povedala radsej usetrit na tom co bude len vtedy ako na tom co bude na cely zivot :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam ten isty problem, ze si neviem vybrat.... ale uz som viac-menej rozhodnuta pre jedneho, videla som tu jeho pracu a super to vyzeralo.... najskor som chcela fotografku zo studia pekna fotka, no ked som zistila, ze sa priplaca za miesto fotenia mimo BA, tak som si to rozmyslela.... neviem preco pytaju za to take velke priplatky, ked sa im zaplati cestovne a ubytovanie... no co uz... ale kameramana neviem podla coho budem vyberat, lebo ich praca sa tu v albumoch neda pozriet :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, poraďte fotografa ze Středních Čech??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nikita, tak v tomto ti ja neporadim..... a na beremese.cz nic nebolo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ale jo, tak od 3 se mi práce líbí, ale nevím, pro koho se rozhodnout, abych pak nelitovala :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja som na tom podobne.... ale ako som uz pisala vyssie, som viac-menej rozhodnuta pre jedneho z okolia, kde budeme mat svadbu
Odpovedať
nikita ja by som ti velice rada poradila ale bohuzial fakt v cechach vobec nepoznam fotografov a vobec trh. takze to skor ti poradia asi v cechach.. fakt netusim :-(
Odpovedať
no ja mam vybratych dvoch zatial ale som zatial len pocula ze su drahy.. ani na stranke ani cez telefon neudavaju svoje ceny lebo uz som aj volala a pozerala ich stranky a chcu aby sme prisli a presli si spolu vsetky moznosti.. ale pripravit si mozem min. 10 tis za foto a pluls cesta a ubyt. ak nepojde domov.. a tych desat je fakt zaklad lebo uz viem aj o tom ze si vedia vypytat aj dvadsat :-(
Odpovedať
Profilova fotka
fotograf, ktoreho chcem ja ma na stranke aj cennik a tam ma napisane, ze zakladna cena je 7000Sk a nikdy nefoti v ramci svadby aj hostinu - to mi celkom aj vyhovuje.... jeho fotky som videla a vyzerali fakt dobre.... niekedy v auguste alebo na jesen by som sa s nim chcela skontaktovat, snad este nebude volny na nas termin....
Odpovedať
Profilova fotka
takjá už fotografa vybrala :-), bude mi fotit bříško i svatbu
Odpovedať
tak babulky vy ste ale sikulky. ja mam teraz trosku viac povinnosti a priznam sa ze som trosku zanedbala vsetky taketo veci ale snad tych ludi ktorych som predpokladala ze by mohli byt na nasej svadbe este nebudu zajednani.. ved predsa je este rok cas ;-) :-N =-)
Odpovedať
Tak jsem si zrovna všimla, že je téma 6.6.2009 :-D Ahoj holky!
Odpovedať
Profilova fotka
řekla bych ti to kdyby ses zeptala :-D ale moc to tady nejede, 2009 je lepší
Odpovedať
vidím. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
monny...v ktorej sale nakoniec budete mat svadbu? a 11 mes je dost, my mame na to vsetko a pohodka
Odpovedať
no osobne si myslim ze 2009 je predsa len viac neviest ako len v tento den.. preto to v 2009 ide ovela rychlejsie ako tu.. babule chcela som sa opytat ci si budete mat coko fontanku? a navleky na stolicky? ja sa neviem rozhodnut ci to nie je velmi zbytocna vec.. :-| :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mimam, ja si myslim, ze coko fontana je kravina :-p , takze my to mat nechceme a ani nebudeme.... navleky na stolicky asi tiez nie, lebo tam, kde budeme mat my svadbu su stolicky pekne aj bez toho a ja chcem mat menovky tak netradicne upevnene na stolickach a navleky sa na to nehodia, to by potom bolo privelmi prekombinovane.... keby sme ale mali mat nejake obycajne stolicky, tak by som navleky chcela :-)
Odpovedať
no dikes za radu janocka.. s tymi navlekmi sa ja neviem rozhodnut, lebo v jednej miestnosti ktora pripada do uvahy su oranzove stolicky my chceme zelenu vyzdobu tak tam by som to asi dala aby sa to nebilo ale v septembri u nas maju otvarat dalsiu novu velku salu kde neviem ako to bude vsetko vyzerat tak si radsej pockam a ak tam nenechaju stare stolicky ako " za komousov" a nahradia ich nejakymi inymi tak podla toho ako budu vyzerat dam alebo nedam.. ono cele to vyzera krajsie a upravenejsie s tymi navlekmi ale velmi zalezi od celej saly stoliciek a stolov.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, vyzera to upravenejsie, no na tie nase stolicky by sa to nehodilo, lebo ak to bude vonku, tak stolicky su kovove, take tmave a vyzeraju dobre aj vyzlecene a stolicky do interierov su take "kedysovske" ako byvali v kastieloch a na zamkoch, aj s opierkami na ruky, tak tam by sa to fakt nehodilo.... povodne som tiez chcela navleky so zlatymi maslamii, ale rozmyslela som si to
Odpovedať
tak ono zasa ked mas "honosnejsie" stolicky tak to netreba vobec a zvlast nie ked dobre vyzeraju.. a podla mna sala ak je mensia tak tie navleky to tam viac rusia podla mna lebo potom to vyzera take prepratane aj s vyzdobou (samozrejme nie vzdy, vsetko treba vediet zladit) ak je sala velka tak to pekne ukaze. ja salu este nemam zajednanu ako som spominala - rozhodujeme sa medzi dvoma tak dufam ze na ten termin sa mi potom podari zajednat nieco aj v septembri.. alebo radsej asi tuto jednu istu zajednam radsej popredu a potom popr. zrusim ako by som nakoniec nemala mat ani jednu.. :-| to by bol asi dost velky pruser... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mna by si si mohla skusit zajednat aspon tu jednu salu, ved ak nebudu pytat zalohu, tak potom nemas nad cim spekulovat.... zajednaj a potom sa v septembri informuj ohladom tej novej saly a potom sa rozhodni co a ako.... teda, aspon ja by som to takto riesila :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mimam my kvůli toho jak je vyzdobena restaurace měníme barvu svatby ]-(, ale ještě nevím přesno jak bude to oranžovo-nevím :-D :-D
Odpovedať
tak ja by som ani za svet nechcela zmenit farbu vyzdoby lebo mam uz vsetko nakupene.. ostalo mi to z minuleho roka a nic sa mi nepaci viac ako ta zelena.. tak dufam ze aj vam to nejak dopadne dobre.. a s tou salou to pojdem asi zariadit teraz kedze si planujem dva tyzdne dovolenky tak pojdem si to pobehat kde co a ako a je tym padom mozne ze najdeme este aj nieco ine ;-) ale to moc pochybujem.. :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?