Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
alvy - ja videla na spouste svatebnich fotek pejsky, urcite to bude roztomile a mel by byt u toho, je to prece clen rodiny!
ja jedu dnes pro saty, premyslim, jestli je jeste zkouset (naposledy jsem je mela na sobe v breznu), nebo to nechat az na sobotu.
samozrejme uz ted nastavaji komplikace s dodavateli, kvetinarka mela rano privezt kytky a nazdobit auto, vcera mi rikala, ze prijede v patek, tak jsem se ji ptala, kdo nazdobi to auto (ma tam davat kytky na prisavky), a ona na to, tak ja vam to v patek vecer ukazu... tak jsem se ji zeptala, jestli ma nevesta jako rano jit zdobit auto...
no a pak se divila, ze nemame v Krumlove garaz (jsme z Prahy, ubytovani budeme na hotelu), aby to mohla nazdobit uz v ten patek... chjo, zajimave, ze v lednu to nebyl problem...
ale to jsou drobnosti ... nemuze vse klapnout na sto procent3. jún 2009pacza - to mě mrzí...a chápu tě že tě to mrzí... určo až se to uvolní, tak si ho tam vezmete
my se zatím s negativní reakci na ádu na svatbě nesetkali....ale jistě bude nějakej remcal, kterému se to nebude líbit
ale to nám nevadí....
áda už na košumberku byl... a moooc se mu tam lbíilo.... i kastelánka a starosta ho viděli...tak snad to bude ok3. jún 2009- Sponzor fóra
kami: ja by som si saticky radsej skusila. predsa len,ked ich oblecies v sobotu,uz asi nikto nijake upravy neurobi. a takto budes mat pokoj v dusi. ked som bola ja v utorok na skuske,povedali mi,ze mam prist po saty v piatok...dost ma to prekvapilo,lebo v decembri mi hovorili - utorok skuska,stvrtok vyzdvihnutie...chvalabohu nemame ani na obleku ani na satach velke upravy,takze budu vo stvrtok (som podla toho uz mesiac zariadena v praci)
co sa tyka dodavatelov - je zaujimave,ze na zaciatku ide vsetko,ak chceme,kludne aj hore nohami...stoj si za svojim kami,nebudes sa predsa stresovat v sobotu...
alvy: my mame tiez doma hafana. je to vitaci pesked niekto pride,je stastny ako blcha - moze ich vsetkych vynuchat,vyskakat
asi by nebolo dobre,keby bol pusteny...
3. jún 2009Alvy. Chtěli bychom s ním alespoň nějakou fotečku. Doufám, že to bez nás zvládne
Já šatky zkoušela naposled v druhém týdnu v květnu a rovnou mi je paní naměřila na dýlku, takže teď už jsem nebyla a jen si je v pátek vyzvednu, tak doufám, že nezjistim to co ve snu, že m nejsounarozdíl od vás ostatních, co furt stresama hubnete, já nějak přibírám, i když jsem radikálně omezila stravu
3. jún 2009a já šatky zkoušela minulý týden...už se na ně fakt těším
tema pes na svatbě jsme dost probírali... v tomto místě je to možné, aby tam byl a bude mít jednoho človíčka, který na něj dohlídne....volný pohyb nebude mít.... to určitě ne ...ale i tak to bude pro něj lepší než být doma a sám.... je spölečenskej ale neotravuje...tak věřím, že to zvládne3. jún 2009- Sponzor fóra
alvy - to je poklad, to bude bajecny svatebni host!
ja chci straasne pejska uz od malicka, jenze celej zivot bydlim v panelaku, i ted s pritelem, takze psa nemame...
kdyz jsme uvazovali (a stale uvazujeme) o koupi domecku, tak jsme se stihli "pohadat" o tom, jakyho psa budeme mit.. pritel je jednoznacne pro vlcaka a ja z nich mam hroznej strach.3. jún 2009hlavně je to jeden z hostů, kterej vůbec neremcá..... nestěžuje si a nevymýšlí hovadiny
prostě mu vezmeme jeho cestovní zavazadlo, které má vždy nachystané.... přihodíme dobrůtky... a pojede
kami, já zase odmalička psa měla... ¨je to starost...ale neumím si představit, že by nebyl... no, prostě kámoš
tak až budete mít domeček...bude pes.... určo najdete kompromis jakého3. jún 2009
Tak jsme na tom podobně Lulu
My žádného pejska nemáme a rodiče to ani nenapadlo vzít svoje hafany. Myslím, že by stejně měli smůlu. Nikam by nemohli...
Já bych si na svatbu asi pejska nevzala, ale chápu Vás