Svadba 7.9.2013

29. aug 201397

Ahojte kocky 🙂 ktore mate svadbu v tento den, sup sem, nech mozme spolocne vymyslat, planovat, radovat sa 😃

• hladam, vidim, citam, pisem.. 🙂

• super, konecne niekto, lebo vidim, ze nas na tento datum pekne pribuda 😉

• Aj ja sa hlásim 😃

• Sponzor fóra
  • @adka90  Tak to je super, vitam ta tu 😃 chi chi

• Tak slečny ako ste na tom s prípravami?Už ste začali?
    🙂

• Už ste ju začali plánovať tak skoro? Máte ešte kooopec času 😉

• @adka90  My mame zajednaneho fotografa iba... ale pomalicky rozhadzujem siete po kameramanovi a dj, starejsi... salu sme chceli ist zajednat hned na zaciatku jula, ale nejak nam to stale nevychadza, lebo riesime kupu domu.. tak hadam uz v auguste aj domcek bude a budeme sa moct zase venovat svadbe 😃 a vy ako? 🙂

• @tinulikpn  Zatial mamem len fotografa a salu, zhaname nejaku kapelu.Zvysok ma este cas.Ale uz sa obzerame a zistujeme co kolko stoji.Mylsim ze ked najdeme tu kapelu tak tento rok uz nebudeme riesit nic. 🙂

• Ahojte dámy 😉 Tak ako pokrocili po dvoch mesiacoch prípravy? My už máme fotografa, DJ a starejšieho, kameramana, sálu... ostatné veci až po novom roku... 😵

• @tinulikpn  to vážne? ja mám stále len sálu dohodnutú a cukráreň.. asi by som sa mohla rozhýbať 😐

• @alyrka  ano ano 🙂 a to som myslela ze zaostavam za ostatnymi nevestami, lebo sme riesili teraz ine veci a nie svadbu. Ale tak pomalicky sa mi to podarilo vsetko zohnat a teraz sa venujem inym veciam (domceku) 😵

• aj ja sa hlásim 🙂 máme už sálu, hudbu, kameramana a fotografa 🙂 ostatné po novom roku - a samozrejme poškuľujem po inšpiráciach 🙂

• @tinulikpn  
    @lujziana  
    myslíte, že by som už mala isť zajednať aj foto-video? niekoho mám vyhliadnutého, ale mám strach, nech na mňa nepozerá ako na blázna, č už teraz otravujem

• Tak na mňa tak vôbec nepozerali, dokonca kameraman mal už objednané aj termíny po nás, a jedna skupina ktorú som chcela mala už obsadené 🙂 a keď už vieš čo chceš, tak podľa mňa kľudne si to pre istotu rezervuj 🙂

• ahojte dievcence aj ja sa pridavam, tiez je to moj den D, na Zemplinskej Sirave 🙂

• Sponzor fóra
  • @alyrka  urcite nebudu divno pozerat, ja napriklad co som obvolavala starejsich tak skoro vsetci mali uz nas termin obsadeny, naozaj 🤔 tak myslim, ze cim skor sa do toho pustis, tym lepsie 😉

@bielavila  
    @lujziana  ahojte vitajte 😵 😵

• @tinulikpn  tak prkotinky si už pomaly nakupujem, ale tieto seriózne veci si vravím, že mám čas.. možno aj preto, že nikto nemá záujem to so mnou riešiť, drahý je v zahraničí a mama sa mi otočila chrbtom..

• @alyrka  tak si ich pomalicky zacni riesit sama a uvidis, ze casom sa vsetko vyriesi 😉 drzim palce!!!

• Ahojte, tiez sa pridavam k tomuto datumu 🙂.

• @alyrka  no ja by som prave tieto veci riesila skor, lebo ja som uz v auguste mala problem zohnat na datum Jun-September 2013 salu, kapelu aj kostol, mala som naozaj co robit aby som to vsetko zohnala na jeden den a salu kde budeme mat svadbu mala iba jeden jediny volny termin do konca buduceho roka, kapelu tiez, obvolala som ich najemej 15...drzim palec a neboj ked je frajer v zahranici a mamina nema zaujem popros kamosku urcite sa jedna svadobna maniacka najde...potom to bude radost riesit 🙂

• @janka365  Ahoj Janka, vitaj medzi nami 😵

• Tak ako kočky? Ako ste pokročili? 😵

• Ahojte, tiež sa k vám pripájam 🙂 Svadba bude v Prešove

• @twillig  Ahoj, supeeeer, vitaj medzi nami septembrovkami 😵

• Ahojte dievčence 🙂 Pridávam sa k Vám, máme spoločný dátum.. Ako vidím, už ste v plnom prúde s prípravami, my máme ešte len sálu. Mali by sme sa trochu rozhýbať,lebo všetci dobrí budú obsadení. Už ste si aj šaty obzerali? 🙂

• Ahojteeee aj ja sa pripaaaajam 😃 a mame len salu a skupinu zatial...

• aj ja budem mat svadbu 7.9.2013..tesiiim

• @suzi33  Ahojky, veru, sup sup rezervovat, cim skor, tym lepsie 😉 ja osobne som saty este pozerat nebola, ale videla som kocky niektore, ze uz boli. Ty ako? Kedy sa chystas spravit nalet do svadobnych salonov? 😃 😵
    @vcielka114  
    @domcatko7  Vitajte tesiiiim sa, ze nas tu tak pekne pribuuuda juchuuu 😵 😃

• caute dievčata aj my si planujeme svadbicku na 13.09.2013 len dufam ze budu volne datumy v mieste sobasa aj svadby ..takze ako kukam uz by som to mala pomaly vsetko rezervovat lebo my to ostatne baby vychytaju🙂

• @ruzalka  v profile máš už po svadbe a nám tvrdíš, že sa budeš vydávať v piatok 13,9?
    @domcatko7  vitaj
    a baby, kedy budete riešiť matriku?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov