Svadba 7.9.2013

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte kocky :-) ktore mate svadbu v tento den, sup sem, nech mozme spolocne vymyslat, planovat, radovat sa :-D
Odpovedať
no vsetky to uz mame uz o 3 tyzdne:-) ja velmi stresujem, nechapem preco, ved uz mam vsetko hotove, ale stres mam brutalny:-) uz mi ani jest nechuti, ale to je dobre aspon zhodim do siat:-) som rada, ze niesom sama:-) drzim vam palce aby to dopadlo podla vasich vysnivanych predstav baby a snazme sa nejak nestresovat:-)
Odpovedať
baby a este jedna otazocka , mate nejaky svetrik alebo bolerko? nebojite sa , ze bude vecer chladno? ja neviem najst ziadne pekne co sa hodi k satam a nevim co si na seba hodim ak bude chladno.
Odpovedať
Profilova fotka
@bielavila ja si myslim, ze chladno nebude, ale planujem si pre istotu pozicat bolerko k satam v salone :)
Odpovedať
baby aj ja sa pripájam.... ;-) už sa to kráti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mám len krajkované bolerko :) takže dúfam,že bude primerané počasie :) a už len 22 dní dnes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ešte ani neviem ako budú presne vyzerať šaty, a je mi jedno aké bude počasie, hlavne aby nepršalo, a aby všetko dopadlo na jednotku.Už sa moc teším:-)
Odpovedať
baby nebojite sa, ze bude buducu sobotu prsat? hlavne na vychode sk? ja mam z toho riadne stresy:(
Odpovedať
Profilova fotka
Uz s tym nic nenarobime,tak ci tak :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?