Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?

31. dec 201236170
  • no uz som tu ale nie na dlho...potrebujem ist do postielky 😐

• co to
    ?

• ved si vravela ze ti je uz dobre 😞

• Sponzor fóra
  • no rano bolo...a behom dna sa to zacalo kazit 😞

• ale joj, a dani, nepôjdeš náhodou aj Ty do modreho konika ked Ti je tak zle? 🙂
    ale nie, chudatenko určite chore, tak sa rýchlučko lieč...

no heppy, no je to čerstve som len v druhom mesiaci, tak vieš ako, akosi sa nám zadarilo, čo už... modry konik vola... 🙂

• majca to vies urve ma z teba hehe, taka mladucka siiii, ked kukam to foto zo svadby 😃 , inak ako sa citis, nie je ti zle 😮

dani zlatko, a co ta boli, vlastne ? 😉

• vies co...ani neviem co ma boli...mam pocit, ze svaly...alebo chrbat....ale v tejto chvilke to akosi preslo...ja neviem ani ...fakty...divne je to...akokeby sa nieco u mna len chystalo prepuknut a este stale to niekde vnutri vo mne premysla ci ani ci nie.... 🤔

• daj si citronovu stastu cerstvy citron vyzmykat a zmiesat s vodou, to je dobre na Ccko zaludok aj svaly, odskusane 😉

• ano? nevedela som...pokial som dosla domov tak mi zasa bolo o kusok lepsie, este som stihla chvilku kym neprsalo a sla som von s mufinom...a teraz mi je opat celkom dobre...tha ja neviem co to je....ale ten citron si dam...a na zaludok je to dobre vravis?

• no tak myslim ze ho neutralizuje aj ked je to kysle, neviem co na to lekarka, hehe co mas doma, ale mne to vzdy pomohlo, ked som dosla mrtva a na druhy den ma cakala robota 😞 , citron je ciste C cko,

• si tu? 😞

• teraz som tu...je mi trosku lepsie len neviem co mam varit...ty varis daco dnes?

• neviem co budem varit, dufam ze ja nie ale drahy dnes 😮

• ooooo....no tak to je dobre ked aj on sa cini ...
    ja som sla varit ale Marian (svokor) navaril kooopu rizota tak nebudem zbytocne dzabkat aj ja...ale na spagetky som mala chut...

• co nove inak, co s tou kuchynou cica, co bude 😉

• Sponzor fóra
  • no co ti ja viem?
    bud ju prekreslime my a dame mu u len urbit alebo mu este raz vysvetlime a poprosime ho nech na to aj hlavou popracuje 😉

• 😮 😮 je tu niekto?

• no shak ja som tu staaaale

• no jo dnes som nic moc 😞

• ja mam toho dnes vela...furt daco...
    ale aspon mi bezi cas...
    ale mam smutno v hlave volajako 😐

• ja tiez 😞

• hm....
    my sme asi prepojene nejak alebo co
    co sposobuje tvoju smutnu hlavu?

• joj tak vseho vsudy, ak tu budes vecer tak si napiseme 😦

• no neviem ci budem lebo chcem ist uvarit veceru a ked uz budem doma tak mandzel mi obsadi stroj...ale sa mi zda, ze mame doma aj notes sa sa pripojim..aspon sa pokusim 😉

• halo si tu? 😶

• ahoooj...
    nebola som tu...som dosla o deviatej vecer...sme zasa boli pozerat svetla, uz tretikrat ale stale sme nic nekupili 😐

• halooo 😎

• 😮 si tu?

• ako vzdy...jasne ze som..

• co kuchyna?? 😕

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov