Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
- PRO
dani co nespis?
o siedmej
pockaj ako to sa vylucuje, vymenis, alebo vratis a nezoberu ich? tak tedaaaaa
ako si na tom zdravotne, ?
ja mam zapalene usi ale uz sa liecia, a som trosku dead, ale dufam ze sa to spravy, vcera som mala strasnu depku, ze co ked budem chora v den svadby, som bola out,, ma to uplne premklo, no neviem, ty si uz v poho si si to teraz odbila tak uz ta to urcite nechyti
3. máj 2009 ja sa bojim o babku lebo je dajaka polepetena...teda to je uz dlho ale...no ...mam take sny ze sa nieco stane...dnes som sa aj na to zobudila, ze sa mi nieco divne snivalo...
dnes som si pustala svadobnu piesen a dufala som, ze chytim stres a niiic....
idem do kostolka kde budu dnes ohlasky...mozno potom uz budem v strese...lebo inak si budem mysliet ze som prevtelena postavicka z rozpravky nebojsa3. máj 2009@danuscha
si sa vytratila z "vlastnorucne vyrobej vyzdoby"......asi ze uz to mas za par dni...myslim na teba a drzim palceky...
...ak stres neprichadza, tak vykasli na to, ze neprichadza...aspon budes pokojna nevesta...aj tak najviac asi stresuju rodicia...teda podla toho, co som zazila na svadbach...
k tomu kopirovaniu mi ani nehovor..lebo keby som mala prosbu vo svojom albume napisanu v hebrejcine a nie v slovencine, tak sa necudujem...tiez ma to hneva
ak natrafim, tak napisem..skus aj ty..aked to nepojde, oslov admina...3. máj 2009danuscha: ak sú tie samodržky zle ušité, tak ti ich musia vymeniť kus za kus, ale pochybujem, že by ti vrátili peniaze. Za tú cenu by som akože už aj čakala kvalitu, pretože to je fakt vysoká cena za pančuchy. Ja samodržky nechcem, veľa báb tu vravelo, že nedržia a že zyvknú sa zošuchovať dolu, tak nechcem mať počas svadby nepríjemnosti ešte aj s pančuchami. Budem mať dosť starostí so šatami, lebo sú hrozne ťažké, majú ťažkú a dlhú vlečku, neviem čo s ňou.
3. máj 2009- PRO
http://www.accuweather.com/world-forecast-weekends.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SK|LO002|BRATISLAVA&metric=1
inak ak bude take very hot, tak sa uvarim v satoch tiez,inak kuk uz tam je aj tvoj datumik
3. máj 2009 ahoj lomnicka...
uz som dajako na tu temu zabudla...nakupene vsetko mam , premyslene viac menje tiez takze teraz je toto tu aktualnejsie pre mna
prave ma v kostole oznamili oficialne...ale stale nemam stres ani nic podobne...asi fakt budem dajaka kludna osoba i ked ma to dost prekvapuje....ale nebudem do toho rypat je to dobre taka ko je....
no a tie samodrzky dufam, ze fakt vymenia....
no a to kopirovanie...hned som jej napisala ale doteraz nemam reakciu...ma to hneva....raz som chcela obrazok jednej holky co mala pekne urobeny strop a ona ze tam musim dat jej meno...tak som sa na to vykaslala...bola to len fakt fotka stropu...ale toto!!!!!...sak ja som za tu karikaturu zaplatila celkom dost prachov, jasne, ze som ju ja nekreslila, taka sikovna az nie som...ale kupila som si ju......tak by som si to vyprosila aby si ju tu niekto daval do albumov...
kde tu je admin!!!!
chcem sa stazovat!!!3. máj 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
čože samodržky za 800 korun?