Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?

31. dec 201236170
  • 🙂 😎 😃 😬

• ak tu ste niektora tak sa drzte, mna este cakaju kosele na zehlenie ale snad to dokopem nejak 😐
    napiseme si potom ok, 😵 😉

• ja lakujem ešte nechty, nestíhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, ale držím palčeky... nech nám to všetkým dobre dopadne 😉

• Sponzor fóra
  • de buh fakt nemam na nozkach nalakuvane 😮

• to ja pre istotu už ani nestihnem, kašlať na to, šaty sú dlhé 😃

• čaute baby, no ako?

• baby zatim kratko ale bola to parada, vsetko az na rano, tam boli stresy bolo uplne super, ovela lepsie ako sme cakalli a dufali, kedze clovek ocakava ze nieco vybuchne, ale bolo to nad nase ocakavania , neskutocne nadherne, a proste skvele 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

• baby, ja si to chcem ešte zopakovať 😞 a inak, gratulujem všetkým novopečeným "manželkám"!

• baby vsetko dobre vam, a drzte nam palce v sobotu
    ja som dlho nepisala ale mam skutocne potrebu 😉

• ahojte manzelocky 🙂 myslela som na vas - aj v piatok aj v sobotu 😃 dufam, ze pocko bolo v pohode vo vsetkych kutoch, drzala som palce. uz sa tesim na fotecky a ako sa porovname, ze ktora sme boli najkrajsia 😃
    tak si este vychutnavajte to nadherne opojenie. u mna ten nadherny pocit este stale trva a dufam, ze tak skoro nevyprcha 😎

• ahojte...no ako ste to zvladli?...ja som to prezila, bolo fajn len teraz je to horsie lebo som chora...ale uz sa tesim na fotky a na svadobku...napiste svoje dojmy...co vyslo, co nie....co mohlo byt inak...ale ja verim,ze ste tak ako ja prezili rozpravkovu svadbu

• ahojte, joooooooooj babulky, nádhera to bola, žiadny stres, užívali sme náš den D od ránečka až do ránečka... bolo to skvelé a bezchybné, bez trapasov, bez chybičky .... ani vo sne sa´nám nesnívalo, že to dopadne tak bezproblémovo 🙂))... ešte sme plný dojmov.......

• tak kocky super, vidim ze to vyslo nad nase ocakavania, veru sme moc moc stastni a plni dojmov, veru bol to nadherny den 😉

• ja si stale neuvedomujem ze uz som pani...mozno ked mi daju novy OP... 😉 ...inak to treba este asi na matriku zajst ci nie? alebo kde treba zacat vybavovat tu zmenu dokladov...sa mi nechce do toho

• Danuscha, musis mat najskor sobasny list z matriky. Na zaklade toho ti novy OP vydaju. V KE ho nevydavaju hned. Mne pani napisala na ziadost SURNE, mal by byt hotovy v utorok po svadbe.

• Sponzor fóra
  • ahojte, tak, chvalabohu všetko dobre dopadlo.... až na fotografa, ale o tom nechcem radšej hovoriť... ale inak parááádička, by som si to zopakovala ešte 😉 😉 😎

• Ahojte no mne stale padali saty 😠 tak som z toho bola riadne nervozna....odletela nam kytica z auta ako sme sli na fotenie, zaspinila som si cele saty....a potom mi v sale drahy urval vlecku 😒 no a aby toho nebolo malo tak svokor sa tak nasral, ze nam to dal riadne pocitit tak som mu vonku s usmevom na perach nadavala aby sa spamatal co robi inak sa moze otocit a odist...potom sa vam tak opil, ze ani nevedel ci je...ale inak pohodka 😉

• uk ja som sa cely cas bala hoci to nebolo vidno navonok, ze niekto pohada a podobne, 😬 ale nastastie sa nic take nestalo, vsetci boli nadmieru spokojni. A kde budete byvat tu ci v Uk 😉

• ahojky novomanzelky 🙂 nam probehla svatba suprove,nad moje ocekavani se nic nepokazilo,ja jsem nebyla skoro vubec nervozni a vsechno dopadlo lip nez jsme cekali,fotky ktere fotil kamarad jsou nadherne,jeste cekame na fotografovi fotky ale ty budou taky urcite krasne,takze my jsme nadmiru spokojeny 🙂 .Kdyby to slo,tak by jsme si to zopakovali 🙂 .Jeste nam uplne nedochazi,ze uz jsme manzele,ale to asi vam vsem,co?
    Mate uz nekdo fotky?

• My este fotky nemame asi az o 3 tyzdne 😞 ale mal by mi poslat aspon link na ne tak cakam

• ahojte...
    no mam sobasny list ale aj tak nemozem ist vybavovat pokial ma drahy neprihlasi k sebe na trvaly pobyt...
    ako si zvykate na nove priezvysko? 🙂 🙂
    ja si neviem zvyknut

• ahoj dani,
    ja som práve došla z matriky 😃 aj so sobášnym listom

• No my ideme na matriku poobede 🙂

• my sme sa tam vcera votreli aj ked nemali strankovy den...ale teta zlata bola a nam vsetko pripravila a vybavila bez reptania...a teraz zacneme vsetky tie vybavovacky 😦
    nechce sa mi...radsej by som sla na svadobnu cestu uz 😉

• ani mne sa to nechce vybavovať 😛
    kam sa chystáte na svad.cestu? a kedy?

• no kedy este neviem ale dame si tour po Slovensku...kamosi v Blave a potom take vacsie mesta...uz sa taaak tesim...jupi.... 😉 😉
    mali sme ist povodne do Amsterdamu ale som rada ze aspon niekam pojdeme...
    a vy?

• my sme dostali sobášny list hned, kedže sme mali sobáš na úrade ... aj nás s dôkazom vyfotili 😃 ... inak sa ešte stále nemôžeme spamatat z toho dna... vobec sme sa nestresovali a skvelé odozvy máme... až teda na tie vybavovačky tie ma odrádzaju... neviete dokedy si treba OP vybaviť? počula som že do mesiaca...

• danuscha,my ešte svad.cestu naplánovanú nemáme,chceli by sme ísť na nejaký last moment,tak uvidíme
    lilli,nám hovorili,že do mesiaca

• nie nie...OP treba pokial ja viem do 15 dni, kartu poistenca do 7 a vodicak do 8 dni...tu si to pozri v clankoch by to malo byt

• danuscha,nám to povedala teta matrikárka 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov