Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
tuna v Prahe neni nic moc pekne, vycasilo sa na chvilu a teraz zase poprchava. zo svadby mam uz len poslednu kvetinu, este vydrzi chvilocku. ostatne som uz vyhodila. ale brala by som este raz tolko kvetin
. Aj svadobny den by som brala
. Asi si budem musiet pockat na nejake velke vyrocie. ale rada by som si to zopakovala
. co vy chceli by ste svadobny den?
9. jún 2009no ja by som brala vsetko
. u kadernika to bolo na pohodu
uz tam zacala skvela nalada. makeup mi robila kamoska a to sme sa nasmiali. no a potom fotenie, to bola parada. obrad mali krasne nacviceny, az mi isli slzy do oci. potom aj to trubenie s obradu na hostinu, nadhera
(na jedno aute nam odisla truba
. a potom samotna hostina parada, skvela nalada. Perfektna atmosfera
. Aj to citanie oznamok nad ranom, bola nadhera.
no vsetko. brala by som vsetko odznova
. dobre jedlo, kolaciky... a tak. vsetko
.
9. jún 2009Ahojte babenky!
Jani dakujem za posticku no nemala som ti na nu este kedy odpisat...ked bude viac casu a este teraz na mna daco lezie
No pekne ste sa tu rozkecaliMoj manzel ma vcera pekne prekvapil sam od seba zacal zehlit a navaril jedlo, takze asi si zacal daco uvedomovat...lenze co mam robit ked ma uz vobec nepritahuje
ja uz neviem co sa to so mnou deje naozaj neviem
Pisete tu o zopakovani si daneho dna...NIKDY eeeehhhh radsej by som to riesila niekde na plazi len s dvomi svedkami a konec....ziadna oslava nic...ja som prosila rodinu aby mi poslali dake fotky zo svadby, vsetci sa iba vyhovaraju...poslala mi akurat hlavna druzica, ale ja som na fotkach asi raz alebo dvakrat a potom Simonov ujko a to tiez sme tam iba sem tam...takze vsetci sa fotili sami seba takze asi tak....zbytocne vyhodene peniaze fakt9. jún 2009No toto mi mame rozdelene...ja momentalne na domace prace nemam velmi vela casu a ako hovorim, uz od svadby mi je tak strasne divno...ze sa normalne bojim, ci nemam daku chorobu...ale anglicki lekari to je hruza...povedia, ze ved to prejde
mala som pred par mesiacmi totalny prieduskovy kasel, ktory sa mi opat vratil tak som sla k lekarovi este predtym a hovoirm, ze nemozete ma poslat na rentgen a pozriet ci tam nieco nemam??? a lekar ma popocuval, ze nic tam nepocujem ze by tam chrcalo...to vam prejde budte v teple
ja ze prosim???? a on ze a co vam dam??? a ja ze dake antibiotika...a on ze to prejde samo...takze asi tak tu funguje lekarstvo tak sa trapim kaslom zas no a radsej tu k lekarom ani nejdem je mi z nich zle fakt
9. jún 2009no ja na SR chodim jedine k zubarke...ja uz nemam ani karticku poistenca pretoze si vsetko platim tu v UK prakticky...no ale zubarku to mam na SR a tu si platim celu...taktiez by som musela za kazde vysetrenie platit keby som zacala chodit po lekaroch a poviem ti nie su to male palky...ved mam dost ked idem k zubarke, i ked v poslednej dobe som mala uz po 3x dobre zubky takze som platila iba za prehliadku. Ono totizto ma uz neberu ako Slovenku ale ako cudzinku
9. jún 2009Skusial som na mjho ci nebude zehlit a odkazla ze prkno mame prilis nizke a bolel by ho chrbat. a este v jedne vete dodal, ci si nespominam ako to raz dopadlo. No vtedy si znicil koselu. Aspon ze sebe
. A to zehlik koselu nekrcivu, taka co sa nezehli
, no podarilo sa mu tak, ze amme krasnu handru
.
S tou lekarkou to j blbe. AKo ja tiez navstevuje zubarku a tam si vsekto platim sama. Ale za lekarov verim ze to mozu byt neskutocne palky.
Sefikova sestra ta zije v amerike ale tuna v cechach si plati poistenie sebe aj rodine a vdzy chodia tuna. To poistenie stoji asi 1.000kc, to bude podobne aj na slovensku. Chodia do Ciech 2-krat do roka, neviem co vsetko tu navstevuju. Ale urcite aj zubara, lebo ten je v CR lacnejsi ako v Amerike.9. jún 2009- Sponzor fóra
to je tu v Anglicku, chodi mi pravidelne email je to svadobna televizia no a su tam rozne sutaze, napriklad teraz tam bola sutaz, ze mozes vyhrat DVD Vojna neviest tak uvidime, ci vyhram
no a bola tam aj tato sutaz, vlastne pred porotou budes tancovat novomanzelsky tanec a ked sa im bude pacit tak postupujes alebo to vyhras na koniec...no neviem uvidime viacej tam nebolo pisane takze uvidim, ci sa mi ohlasia alebo nie a potom co tam bola dalsia tak napriklad, ze ti z tvojho DVD o svadbe urobia film...ze budu s tebou komunikovat davat otazky ako prebiehali pripravy a samotna svadba a tak...no a potom zostrihaju DVD zo svadby a daju to vsetko do jedneho celku a bude to aj v telke...len ja stale cakam na svoje DVD...vy uz mate babenky DVD zo svadby?
9. jún 2009zaujimava tak sutaz
. to moze byt aj zabavne
.
ja nemam video zo svadby, nechcela som. nesom moc na videa. ale fotky tie zu mam vsetky, ale musim donutit svojho na vyber, resp. staci odsuhlasnie mojoho vyberu, aby sme mohli zadat vyrobu albumov. No nejak ho nev iem donutit. tak este chvilu pockam, a ked sa k tomu mat nebude tak ako mi Danka radila vyberiem sama a bude
.
9. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja uz tiez zacinam byt zavisla na internete
.
ja som na cudzineckej policii podpisovala prehlasenie, ze sa mozem podpisat pod novym meno, ked rusim stary pobyt. pride mi ze cim dalej ty uradnici uz nevedia co by chceli.
ake mate najblizise plany? co sa chytate robit? teda okrem prace.