Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
uk a v UK nemáš nejaké fajné kamarátky? my sme tiež mali dilemu, či ostať v rodnom meste alebo niekoľko desiatok km kde zatiaľ pracujeme... ale i tak sa vrátime domov... mne by bolo tiež smutnučko za mamušou a tam kde sme teraz okrem pár dobrých kamarátok nikoho nemáme... no aspon stoja zato
boli sme na Rhodose, a bolo super, tak sme mali ako také prasiatka, ostrovček sme si pobehali a nasmiali sa... dobre nám bolo13. jún 2009caute kocky, dnes som mala riadne blby den. vcera ma zacalo boliet ucho a do rana som uz na neho nepocula. najprv som nevedal co s nim a tak som si dala horuce obklady a este som si ho vyplachla vodou. kedze to cele doobedu neprestavalo, tak sme sli na pohotovost. no a mam zapal zvukovodu. celkom to aj boli. lekar na to, ze si mam davat obklady = studene - presne opacne nez som si davala a nesmie sa do ucha dostat ziadna voda. dostala som nejku gazu do ucha a vecer si mam davat kvapky. No snad to pomoze.
uk2000: Tani si sikovna holka. krok vybornym smerom.
lilli4: milo zavidimja by som tiez brala svadobnu dovolenku.
danuscha: ako vysla grilovacka? u nas nic moc kvoli tomu mojmu uchu.13. jún 2009- PRO
lili ooo aj ja chcemmmmmmmmmmmmmm
dani grilovacka ani som nevedel, ta fajne, aj mys sme mali ist, ale sme sa rozhodli ze budeme len mi dvaja dnes spolu travit den, lebo toho mame posledne moc, a nestihame sami seba
jani bozinku vodu do ucha to si fakt horsie nemohla ani urobit. Ja mam poslednu dobu furt problemy s usami aj pred svadbou som mala, stale mam zapal bud strednehio ucha alebo zvukovodu, a je to fujha bolest
.
Ja dostavam na to ATB kavpky, ale problem je v tom ze staci maly prievam alebo kvapka do ucha vody , ako pred svadbou ,mi kadernicka tak neskovne naparila vodu do ucha ze som tri dni pred svadbou musela ist na vyplach lebo som az prestala pocut... a to potom lekar ze si mam davat do ucha vatu aj kedsa kupem a tak, aby bolo aspon par mesiacov v klude, a potom ze to prejde.. lebo som sa ho pytala ze to uz furt ma bude boliet, lebo to je neunosne kazdy mesiac ...
nedostala si ani kvapky?13. jún 2009 jj dosatal som kvapky garasone. ale este ich idem prvykrat pouzit. mala som tak stihnuty zvukovod, ze nic tam nechcelo vliezt. nechapem s coho to je. ani som nejak nebola v nejako prievanie a nic. ale kedze to mas, vies si predstavit co to je za hnusnu bolest, podla mna sa to da zrovnavat s bolestou zubov. ako dlho to boli? teda kedty to tak prejde?
nastastie zajtra nemusim varit. dnes u nas prespava svagor a on tradicen vari
, takze apson o jednu vec postarane.
13. jún 2009- PRO
ja ti odporucam na zaklade skusenosti si dat do ucha kvapkz a potom vatu a nedavat ju von mat ju tam stale a v noci urcite, kvapky ti mozno sposobia aj bolest este, ale po dvoch dnoch prejde, ak to teda mas bolestive, moznio aj skor. Co sa tyka prievanu, aj napr. z klimy to ,mozes mat, dalej z auta ked otvoris okno a fuka vietor vonku, barsco to moze byt.
13. jún 2009
nakoniec som si kupila len ladove gastany