waw jaké velkolepé plány... ja som si konečne naordinovala oddych, relax, možno nejaký film... aj tak hlásia škaredé počasie - ved ako inak, blíži sa víkend
Ahojte babulky, tak ako, ja som uplne mrtva po tomto tyzdni...tazko si zvykam rano vstavat ach jo :-| a praca...no docela v pohode...ale tie baby v kancli no comment 8-(
ahojteee
nam part vcera nevysla...manzelovi bolo zle...ale neva...aspon som sa vyspala...a teraz nikto nie je doma len svagrina, Michl spi a ja somdostala uratovaci zachvat ale neviem kde tu maju nieco cim umyvaju dlazku...nevyznam sa v ich mycke tak som riadiky umyla rucne ;-)..dopijem kaficko a idem dalej :-)
aj tu je hnus, kolega byvali ma svadbu niekde mimo nasho mesta, :-| , fujha esteze to mam po, take pocasie a vcera to bol des 8-(
inak rybenka nechybaju ti take tie prijemne veci pred svadbou? ako hladanie siat, vyzdoba, a pod? ja som dnes zas isla okolo takeho salonu svadobneho som tak kukala dnu ze aaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhhhh :-D
aj tu v UK je hnus, ale ma sa to zlepsit od zajtra v tyzdni ma byt teplo...tak to mi je prd platne ked treba ist do prace. Inak dnes mi prisli fotky na CD a DVD slideshow...tak idem hned dake dat :-) su uplne nadherne, som total revala
no svokra na nas kasle...a ked volaju tak ignorujeme :-) ked su teraz nejake party rodinne tak aj tak nie sme vitani takze co :-) no pridala som uz nove fotky
jj spytam sa draheho on sa tomu rozumie ;-)
mne vcera kamos doniesol foto, co fotil, tak mame dalsiu varku, on je profi fotograf, ale bol ako host tak fotil sem tam, ale to je super, lebo mame od dvoch profikov fotky ;-) a tym aj rozne zabery :-D