Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
no...na pizzu sme boli lebo sme boli na dome a tam sme sa zdrzali takze sa mi nechce ist este na nakup...cize dnes nedavat tipy
tiez idem do vane a potom zalahnem ku filmu alebo ku knihe...ved o chvilku je pondelok tak si este uzijem nedelu
...uz ma aj mama vytocila
ale som sa stihla ukludnit12. júl 2009- PRO
som bola doobeda, a kedze nam prerabaju budovu, tak mame len take provizorne kancle, tak som odisla poitoim sme boli s drahym na obede v restike de sme mali svadbu
, a stretli mileho pana prevadzkara hehe super chalan
, aj pani na recepcii v hoteli, bola taka zostava ako u nas na svadbe
, tak mi to urobilo dobru naladicku
co mate vela roboty teraz?
a co porabas po veceroch ked si tu neni13. júl 2009 no...ked tu nie som tak som zvacsa na dome ...alebo odbehnem domov k nasim...alebo pridem mrtva z prace a odpadnem do postele...alebo nakupim a uvarim nieco manzelovi ham...alebo zehlim....joooj...moja mama minule ked pocula ze ja o jedenastej vecer zehlim tak bola zhrozena ze tak neskoro...mame to tazke my mladi...cely den v praci a po veceroch sa staraj este aj o domacnost , vask?
lebo ona napr ma tazku pracu, pracuje v porodnici uz zopar desiatok rokov a robi aj nocne...ale po nocnej ma dva dni volna ked si moze poprat a pozehlit...ale ja mam volno az cez vikend aj to je take volno nevolno...13. júl 2009- Sponzor fóra
ahojte kocky, zase po case som tuna. boli sme na slovensku a bolo super. nejako sme si aj odreagovali od prace. boli akurat spisske trhy, takze si moja polovicka zasla aj na kolotoce
.
no a ako standartne to aj byva, tak som sa vratila do prace a netviem co skor. ale beriem to z rezervou. inak novinky nemam ziadne. horuco je je aj tuna, aj na spisi bolo. nepozehlene mam tiez
. ale nejak som uz zaviedla modu, ze sa zehlia iba kozele inak nic. vyperiem, poriadne vytrasiem, zavesim na vesiak, na nom to vyschne a je vyzehlene
. robim to takto uz 5 rokov a nik sa nestazuje
.
14. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
trh remesiel tam bol