Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?

31. dec 201236170
  • trh remesiel tam bol 😉

• a ked sme dosli domov tak som zaspala ako male decko 🙂

• my sme boli opekat, bolo akurat pocasie a to tichooooooooooo v tom prostrdi 😃

co bude Rybka dnes varit? nech da typy 😞

• Sponzor fóra
  • nic som nevarila...svokricka varila lebo ja som dlho spala 😬
    ale nejaku veceru budem musiet urobit lebo obed sa zjedol tak aby sme nehladovali 😉 ..ale absolutne neviem co to bude

• aha rybka sa prebrala, 😵
    ja som robila len sosovicovy privarok, som trosku s mesacnymi zenskymi vecami zlahla hehe, tak som si dala panadol hned tri, tak som dead... 😦 😦
    ja v nedelu sa snazim oddychovat tiez, tak vecer uvarim nieco lahsie este, a periem popri tom...

ale daj typ nejakyyy 😃

• no...na pizzu sme boli lebo sme boli na dome a tam sme sa zdrzali takze sa mi nechce ist este na nakup...cize dnes nedavat tipy 😉
    tiez idem do vane a potom zalahnem ku filmu alebo ku knihe...ved o chvilku je pondelok tak si este uzijem nedelu
    ...uz ma aj mama vytocila 😠
    ale som sa stihla ukludnit

• no coze? kdeze ste vsetky?
    ako dnes?
    co nove? 😎

• no ty mas co hovorit nevesticka 😞 , uz si tu tak malo fnuk funk 😒

• joj nerob...
    vcera som napisala o tretej a dnes na obed tu este stale nikto nebol...
    ja to tu priebezne kontrolujem...som tu de facto stale...len si fakt pisem sama so sebou obcas 😠 😠
    no tak poutieraj slzicky a napis mi co nove?
    aky mas den?
    uz si v praci? 😉

• som bola doobeda, a kedze nam prerabaju budovu, tak mame len take provizorne kancle, tak som odisla poitoim sme boli s drahym na obede v restike de sme mali svadbu 😃 , a stretli mileho pana prevadzkara hehe super chalan 😃 😃 😃 , aj pani na recepcii v hoteli, bola taka zostava ako u nas na svadbe 😉 , tak mi to urobilo dobru naladicku 😉
    co mate vela roboty teraz?
    a co porabas po veceroch ked si tu neni

• no...ked tu nie som tak som zvacsa na dome ...alebo odbehnem domov k nasim...alebo pridem mrtva z prace a odpadnem do postele...alebo nakupim a uvarim nieco manzelovi ham...alebo zehlim....joooj...moja mama minule ked pocula ze ja o jedenastej vecer zehlim tak bola zhrozena ze tak neskoro...mame to tazke my mladi...cely den v praci a po veceroch sa staraj este aj o domacnost , vask?
    lebo ona napr ma tazku pracu, pracuje v porodnici uz zopar desiatok rokov a robi aj nocne...ale po nocnej ma dva dni volna ked si moze poprat a pozehlit...ale ja mam volno az cez vikend aj to je take volno nevolno...

• ja som akurat manzelikovi vravela, ze od rana mam chut na rybuuuu...ja inak ryby nemusim ale minule sme sa stavili tu oproti v OC v Rybe a on si dal a mi dal ochutnat a od rana ja na tu rybu myslim 😃
    musim sa hned po praci tam vybrat lebo dnes bez ryby nezaspim 🙂

• si nejaka podivna s tou chutou na rybu hehe, 😃 .... keby tak na Rybarika ale rybu 😮 😮 , fu ani keby som nemala co jest, jedine file, 😠

• nelubis? ani ja nemusim take co smrdia za rybacinou...ale dala som si hoka...skvely bol...sama sa cudujem...lebo ja ked si mam vybrat medzi kuracim a rybkou tak rybka na poslednom mieste...ale dosla mi na chut teraz...ta co uz? chtic je chtic 😃
    mnamkova bola
    ty si co mala ham na veceru?

• no...vcera som sla do Humenneho...vecer o pol desiatej... 😠 wrrrr
    raz mi niekto vravel, ze ake je super mat svojho muza ako sefa...hej ...je to skvele...lebo mozte byt v praci aj o deisatej a aj cez vikendy 😉

• Sponzor fóra
  • no halo? kde ste ktoooo??? 🤔

• 😦 😦
    fuj iny hic je vonku zas 😠

hehe ma rybicka je tvoj chef, boosssss 😃

• no dobre den prajem paninka...a kdeze ste boli doteraz? aj u vas je tak horuuuuco...bleeeee

pocuvaj...co vsetko potrebujem pri nahlaseni zmeny priezviska v banke?
    nevies?
    staci OP?
    alebo budu chciet aj take ze sobasny list?

• danuscha: pri zmene priezviska v banke chcú iba nový občiansky 🙂

• 😃 jj ako pise lucka, a potom im srajbnes novy podpisovy vzor 😎

• a co platobna karta so starym menom?..novu mi daju predpokladam ze za poplatok 😐

• ved preco by mi ju mali dat zadarmo? sak to tiez nie je charita...
    mozem pouzivat aj staru nie?

• dnes idem za Jakubkom...
    prosim vas pokial budem na navsteve u brata nemohli by ste mi niekto prist ozehlit? mam tam zopar veci a nohavice uz by som zajtra chcela vziat na seba len nie su ozehlene....dakujeeem 😃 😃

• daj si suknu hehe nie nohavice 😃

• no to neviem ako je to s kartou, my sme mali jednu na draheho meno, len sme zmenili moje ako spoluvlastnika 😃

• mam tucne nozky...suknu nemozem 😐

• jasne 😃 , to iste 😃

• ako ta vila z rozpravky ktora bola smutna lebo mala hrube nozky 😎

• mne platí stále stará platobná karta, novú že budem mať keď vyprší platnosť starej, inak ani mne sa do žehlenia moc nechce ... pravdepodobne to počká do zajtra

• ahojte kocky, zase po case som tuna. boli sme na slovensku a bolo super. nejako sme si aj odreagovali od prace. boli akurat spisske trhy, takze si moja polovicka zasla aj na kolotoce 😉.
    no a ako standartne to aj byva, tak som sa vratila do prace a netviem co skor 😉. ale beriem to z rezervou. inak novinky nemam ziadne. horuco je je aj tuna, aj na spisi bolo. nepozehlene mam tiez 😢. ale nejak som uz zaviedla modu, ze sa zehlia iba kozele inak nic. vyperiem, poriadne vytrasiem, zavesim na vesiak, na nom to vyschne a je vyzehlene 😉 😉 😉. robim to takto uz 5 rokov a nik sa nestazuje 😉.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    0903 591 415
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov