Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
- PRO
hehe
, vies my sme zili uz roky spolu tak sa to ani nezmenilo az na to ze mi stale hovori ze som uz aj na papieri jeho
budem robit ale az v nedelu ceketove placky, a nakrajam tam aj sunku aby tam bolo akze aj maso heh
len zeleninu som kupila, mrkvu a plus vnat som si zobrala co ludia nechali pre prasiatka nase, budeme mat male potom poslem foto, ak teda vsetko bude ok, lebo raz sa uz narodili mrtve, bolo to hrozne
, ale raz zive to bola ina kraaaaasaaa
takze tu prasce veselo chrumu zelene teraz
a naco do Kezmarku ides, ja som na vychode krajiny nikdy nebola, a toi ma mrzi, ze vraj tam je krasne, mam vela byvalych spoluzikaov odtial,
, bola som v bardejove, to sa tam rata ze vychod heh, ze, ja som uplne blba zo zemepisnych veci, stratim sa aj v rodnom meste
10. júl 2009 ked dovaris tak mi napis ci ti nieco ostalo zo svadby...nejaka vyzdoba...alebo nieco....
snazim sa to predat...ale ...nejak...co ja viem?
ja som pred svadbou cumela v kuse do bazaru aby som odtial nieco mohla kupit a ja tu davam takmer vsetko zadara a nic...nikto nechce.....
napr svietniky na cajove zviecky som kupila hrozne drahe...keby mi ich niekto nukal za tu cenu ako ja tu teraz tak beriem hned....
nechapem to10. júl 2009- PRO
ani sa nepyatj, ja kym som pozhrabavala vsetko, to bola robota, a nakoniec nam restika darovala vzydobu heh, profesionalka nam to robila ako gratis, tak vsetko a to uplne vsetko mam doma
, drahy je uz nasraty, ze nech sa toho zbavimm
a to mam lupienky bordove az z ciech speci, aj servitky bordove nadherne, sivetninky krasne stihle na vysoke sviecky, a dekoracie na stol co som ja robila, co stym neviem, ale uz to zabera miesto
a este ani svadobne pohare sme nepozili su uplne nove
kde si to skusala predat?10. júl 2009 - Sponzor fóra
a co s tym heppy budes robit? nechas tak?
ja to nechcem ...mi to zabera miesto...svadobne pohare by som si nechala ale flizelin a srdiecka a neviem co este...no co s tym....sestrina kamoska sa na rok vydava tak mi sestra vravi, ze mam to k nej doniest a kamoska to kupi od nej ale o rok! tak ja budem rok cakat ci si to holka rozmysli...chapes10. júl 2009no ved aj Michal ma svoj...ale ma tam stary monitor a ked som ja doniesla moju luxusnu plochu sem tak sa nevie vynadivat
nie nie ty daj tip....ved ja som sa pytala na placky....
minule sme varili spolu s Miskom kuracie stehna so smotanou a syrom
vykostene horne kuracie stehna nakrajas na mensie kusky, vylejes na to kyslu smotanu, zamiesas spolu, vylejes do janskeho skla a na vrch postruhas na hrubo syr a ja tam davam aj nivu....a keby som to varila len ja tak masko aj okorenim ale michal nechcel....ale tento recept urcite poznas...k tomu sa varia trojfarebne spiralky...vyborne, jednoduche rychle a chuti to dobre aj ohriate...10. júl 2009a este ja mam rada plnene palacinky
ze normalnu sladku palacinku naplnis salamkou (dietnou) k tomu kukuricku, syr, trosinku kecupu cvrknes a urobis z toho taku kapsu, ktoru zopnes na dvoch koncoch...treba to spravne prelozit aby sa ti z toho nevysypali veci....kapsu vyvalas v trjobale, k tomu zemiacky....
zjes jednu palacinku a si plna...a toto jedlo milujem lebo je to zmes sladkeho a slaneho...len je s tym babranica10. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja by som si dala ten karfiol, keby mi ho niekto upiekol