Svadba júl 2008
ach taaak,tak si davaj hlavne na seba pozor, lebo to nie je sranda. ja som sa 3/4 roka prepinala v robote takym sposobom, ze som skoro oslepla. Cez leto som dostala 3 x herpes na rohovku z oslabenej imunity a odvtedy vidim na jedno oko len na 60 %. odisla som z tej zabijackej roboty a teraz mi je ovela prijemnejsie. treba vediet telo regenerovat a uvolnovat, lebo nam da hned vsetko pocitit
1. apr 2008- Sponzor fóra
jeeeej....to bude urcite nadhera. my nemozme mat svadbu v kostole, lebo nemame absolbovane vsetky katolicke ceremonie a nemame cas ani chut to riesit. v kostole by som chcela mat svadbu kvoli tej uzasnej atmosfere, ale co uz, ta nasa bude tak trosku na americly sposob, ale ked bude pekne pocasie bude nadherna
1. apr 2008bréé rááánko kočky
včera nám zamrzol pc, tak som sa sem nemohla dostať..ale dlho sme robili tie grafy na dip., takže mu trošku zašibalo....
caly...krásna látka aj gorálky.....niečo som si prečítala...čo ste tu napísali také litánie
...budeš mať najkrajšiu výzdobu na MS
...a som rada, že tie šaty skúšať pojdeš, inak by som musela prísť za tebou a dokopať ťa do salona...
lea...príjemný pracovný den ti prajem
awoj itinka...aj ja som z Ba...a aký máš rozpočet na kyticu?
1. apr 2008avojte avojte kamosky
lorinko...oooo tak najkrajsiu nieeeale dufam, ze bude bezproblemova ked viuem vsetko zohnat co potrebujem aspon si myslim...tu latku som kupovala v obchode z latkami...mali aj staroruzovu, ale chcela som aj nieco vyraznejsie...takze mam aj taku...v noci som v spanku vymyslala dalej
a inac keby si prisla za mnou bola by som stastna ako blcha, lebo by bol siel so mnou niekto kto ma vkus a rovnake zmyslanie ako jatak co ides??
inac baby bola som dnes na gastro a mam opat tie iste tabletky na dalsi mesiac aj dvaslhodoba liecba, mi bolo povedane
ale pozitivum....som schudla dva kilo touto zdravou stravou
1. apr 2008- Sponzor fóra
awoooojte...
caly...ty ani v spánku nedáš pokoj s výzdobou?ja som dnes sadilaaaaa...sem spocená jako vrata u chlíva...
...ale balkonik...je teraz nááádhernýýý
...dúfam, že nebude už mrznúť v noci...lebo sa mi to nece sťahovať do bytu
pia...ja som dnes bola v škole a učila sa....takže nezáživná prácička...
lea....čo porábaš?1. apr 2008
no ja musim davat velky pozor na to,co jem..nikdy neviem,co sa moze prihodit..
ono bude dobre..potrebujem relax..tot vse