Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • potom..a nie poken 😃

• caute..deticka uz hajaju, a ja mam konecne chvilku volnaa 😃

• pia...už sa asi aj zobudili, čo?

ja som si bola niečo prečítať...ale mi to nejde do gebule...lebo sú to didaktické žvásty 😛 😦

• Sponzor fóra
  • lori...pomalicky vstavaju, dvaja uz su hore 😉

ti verim, ja som sa chcela troska poucit, ale nedalo sa mi 😐 tak chatujem vo velkom he 😃

• a kedy končíš? 🤔 ...teraz sa idú obliekať, nie? 🤔 😬 tak budeš mať čo robiť 😃

• koncim o piatej...vstanu pomalicky, oblecieme ich a dame olovrant, po tej tretej uz chodia rodicia po nich 😉

• ja dnes len čumím doblba 😦 ...chlop je v madarsku na služobke..ale večer sa vráti..ešte by sme mali ísť nakupovať zásoby...ale asi sa mu nebude chcieť ísť...už máme vybrakovanú chladničku 😛

• no tak mojmu by sa isto nechcelo, ako ho poznam 😐 tak skoc kupit nieco narychlo do zajtra 😃

• my tu máme len taký miniobchod..to sa mi ani neoplatí...a som v pyžame 😃 😛 ....lebo som nakapatá..tak sa mi nikam nece íííísť 😛

• jaaaj...aj ja by som bola teraz najradsej v pyzamku 😴 u nas bolo tak krasne dnes, a teraz uz to vyzeta na dazd 😐 som sa chcela ist bikovat predvecerom 😠

• musim koncit, deticky su uz skoro vsetky hore, ideme sa obliekaaaaaaaaat 😠 tak zatiiiim 😉

• zatíím.. 🙂

• Lori, podla mna Ti alergologicka urcite zamietne vybrat mandle. mne to tiez zamietla. pre nas alergikov je to nebezpecne.

• kati...asi si chcela napíať Lea 😃 ..ja už mám mandle dáávno vonku 😵
    ako prípravy?

• jaj, pisem aj maily tak mam mix 🤔 prepac Lori, ano to bolo pre Leu. Ano citala som o Tebe, ze mas mandle vonku, som informovana 😉
    Momentalne hladame tu vhodnu svadobnu tortu. Vy ste sa uz pre nejaku rozhodli? A co vase oznamka? Kedy budu ready? Nam zo 100 ostalo nejakych 12, mozno budeme doobjednavat, uvidime este, ako to vide

• Sponzor fóra
  • kati...no na oznamká máme akurát fotky, čo sme porobili v sobotu 😃 ale ešte sa niečo chystáme nové nafotiť..ale nebudeme to my 😃 ak sa to podarí uskutočniť, tak to budú geniálne oznamka 😎 😃
    takže vy už máte aj porozdávané? 🤔 ...no ja dúfam, že to stihneme tento mesiac porobiť...aby sme to mohli budúci rozdávať...a chceme objednať tak 100-150...nemáme to presne spočítané 😵
    a kde chcete tortu objdednávať a akú? 🤔

• ufff 😴 😴 som skoňovana a nevlááádzem...

som poskusala toho...a teraz neviem 😐

mam dvojo favoritiek poznacim v albume ked pridam...dnes to nevidim na dlho tu lebo zaspím nad notesom 😛

• ahojte..tak som tu z mesta..aj s dvoma bluzkami 🙂 bielymi..chcela som koselu,kedze tu staru sa mi podarilo znicit 😠 a prisla som s dvoma..no obe su super..hned jednu pouzijem do cerveneho kostymu..na pozyvanie to bude super 🙂
    kati..no uvidime,co povie alergolog..zatial mi ziadne lieky nepomohli na tu alergiu..

• caly...no aaa? si bola uchvátená z niektorých? 🤔

lea..takže aj ty si mala úspešný den..super 😃

ja na prd...a drahý tiež..niečo nám nevyšlo, čo sme velmi chceli 😞 😠

• caly..no som zvedava..uz sa neviem dockat 😃
    lori..no ja som chcela dnes vybavit sosovky,no nepodarilo sa,kedze ma stipu cely den oci..a prave ma napadlo,ze budem musiet ist zajtra,aby stihli pripadne objednat..

• uz ich upravujem.... 🙂

inac ani nam dnes nevydalo...odpisali nam zo zlatnictva, ze tie ktore chceme obrucky musime nakreslit ten gravir, lebo ze to nie je ostre na tej foto 😠 takze kreslit mi treba 😦

• lea a čo melír?lea..no vidíš..ešte sa z teba stane aj výtvarníčka...okrem kvetinárky 😃

ja budem dnes tiež končiť..len si počkám na tie tvoje šatky a idem off...lebo musíme nahodiť debatu s chlopom 😵

• zajtra idem na melir a z neho utekame do restiky kvoli menu..a potom asi tie sosovky..netusim..ale mam sa stretnut aj s kamoskou,tak zas cosi..a mozno vezmeme draheho mamu pozriet do mesta oblecenie na svadbu..
    caly..a neda sa zohnat vacsi obrazok?
    lori..o com idete debatit?

• inak..to s tou výtvarníčkou patrilo caly...mi dnes hrabe 😠 😃

caly..prvé..prvé...prvéé....a druhéé..druhéé...druhééé...súúú úúúúúžasnééééé 😃

• takze uz...

• caly...ktoré si si rezervla a kolko stoja? asi mastnejšie, čo?...ale budeš úžasná 😎 , či už v prvých, alebo druhých...teda...neviem, ktoré sa páčia tebe 😃

• lea...ale len tak...čo dalej bude so mnou po škole...a tak...lebo dnes bol celý den preč na služobke v madarsku...

• tie laud sa mi pacia...asi 13900 alebo 500 neviem....ale aj tie co je,ze pekny korzet....tam neboli nazvy ale len cisla 😛 ale tie boli jednoduche a pekne skutocne...boli nove nikto ich nemal este...a pekne by sa hodili doplnky mojej farby...takze z tychto dvoch..stali 9 tis.

• kočky..tak ja končím..bo mám oči jak 😦

pekný večer 😉

• pa lorinko..ja uz tiez nebudem dlho... 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov