kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
utekaj teda..no este vsetko nemame..takze kazda dalsia vec mi spravi radost..
musim este dorobim oznamka..a dala som sa na krabicky pre hosti..tak aj to treba spravit..
no ani nehovor..nahorsie je,ze musim dat usit saty pre velke druzicky a pre tie male mi zatial nedosli objednane saty..
nastastie drahy je komplet..uz len na faru este zajst a kostolnikovi volat..a ja nemam este popolnocne..
neboj to sa stiha :-) ja nastastie druzicky neriesim vobec :-D a si predstav, tu v UK nam dali sit oblek (velmi tazko zohnat svetly a zaroven z luxusnej latky) az do Danska a povedali nam, ze bude hotovy koncom maja a chlapik mi volal minuly tyzden, ze je uz v UK :-D tak som kukala jak puk, uplne ma potesil. Pozajtra tam ideme, doladia ho a oblek bude ready ;-) dokupime k tomu kravatu, koselu a vestu. To je uz v pohode, ale oblek bolo velmi tazko zohnat, teda aspon taky aky sme chceli (ziadny obycajny :-S ) a preto nebol najlacnejsi ale nevadi.
A popolnocne saty chces akej farby? Mas predstavu?
no tak to je super..
my sme chceli cosi lacnejsie,kedze min rok sme otrepali dobre peniaze na obleky a mily ich nevyuziva..a nastastie sme aj nasli..ved je jedno,kolko to stoji,pokial sa v tom clovek citi dobre..
no chcem bordove..a zrejme asi cosi uzsie..povodne som chcela siroku suknu,no svadobne saty ju budu mat,tak zvolim cosi uzsie..zatial este stale neviem..uvidim,co najdem v obchodoch..lebo idem kupovat latku a sit ich..
no moj nenosi obleky vobec, on je sportovy typ Tak preto sme do tochto svadobneho obleka riadne zainvestovali. Takze sit si budes sama? Mas v UK sijaci stroj?