Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
brééé rááánko babule
ja som hore už od 4tej rána..čo ma zobudili tie hnusné lasto.....
....a išla som spať po 11tej aj to som najprv prevalovala jak vorvan na suchu
už od rána makám...som povysávala a vyumývala komplet byt
dnes pojdem pokukať po obchodoch a musím rozposlať e-mailové oznamká...ale nemám adresy všetkým..takže najprv musím pozistovať29. máj 2008cavelo cavelo
lori...ty co strasis od rana bieleho???seeegra, mohla by si aj mne prist zajtra poupratovat idu nam totiz vymienat tie okna
ako teším sa ale ten booordel
inač gratulujem k skuske...takze uz mas vsetky??? či ako?
ja som baby vcera a dnes obvolala tolko starejsich, ze az a nic...vsetci dovolenkujutak ja neviem ....uz fakt neviem co vezmeme... asi ma porazí...som to presne vedela, ze to tak dopadne...nechaj to na chlopa....
dnes idem ku svagrovej do prace..na priatelsku navstevu29. máj 2008caly...nemboj...ak to je dobrá firma, tak by mala po sebe brajgel po oknách upratať
....natiahni si na postel a gauč nejakú nepotrebnú plachtu, aby sa ti nepraášilo, ale inak by to malo byť v pohode
vieš aká som unavenáa to len den začína..aj ja už si myslím, že je čas obeda
my starejšieho mať nebudeme...načo je tam vlastne ten človek?
tak peíjemný návštevný den...ja si pojem kúpiť tie letné topky a nejké tričko a suknu..alepo také inečo....
29. máj 2008no prave ze si neupratuju..co som bola mrknut susedam tak to bol binec ako sa patrí...to je to, ze sa ti to vsade namrví lebo su to tehlové byty
nuz ale som pripravená
takze si ides dnes urobit radost??ja mozem zabudnut na nakupy..ideme uz buduci tyzden na dovču takze tam nam treba pééééngy
tak sa maj aj ty a pokup pokup..chcem potom vidiet tvoj uspesny lov29. máj 2008brééé ráááno....zas to tu otváram
lea..tak ako? nakúpené, čo si chcela?
caly...držím palce, nech ta dnes kopne upratovacia múza....nemboj...upraceš a potom sa len budeš dívať cez krásne nové okienka
ja som včera bola na úspešnom lovesom si pokúpila aj letné topky aj a šatky a aj také jemnulinké letné lahké tuniky
30. máj 2008- Sponzor fóra
ahojtéééé dievčence
je sobota ráno ja mám krásne oknásom sa vcera nadrela ako kôň
ale už je upratané...
áááále čo je najdôležitejšie keďže je sobota.......babýýýýý....budem mamináááááá!!!!
som sa testla s prvého ranného moču a buch boli //takže sme sa už s ocinkom vytešovali hneď zrána
nuž ale už šiel makať a ja pôjdem ochvíľu za ním
ešte perie práčka a tak...dolaďovačky
júúúúj som taká šťastná
tak sa tešte so mnou pa pekný deň aspoňtaký ako mám ja ráno31. máj 2008brééé rááánečko za včas ránečko
caly...ako si užívaš svoje nové ja?
lea....aj mne už to lezie na mozogstále nad tým premýšlam....že ešte vela vecí nemáme, nemám rozplánovaný den, kto pre koho príde autom, kto sa kam odvezie a zaparkuje....atd.
pia...halooo..halooo....máš tu absenicu....ta čo porábaš?1. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
jéjj...ty si riadna tajnostkárka